Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 202.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bravo stary - stek za stekiem, do tego zyski nie małe.
-
Wyszło całkiem całkiem z tym farmingiem Graty.
-
Graty Ładna ilość LM - robi wrażenie
-
Bravo TY Bunkier pokruszony
-
Megan [T O] & Grzecholot [T O] & Finito_GJ_GF [T O] & Nowy nick [T O] vs. Usagi [G-NEM] ~ 220865,86
PostCytat od Avicularia: „piękna akcja i Starcie, gratulacja dla Watahy. Opis tez 10/10 !!! Obrońcy jedyne czego można życzyć to, żeby wyjął patyk z tyłu i się uśmiechnął ” Cytat od Stumbrass: „hahahaha usagi złożony jak dziecko, jak nie sprzedales konta to sie nie przyznawaj hahaha, agresorom (xD)gratulacje ” Cytat od Ecc0: „Piwek chyba wrócił z 18-stego konkursu pieśni i opowiadań przy kominku Zacne starcie, i chyba podwójna satysfakcja z racji takiego a nie innego obrońcy ” Ja pierdu ale w Was ws…
-
Kiedy ty kładziesz się spać Graty akcji. Działaj dalej i wojuj. Nie samymi piratami człowiek żyje.
-
Jak już wszyscy zwolennicy pogratulowali to i pokonanemu przystaje pokłonić się i pogratulować. Nie miałem sojuszników przepraszać, ale i tak ziomale moje sorry. Rozkładało mnie strasznie, ciężki wieczór i nie sądziłem że nie uda mi się poczekać 15 minut na dolot gąsek do moona. Typowy bfs, a pech większy, gdyż wyjątkowo przez całą noc były tylko dwa skany i akurat ten jeden nieszczęsny dla mnie. Odbudowa będzie, bo mam postanowienie, że to moje ostatnie aktywne uni, więc jeszcze trochę posiedzę…
-
Panowie Brawa dla Was, jak również dla tych wszystkich co uczestniczyli w akcji jako drugie planowane postacie. Procent wymiata. Po komentarzach widać, że to jeszcze nie koniec. Także zabawa trwa na całego.
-
Takie male co nie co w starych barwach. Pozdrawiam cały sojusz NEM, buddy i wszystkich co chcą być pozdrowieni na tym i na innych uni. [url]https://www.youtube.com/watch?v=o9LzNtpjhV0[/url] Dnia 29-05-2020 15:52:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tadzior0 [Harley Q] ________________________________________________ Krążownik 159.172 _________________________________________ Obrońca Rosio [TWIERDZA] ________________________________________________ Mały transporter 8.484 Duży transp…