Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 202.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Och jaki miły wątek graty
-
W sondach moc !
-
Cytat od Remogiusz: „Straty obrońcy chyba bez zebranego przez niego złomu z tego co widać... jak Wam podebrał 32 kk złomu to chyba na granicy opłacalności minus dex... Zamiast zarywać nockę lepiej farmingi było puścić... ” Liczy się zabawa. Fajny wlot. Graty
-
Cytat od Avers: „Populacje które mają dobrobyt, którym nic nie zagraża...wymierają bardzo szybciutko. Więc takie konfiguracje uni to sobie darujcie. ” Uni niby dla ekowców. Tak wielu twierdzi. Walki górników o lepsze rekordy. A tu 5 dnia w ST krążki latają i to nie po kilka sztuk a po kilkadziesiąt Pożyjemy, zobaczymy. Kto wie, może górnicy nauczą się latania
-
Fedain [COMA] vs. kiu10000 [BsPirate] (A: 0, O: 4.918.045.000) 2052.44%
Tadzior0 - - Starcia U68
PostCytat od Reaver: „Co do eko x5 to i flociarze muszą robić eko niestety. Przynajmniej do jakiegoś miernego poziomu. ” Zgadzam się z kolegą na samym lataniu przy x5 eko to każy ekowiec będzie odskakiwał. Agresorowi Graty zysku prawie za free. Taka ilość gąsek robi wrażenie.
-
Zwiększenie ekonomii.
Tadzior0 - - DiD Nekkar
PostTutaj to nawet dobrej dyskusji przed wyborami nie było. A to obecna po fakcie to jakieś wypociny 5-6 osób w stylu kto ma rację. Argumenty nawet za czy przeciw zmianie eko są obalane w sposób "nikt mi nie będzie mówił co ja mam robić". Podjęta została taka decyzja, a nie inna. Głosowało 460 osób na ponad 3000. Cytat od xLORD SITHx: „Każde głosowanie, w którym głosuje mniej niż 51% ogółu, nie powinno być brane pod uwagę. To głosowanie to była farsa. ” Zgadzam się z tobą w 100%. Ale czy aby 51% osó…
-
Zwiększenie ekonomii.
Tadzior0 - - DiD Nekkar
PostCytat od ZDOBYWCA1: „to będziemy się martwić wtedy jak do tego dojdzie, wolę tak niż stać się speedekounią ” Moim zdaniem to nastąpi już niedługo. Jakby wyniki za x1 były na dwóch uni. To wtedy raczej UF byłoby między tymi dwoma uni i przez najbliższe 2-3 lata gralibyśmy bez zmian.