Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 576.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• proponuje wykonywać tyle starć dziennie przeklejac je w notatnik i przy pomyłkach wpisywać ręcznie na forum które działa jak działa przy takiej ilosci wpisu gdzie byl opearator który powinien reagować i zwrócić uwagę ze coś nie gra ?? co podliczenie starcia były akceptowane proszę odjąć starcia i nie błaznować bo regulamin mówi jasno starcia niezgodne sa usuwane i nie brane pod uwagę rozumiem ze ruda chciał kolegę na aktywistę zapominając o średniej ale ona może popełniać błędy gracz już nie

• @Antharas dzieki za opinie widac mamy jeszcze normalnych ludzi w suporcie gdzie konsekwencje dla rudej za obijanie sie 4 tygodnie akceptowała starcia nie pisał nic o złe wstawionych tłumaczyć się chcecie ze za duzo starć to poco dawaliście próg 250 jak nawet z tym sobie nie radzicie poco wogole jest opiekun skoro olewa swoje obowiązki to gracze wyłapali po rozgrywce nie mogłem starć poprawić bo raporty kasują się po 7 dniach

• Zwracam się o przywrócenie nagrody i proszę się trzymać regulaminu a jak chcecie zmieniać to na przyszłe edycje bo faworyzowac graczy bo kolega to troche wstyd a tłumaczenie rudej ze musiala sprawdzac na lkoniec to co robila 4 tygodnie akceptowala te starcia czyli nie szukalem bledu a na koniec wywala śmiech na sali

• @Toadie moglem sie pomylić jestem tylko czlowiek przy 354 starciach moglo dojsc do bledu od tego jest opiekun S&d by to wyłapać i skorygować błąd do tygodnia czasu miałbym szanse odnaleźć ten raport i go poprawić tym bardziej że rw wstawiałem w tym samym dniu . Regulamin jasno okresla ze rw nie zgodne z regulaminem bd usunięte , z czym sie zgadzam zwizaku z powyższym te 8 nie regulaminowych rw powinno zostać odjęte, co nie zmienia wyniku rozgrywki nie miałem potrzeby oszukiwać przy takiej przewa…

• Cytat od Toadie: „Cytat: „Zasady Publikacji RW - Raporty wojenne należy zamieścić w specjalnie do tego przygotowanym temacie. - Zamieszczanie RW jest dozwolone tylko z konta na forum, z którego zostało dokonane zgłoszenie do projektu. W przypadku zamiany kont w grze, RW może zamieścić nowy właściciel konta zgłoszonego do projektu ze swojego konta na forum (zamianę taką trzeba uzgodnić z opiekunem). - RW należy zamieścić najpóźniej 96 godzin po bitwie. Raporty starsze niż 4 doby nie będą uwzględn…

• @Ruda koledze dałaś aktywistę bez wymaganej średniej .//?/ Średnia wymagana 2x próg czyli 500 nasz kolega @FILU ma ponad 300

• 8 a 300 zrób tyle i wstaw zobaczysz jak to wygląda przy zamulaniu przeglądarki

• zrób tyle starć i za kilka błędów wylecisz tez bd w szoku proszę o uzasadnienie decyzji w ilości starć złych do dobrych i przedstawcie gdzie w regulaminie S&D jest napisane ze za błędy jest się zdyskwalifikowanym jeżeli rada sobie nowe zasady dodaje to prawo nie działa wstecz

• Ruda po pierwsze gdzie w regulaminie pisze o błędnym wstawieniu i dyskwalifikacji .? za błędy nie uznaje się stać a jakbyś robiła na bieżąco sprawdzanie nie musiała byś na koniec szukać ile starć pomyliłem dwa trzy <>? na trzysta >? a co do bana trwał tydzien i nie osłabiłem w niczym drożyny zrobiłem w niej 80% z calości

• Graty szajka też bym latal ale gdzieś mi dex wyparował:D

• Chłopiec do bicia pierwsza klasa xD

• hahaha ciapka że ci sie chce znajdź sobie chłopa co zwiedzi tą puszcze niedoli bo ci tabelki w głowie przewracają

• Dzięki @Pazik twe słowa tyle znaczą co sojusz Misie na U 68 a kogo okrzyknąłeś moim przydupasem ? Może mówisz o Danielu który nawet konta swoich Koalicjantów walił na starcia by coś w ogóle trafić ??

• Zysk fajny i to na naszych ulubionych chłopcach do bicia Graty Czesław bd na skromne badanko ;D

• błędy przy tylu starciach się zdarzają nie ma już możliwości poprawy raporty się skasowały brawo cipka za reakcje

• Aktywistę za największa ilość ST i bd po kłopocie

• Zapoznaj sie dokładnie

• Macie podpunkt o banach w regulaminie

• Przed rozpoczęcie S&D wnioskowałem o próg 1000% był płacz że słabsi gracze się nie wykażą to pokażcie jak się wykazali na 250% ? Zatkao kakao nawet sobie na 250% nie poradził biorąc takich "inwalidów ogame" do następnej Edycji trzeba bd progi do 50% obniżać bo nawet Ciapka bez floty więcej zrobiła niż ten płaczek

• 18-11-2019 20:06:47 - Gruby na Perma [Balerion] - 252.08% Dnia 18-11-2019 20:06:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gruby na Perma [KOMORNIC] ________________________________________________ Okręt wojenny 28.000 _________________________________________ Obrońca test allmark [ToE] ________________________________________________ Mały transporter 600 Duży transporter 1.300 Recykler 25 Sonda szpiegowska 100 Satelita słoneczny 1.200 Wyrzutnia rakiet 50.000 Lekkie działo laserowe 1.100…