Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 576.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Powrót na stare śmieci flota rośnie zysk kosmos nawet na 16 się wam o takim nie śniło Pozdrawiam dostawce paliwa dzięki Demon bez ciebie nie było by tego st Rudy Ron Swanson nie musisz sie ukrywać wszyscy wiemy Andre nam powiedział :D Dnia 08-04-2020 19:01:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gonsior [KOMORNIC] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1 Bombowiec 2.609 Niszczyciel 985 Reaper 442 Pathfinder 3.000 Krążownik 41.759 Okręt wojenny 7.539 Lekki my…
-
PRZEPROSINY FILU
PostGienieral Irkow wydal rozkaz eksterminacji miska xD Szeregowy Gruby melduje wykonanie zadania
-
PRZEPROSINY FILU
Postnooby z komornic jak mogliście biedną damę rakietować xD Rycerz Daniel wam tego nie wybaczy
-
Walczę z dziurkami a tu nagle dzwoni telefon "Gruby lamusie dawaj flotę lecimy na st " i tak oto na krzywy ryj jestem ;D z tego miejsca chciałbym pozdrowić @FILU i Misie Y2K-- pozdrawiam sojusz i znajomych i żebym więcej w soju nie słyszał ze gruby tylko na 16stki lata ;D Dnia 20-03-2020 16:24:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 250.000 Pathfinder 50.000 _________________________________________ Agresor Grub…
-
PRZEPROSINY FILU
PostCytat od priesten: „Cytat od KKS: „Cytat od priesten: „O Boże co tutaj się dzieje - co za drammy po obydwu stronach crying.png Pan Filu jeszcze do niedawna się odgrażał że mnie odwiedzi po pracy - jakbym usłyszał ten głosik wcześniej czułbym się bezpieczniej. No i na koniec - jak bardzo trzeba nie mieć jaj żeby odwalić takie rzeczy jakie maja miejsce teraz? Dobrze że w PN-ie hartujemy naszych graczy od czasu do czasu w ramach patopiątków z poziomka ” Piątek i to wieczorem z Rudym to musi być str…
-
PRZEPROSINY FILU
PostCytat od priesten: „O Boże co tutaj się dzieje - co za drammy po obydwu stronach crying.png Pan Filu jeszcze do niedawna się odgrażał że mnie odwiedzi po pracy - jakbym usłyszał ten głosik wcześniej czułbym się bezpieczniej. No i na koniec - jak bardzo trzeba nie mieć jaj żeby odwalić takie rzeczy jakie maja miejsce teraz? Dobrze że w PN-ie hartujemy naszych graczy od czasu do czasu w ramach patopiątków z poziomka ” Piątek i to wieczorem z Rudym to musi być straszne przeżycie chłopaki na pewno m…
-
PRZEPROSINY FILU
PostCytat od Elmo[Wieiworak]: „Cytat od KKS: „Kasacja ” tak szybko kasacja? szkoda ze Ty bana nie wylapales za swoj osatni nabytek i przetopienie chyba najwiekszego bunkra na uni(albo jednego z najwiekszych) pozdro dla kumatych ” Oj tam największy
-
Cygańskie Konto kto to bd chciał
-
PRZEPROSINY FILU
PostPan Daniel jak fury wpadnie z moonami biednego szamana dobrze ze mi Kasia dala urlop bo strach myslec do czego ten psychopata jest zdolny @FILU wszywka w pupce nie przeszkadza przy lekach na rozdwojenie jaźni ?