Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 576.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Wuja Fredek [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Fremen [P N] ~ 881137.62% PB ! Top 3 solo ogame / Top4 ST u68/ Top 3 solo U68
KKS - - Starcia U68
PostGratulacje latął latał i wylatał no widzisz nie trzeba o 3 się marnować jak w dzień się koleżanki oddają
-
Witam was po długiej przerwie wracam bez formy zalany tłuszczem skila jak zawsze brak atak kompletnie przestrzelony recki gdzie indziej atak gdzie indziej obrońca zalogował i resztę wy wiosłował pozdrawiam Komorników, pizermanów, pusherów i pusherki ogame nigdy nie zginie Dnia 27-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CzikaBomba [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca fumik __________________…
-
To dla świętego spokoju Uniwersum ja pogratuluje Gratulacje Wilku trafiles mnie na między kliku BAN za vpn moj 2 rekord zycia w ogame xD Sojusz przepraszam Wszystkie kury za slowo kury tez przepraszam Chciales pozdrowic Wisiora Kajaka i Heteboxa lub jak to sie pisze A flota trzeba umiec grac bo jak.stoi to zlomuja ide w Eko ;D Ps Starcie kupione za liter wodki i 2 orężady
-
dziuniek [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. Incoming [P N] ~ 95873.76%
KKS - - Starcia U68
PostGraty Dziuniek.ile tutaj agresji ;D
-
Cytat od -hamer-: „Graty, Złom pod dom super sprawa, jak ktoś się sierotą urodził lotnikiem nie zostanie . Zbawicielu po twoim awatarze widzę że nie masz szacunku do niczego, może lepiej jak wstawisz tu zdjęcie swojej matki. Dajcie mi konto to zezłomuje teko niesfornego typka Niech ktoś zezłomuje tego pajaca ” Poco sie wysilac sam sie zalatwi z niezlym zyskien dla uni ;D