Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
dziuniekk [KOMORNIC] & Selavi [KOMORNIC] vs. Hidalgo [AVALON] ~ 42228.5%
Antharas - - Starcia U68
Postktoś przychodzi, ktoś odchodzi grunt to dobra wymiana miłego grania starcie fajne !
-
#50 a wysłałem na mniejszą flotę, 30 sekund przed wlotem zapalił się moon, spadła reszta floty, na szybko dosyłane recki i puf obrońca zalogował się chwile po dolocie, oczywiście obrońca wywiosłował złomu ... pozdrawiam sojusz, znajomych oraz dostawców dexu WGkmPcL.jpg Dnia 29-05-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 2.000.000 _________________________________________ Obrońca tadzio [PZT] _____…
-
koparka [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. Tyka [TEMPLARS_1] ~ 520198.15%
Antharas - - Starcia U68
PostGratulacje obu strona! Gratulacje za wspólną akcję Gratulacje za miłą postawę obrońcy Miłego przetopu standardowo i BSzO dla obrońcy Udanej zabawy
-
Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & koparka [KOMORNIC] vs. powertom [HQ] ~ 225629.07%
Antharas - - Starcia U68
PostPięknie siadlo, gratulacje podbicia pb! Spore stadko spadło Lataj więcej bo odbudowa pięknie idzie Obrońcy SzO
-
#49 Y2k znalazł bunkierek, ja poleciałem Pozdrawiam sojusz, znajomych, dostawców dexu WGkmPcL.jpg Dnia 15-05-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Reaper 350.000 _________________________________________ Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca ZetoBot [O-ECO] _____________________________________________…