Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 821-840 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Skojarzenia v. 0.3
PostIslandia (czemu Nissan Patrol offroad :P)
-
moim zdaniem powinna być jakaś ankieta , czy ludzie chcą takich zmian (no ale model biznesowy) co do ewentualnej możliwości "klasy" to powinny być trzy takie możliwości , aby każdy mógł sobie sprawdzić która klasa faktycznie najbardziej mu odpowiada (ewentualnie 4 zmiana jeżeli ktoś wybrał na początku eko, sprawdził resztę i uznał ze najbardziej odpowiada mu eko) pytanie jeszcze co po zmianie klasy, wcześniejsze "statki" znikają ? Czy gracze będą oznaczeni ? Skąd mam wiedzieć że leci na mnie kto…
-
Fat Boy [KOMORNIC] vs. Mili [3 X] & PATRIOTA [3 X] & wojtekreal [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 1172508.06% + 135224%
Antharas - - Starcia U68
PostGratulację, szybkiego i dobrego przetopu cyferki powalają ! obrońcy SzO
-
damiano883 [WOLF_U67] & Wuwuaaa44 [WOLF_U67] & alienos18 [WOLF_U67] & EoNN [WOLF_U67] vs. michaltk ~ 4712.78%
Antharas - - Starcia U68
PostGratulację tez miałem w planach odwiedzić obrońcę ale na innych planetach ale skoro stał się "biały" to przestał być opłacalny
-
Witam serdecznie
PostOd Ciebie wezmę w reckach
-
Witam serdecznie
PostMyślę że każdy kto choć w lekkim stopniu postradał zmysły
-
Witam serdecznie
PostWitam serdecznie Czy grają tu ludzie z U8/U11/Xalynth ? wznowiłem granie w ogame i szukam sojuszu Nicki kiedyś: Schludny Wombat / Hrabia Dooku / Dainese Byłoby miło pograć ze starymi znajomymi, lub ludźmi którzy znają stare dobre ogame
-
Gra
Antharas - - DiD Galatea
PostWitam, czy gra ktoś tu z Uni 11 lub Xalynth ? czy opłaca się tu jeszcze zakładać konto? czy Uni zaczyna sobie wymierać po 40 dniach ?