Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
dziuniekk [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. mariozly [DSOP] ~ 14977.58%
Antharas - - Starcia U68
PostSuper dziuniek! Gratulacje trafienia ale wnoszę o skargę za takie acs, sondy spadają, dok nie oddaje, podziału acs nie ma xD To nie na moje nerwy Miłego przetopu
-
"A: 32" zastanawiałem się , lecieć krążkami , pancernikami ? uznałem że zapewne przepale skoro wyskanowane 32m więc w ruch pójdą pancerniki które mniej spalą ku zdziwieniu pancerniki doleciały , obrońca fs nie odebrał Pozdrawiam sojusz, znajomych oraz dostawców dexu WGkmPcL.jpg Dnia 28-06-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 3.000.000 _________________________________________ Obrońca Miras85 […
-
otwieranie bunkra pozdrawiam sojusz, znajomych oraz dostawców dexu WGkmPcL.jpg Dnia 28-06-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Reaper 1.249.818 _________________________________________ Obrońca Barthelm [AVALON] ________________________________________________ Duży transporter 37.118 Lekki myśliwiec 2.120 Ciężki myśliwiec 1.310 Krążownik 812 Okręt wojenny 1.148 Satelita słoneczny 35.000 Niszczyciel 324 …
-
dziuniekk [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. MARCIN [ARMADA] ~ 68491.92%
Antharas - - Starcia U68
Postno milusio super starcie, procent się zgadza, zysk też ! miłego przetopu
-
Cytat od john malkowitz007: „Mial jeszcze az za duzo czasu by powtorzyc atak ha ha ha ” szajka [KOMORNIC] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 10654.35% +2898.62%+2544.05%+1531.34%+3959.47%+12226.92% A to nie ta powtórka? A nie czekaj to inna data No nic Maklowicz pewnie Cię dojadą zaraz znów, nic straconego
-
Pozdrawiam sojusz, znajomych oraz dostawców dexu dtki po @zefir owskiemu <3 WGkmPcL.jpg Dnia 26-06-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 500.000 _________________________________________ Obrońca bit [Solar] ________________________________________________ Duży transporter 290.000 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Antharas [KOMORNIC] _______________…
-
Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Grubaszenko [PZT] ~ 11961.21%
Antharas - - Starcia U68
PostWidzę że są etapy Jest spoko Placz i lament Złość i gniew. Obrażanie wszystkich Twoja flotę to przed zakupami składałem Solo, tyle że z trochę mniejszym zyskiem Wysłałem już 3 smsy o treści POMAGAM dla ciebie Idź się leczyć bo przyjdą smutni panowie i zapakują cie w kaftan @kasai proszę wyczyścić, zamknąć, wezwać policję
-
Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Grubaszenko [PZT] ~ 11961.21%
Antharas - - Starcia U68
PostPozdrawiam sojusz, znajomych oraz dostawców dexu WGkmPcL.jpg Dnia 23-06-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 900.000 _________________________________________ Agresor szajka [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 11 _________________________________________ Obrońca Grubaszenko [PZT] ________________________________________________ Duży transporter 231.003…
-
NoSkill [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. Panciorek [HARIBO] (Hej [nara])~ 1723244.58% TOP 2 solo x1 Ogame.pl i u68
Antharas - - Starcia U68
PostZa dużo po tobie się Selene nie spodziewam , różowe okulary , szukanie podtekstów to twoja specjalność , no i święty sojusz PN nie napisałem że jesteśmy lepsi , bany leciały i po jednej stronie i po drugiej, niektórzy wracali z permów a niektórzy nie , zarówno z PN jak i z Komornic swoją droga myślę że mój portfel to moja sprawa , nie wiem co masz do moich aspiracji , mówisz o grze, o życiu ? zarówno w jednym i drugim idzie mi dobrze i poprzeczkę stale sobie podnoszę w obu "światach" Zapomniałaś…
-
NoSkill [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. Panciorek [HARIBO] (Hej [nara])~ 1723244.58% TOP 2 solo x1 Ogame.pl i u68
Antharas - - Starcia U68
PostNie chce mi się wchodzić z tobą hamer w dyskusje, każdy wie jak wygląda ogame, a jak ma być szczery to wolę sobie kupić surowce niż prowadzić parę kont które później sobie trafię, co kto lubi Od Grubego kupowało pół z czego też twój sojusz, nicków pisał nie będę bo nie chce mi się robić syfu, zapytaj w sojuszu Swoją drogą nie raz w waszym ulu było widać transporty na falandze jak szły z,, zaprzyjaźnionych kont,, tyle że trochę wyżej w statach Ale wszyscy jesteśmy kryształowi, a to jest najważnie…
-
Selavi [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & franc [KOMORNIC] vs. Arkus69 ~ 6614.03%
Antharas - - Starcia U68
PostNo i Gitarra grateczki starcia i miłego przetopu
-
Dawno nie było aktualizacji rekordów starć więc nie wiem jaki to tam top ale chyba też do top solo 10 się załapie Pozdrawiam sojusz, znajomych oraz dostawców dexu Pozdrawiam Fremena za miłe rozmowy od czasu do czasu gdy przepalałem WGkmPcL.jpg youtube.com/watch?v=6NXnxTNIWkc Dnia 20-06-2021 14:17:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 8.500.000 _________________________________________ Agresor Selavi [KOMO…
-
szajka [KOMORNIC] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 10654.35% +2898.62%+2544.05%+1531.34%+3959.47%+12226.92%
Antharas - - Starcia U68
PostCytat od john malkowitz007: „Psy szczekaja a karawana idzie dalej ” Johny szczeka a karawana idzie dalej , trafne słowa drugi cytat który mi się spodobał to "ST z idlaka się nie wstawia" co tym razem ? internet ? życie ? czy znów bot ? gratulacje szajek , ładnie zaszalałeś , ale tak to jest z push kontami Sprawa zgłoszona do supportu ! miłego przetopu