Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 741-760 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Czemu mój błąd czy błąd Fila nie jest traktowany jako oszustwo? Z tego co ludzie piszą to DemoN też miał problem z RW i czasem Czy są więc gracze równi i równiejsi? Czy oszustwo Fila / moje / KKS Miało wpływ na wyniki i czemu jest sprawa załatwiana podczas ogłoszenia wyników a nie w momencie trwania SD Jak miało to miejsce z graczem SzamanTurbo który sam tworzył sobie moony w układzie
-
A jak ja mogłem się machnac podając kordy moona który chce zdjąć a zdjąć innego? A mam chyba z 45-50 RW W porównaniu do 350 to nic Zapytam tylko czy faktycznie RW w których gracz się pomylił maja drastyczny wpływ na wynik SD Czy jest to lincz Z tego co pamiętam to pomyliłem się ja, FILU i ktoś jeszcze Czemu dostałem,, odrzucone,, rw, że flilu dostał odrzucone RW A tego gracza się na sam koniec SD niszczy? Może pytanie powinno zostac zadane inaczej Dlaczego gracz cierpi po SD, a w trakcie SD nie …
-
Szczerze dla mnie to trochę śmieszne Poszła kara dla gracza który zrobił ponad 300 RW i gdzieś tam popełnił nieznaczny błąd, błąd który nie ma wpływu na nic Czemu wcześniej nie daliście mu ostrzeżenia? Tylko na sam koniec zabieracie nagrodę i robicie z niego osła publicznie Sam osobiście popełniłem błąd mimo iż mam ponad 10 razy mniej RW i mój moon kill nie został zaliczony PRAWO NIE DZIAŁA WSTECZ Wiem że tych RW była cała masa, a błąd ciężko wyłapać, ale na litość boska Gdzie ma się 350+ RW do …
-
zostałem kolegą @ciap Uuu Aaa metal 43 kryształ 36 deuter 39 daje 42,48 jedyna różnica jest taka że mam parę planet mniej piszecie że , Ci co mają większy top będą mieli jeszcze łatwiej , ok zgodzę się częściowo bo różnica między moim eko a eko ciap jest znaczna ale ona dostaje małego boosta w porównaniu do różnicy kosztów JA < ciap co działa na jej korzyść w tym wypadku to ilość planet i to zostaje bez dyskusji A teraz pomyślcie sobie , że każdy taki ekowiec ma większe wydobycie, Wy też macie w…
-
Agresor Antharas [UNITED] ________________________________________________ Pancernik 20.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Numerek ________________________________________________ Mały transporter 55 Duży transporter 2.770 Lekki myśliwiec 37.715 Ciężki myśliwiec 54 Krążownik 2.000 Okręt wojenny 2.000 Recykler 4.000 Sonda szpiegowska 410 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 2.000 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Antharas [UNITED] _______…
-
Pasek może być, ale nie wiem czy tylko ja miałem tak że klikając np 20% i chcąc zrobić szybki ruch po pasku to wartość potrafiła się zmieniać na wyższą. Co do klasy odkrywcy to moim zdaniem bardzo dobry wybór na początku uni I dobry wybór dla graczy którzy nie chcą wkładać PLN w grę, całkiem sporo anty wpada. Ciekaw jestem jak to wygląda podczas eventu. Co do statystyki i prawdopodobieństwa to w tym temacie jakąś dobrą dusza robiła już zestawienie ekspedycji A jak macie się kłócić w temacie o to…
-
18-11-2019 20:48:35 Antharas [Tyraxes] - 1159.42% Dnia 18-11-2019 20:48:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [UNITED] ________________________________________________ Niszczyciel 13.500 _________________________________________ Obrońca mariozly [SIW] ________________________________________________ Mały transporter 146 Duży transporter 95 Lekki myśliwiec 496 Ciężki myśliwiec 1.161 Krążownik 749 Okręt wojenny 3 Recykler 29 Sonda szpiegowska 9 Bombowiec 2 Niszczyciel 13 Panc…
-
Gruby na Perma [KOMORNIC] & dziuniek [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & kakao uni6 [KOMORNIC] vs. 007massive [MISIE] ~ 172077.02%
Antharas - - Starcia U68
PostGratulacje! Super procent, super zysk no i jeszcze coś wpadło do SD Jakbym tyle sfarmil to bym sobie życie inaczej poukładał Sztosik
-
13-11-2019 21:52:07 Antharas [Tyraxes] - 1143.91% Dnia 13-11-2019 21:52:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [UNITED] ________________________________________________ Mały transporter 100.000 Pancernik 30.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca faberek82 [AVALON] ________________________________________________ Duży transporter 22.000 Działo Gaussa 1.544 Wyrzutnia plazmy 945 _________________________________________ Po bitwie... Agresor An…
-
Antharas
Antharas - - Archiwum CT
PostCytat od Ingolf: „Bry dzień. Czy spełniło się kiedyś Twoje marzenie? Tak jak wspominałem moje marzenia to moje cele, wiec co jakiś czas się coś spełnia z ostatnich marzeniem z młodzieńczych lat było zostać GO Czy drugie szanse są bezsensowne? zależy jakie drugie szanse , jeżeli ktoś lub coś jest warte drugiej szansy to jestem na tak, ale zawsze mawiam do trzech razy sztuka Ulubiona pizza? pepperoni boczuś czarne oliwki Oglądasz jakieś seriale? W tym momencie lecę NCIS od 1 sezonu Jesteś rannym p…