Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 721-740 z 844.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• niestety obrońca wczoraj uciekł , dopadł go kajak , no ale dziś się udało ochłapy zebrać ze stołu Antharas [UNITED] vs. Technocrat Uriel ~ 1253.93% Agresor Antharas [UNITED] ________________________________________________ Pancernik 25.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Technocrat Uriel ________________________________________________ Mały transporter 3.596 Duży transporter 3.897 Lekki myśliwiec 9.282 Ciężki myśliwiec 4.328 Krążownik 685 Okręt wojenny 430 R…

• Już też to widziałem że na 99.99 procent ktoś już dolatuje z dofarmem Gz i szkoda ze można tak robić, powinna być blokada licytacji tak jak to przedmówca powiedział Z 15m

• Skoro nie ma tematu a było to poruszane na discordzie To nie zgadza się relacja wydobycia deuteru a temperatury planety

• Nie lubię tego Lecialem tam około 9 gość 20m przed odlotem się zalogował Gratki

• " Nasze małe RW: solo 400%, ACS 600%" 400% dobrze że to nie SD bo Ci się % nie łapią ale gz, sporo lotów

• wylogowywanie z konta

Antharas - - Błędy w grze

Też miałem ten problem, ale od paru dni nie zdarzyło mi się wylogowanie internet cały czas ten sam :czy to na telefonie czy na stacjonarce

• Antharas [UNITED] vs. Numerek ~ 1204.13% Agresor Antharas [UNITED] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Numerek ________________________________________________ Mały transporter 3.767 Duży transporter 9.039 Lekki myśliwiec 11.767 Ciężki myśliwiec 16 Krążownik 624 Okręt wojenny 624 Recykler 2.000 Sonda szpiegowska 300 Pancernik 624 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Antharas [UNITED] _______…

• Kupię deuter

Antharas - - Handel U68

Zakupię deuter Przeliczniki indywidualne do ustalenia w grze Nick: Antharas

• Kilka klas

Antharas - - Zadawanie pytań

jeżeli wybrałeś klasę zbieracza, a później kupisz klasę odkrywcy , to klasa zbieracza przepada nie można mieć dwóch/trzech klas i ich bonusów za każdą zmianę trzeba zapłacić

• dobra dobitka nie jest zła Jeszcze raz gratki

• Super zefirze ! fajnie że farming też wszedł i nie są to puste dtki

• Gratulacje, siadlo aż miło Wszystko pokazuje że trzeba być cerpliwym i konsekwentnym Muszę się na korepetycje do Ciebie wybrać Miłego przetopu a obrońcy SzO

• Witam serdecznie, to moje pierwsze ST i moje PB Obrońca chyba zapomniał że mu wraca flota, w każdym razie lekki smutek bo flota stała pusta, bez metali, kryształków i deuterków no ale PB jest ! Pozdrowienia dla Zakochanego Piłkarza za dobry dex , Tomxa, Anakina, Nikozy i znajomych Edit: zaginione surowce zostały odnalezione Agresor Antharas [UNITED] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Raz [CoEU] …

• @zefir u mnie wygląda to tak, z założeniem że każda planeta jest tak samo zimna jak najzimniejsza +7 kk metalu +2 kk kryształ +2.7 kk deuter *13 (planet) dziennie 91 kk metal 26 kk kryształ 35,1 kk deuter tygodniowo 637‬ kk metal 182‬ kk kryształ 245,7 kk deuteru

• Trzeba wysłać oddzielnie W podglądzie galaktyki mając kasę odkrywcy widzisz pz i potrzebna ilość pionierów do jego zebrania

• AntiGameReborn

Antharas - - Porozmawiajmy o OGame

Update AGR jest

• Dla klasy zbieracza Zrabowano: 2.400.000 Metal Zrabowano: 2.100.000 Metal. Zrabowano: 1.600.000 Metal. Zrabowano: 1.300.000 Metal. Zrabowano: 700.000 Metal. Zrabowano: 2.350.000 Kryształ. Zrabowano: 1.058 Antymateria. Zrabowano: 786 Antymateria. Zrabowano: 768 Antymateria. 700.000 było chyba dla starego składu reszta to indywidualne eksperymenty które są według kalkulatora zawyżone (skład floty) 600-700 DT 20 OW 20 KR 20 Panc 20 Niszczarek 110 Pionierów poza tym , opóźnienia, fotografie i inne p…

• Wszystkie bonusy są liczone od wartości początkowych/bazowych/podstawy

• Wcześniej to był Pyrek z tego co kojarzę, dostał złom, zmienił się nick i teraz znów złom z doku chyba ale obserwacje mogą mnie oczywiście myli GZ Misiu pysiu

• Ban zabawa na całego :D

Antharas - - Spam

Ban dla @Adam525 tak dla zasady