Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kmicic [MIST] & Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. ZetoBot [O-ECO] ~ 36398%
Antharas - - Starcia U68
PostŁadnie się bawicie, obrońca zapewne zadowolony ze bunkier odwiedzony xD Miłego przetopu
-
Na u68 trafił gracz tak jak pisała Daga, nawet parę pw z nim zamieniłem, wrzuciło go blisko mnie, wszystkie planety Z tego co widzę to się przeniósł w inne miejsce i rozłożył planety więc zakładam że miał przenosiny w pakiecie Więcej szczegółów nie znam Co do samego przenoszenia kont nieaktywnych bądź na permach, męczący jest fakt że raz działa skrypt, później, nie. Ludziom rozpadają się ule bo nikt nie jest robotem by w czasie gdy ów skrypt,, pracuje,, nastawiać budzik i sprawdzać swoje ule Pow…
-
Oj tam oj tam, czepiasz się Niebawem święta wielkanocne
-
Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Warlord [M W] ~ 15805.25%
Antharas - - Starcia U68
Postładnie siadło ! obserwację przyniosły skutki
-
obrońca nie ma szczęścia, aczkolwiek dwa przepały zaliczyłem za 3 razem wyszło Pozdrowienia sojusz, znajomi, dostawcy dexu WGkmPcL.jpg Dnia 20-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 1.000.000 _________________________________________ Agresor AMAV [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 100 _________________________________________ Obrońca Elysium [HQ] ___…
-
Antharas [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. Doria LECH [HAN SOLO] ~ 6900.74%
Antharas - - Starcia U68
PostPozdrowienia sojusz, znajomi, dostawcy dexu WGkmPcL.jpg Dnia 20-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pathfinder 175.000 _________________________________________ Agresor AMAV [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 100 _________________________________________ Obrońca Doria LECH [HAN SOLO] ________________________________________________ Mały transporter 428.229 …
-
Pozdro sojusz, znajomi, dostawcy dexu podwójne pozdro dla Amava, dzięki za rs miałem iść na zakupy :P WGkmPcL.jpg Dnia 20-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 1.350.000 _________________________________________ Agresor AMAV [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 30 _________________________________________ Obrońca iks [PZT] ____________________________…
-
Event Systemu Nagród 19.02-5.03.2021 problem z zaliczaniem zadań na Himalia
Antharas - - Błędy w grze
PostMyślę że tylko 1 raz
-
szajka [KOMORNIC] & Selavi [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. Belcot [UNI] ~ 2778.96%
Antharas - - Starcia U68
PostGratki szajka! Odbudowa pełna para
-
Van [P N] & Hetevox [P N] & Koloc [P N] & Mallory [P N] & Celestial General [P N] vs. Maciek2 [P N] & Van [P N] & Wisior [P N] & Mallory [P N] & Selene [P N] ~ 505 000 % - dla Franca
Antharas - - Starcia U68
PostOj tam odrazu wydoje uni z dexa, na allegro są paczki z dexem xD Gratulacje pomysłu i no cóż, muszę chyba przeprosić że wydłużyłem wam czas realizacji a mimo wszystko zrobiliście co sobie,, wymarzyliście,,
-
kruchy [P N] & Kromak [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Andre [P N] vs. Bociek ( wojtekreal ) [3 X] ~ 2 407 655.4% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1
Antharas - - Starcia U68
Posttrzeba przyznać że % robi wrażenie i GZ się należy , miłego przetopu obrońcy SzO
-
A co to się stało
PostAno udało mi się całkiem fajne st zrobić, na miarę Top3 Solo x1 Jak też wiadomo takie st nie robi się codziennie. Po 10 razy Patrząc na zniszczone też się pewne rzeczy nie zgadzają no ale
-
A co to się stało
Postciekawie się na to patrzy równi i równiejsi , błędów w grze nie ma , co najwyżej immunitet