Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 442.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jak to niektorym mowilem predzej czy pozniej sie uda. Obronca dosc dobrze sie pilnowal do dzis rana. Witam tym ST nowa okolice i oby to nie byl koniec tam bo graczy tam sporo. Jest dosc zielono to cieszy podwojnie. Pozdrawiam sojuszi znajomych oraz graczy po ciemnej stronie mocy. Dnia 07-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Pancernik 21.526 _________________________________________ Obrońca Bej ___________…
-
Witam serdecznie moich fanow. Jak to w histori bylo stalo nie ma i choc procent nie powala zielono jest wiec zawsze cos do przodu. Gonie cie Gigi z flota bo chce zeby NC mialo cala czolowke we flocie:) Dnia 27-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Krążownik 8.000 _________________________________________ Obrońca jarook [Imperium] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży …
-
Stek jak stek obronca sie zawsze pilnowal az do dzis co zrobic bylo nie ma. Atakujacy zadowolny jest na zielono wiec czego chciec wiecej. Dnia 26-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Pancernik 20.749 _________________________________________ Obrońca iwi8 [DBZ] ________________________________________________ Mały transporter 1.299 Duży transporter 2.136 Lekki myśliwiec 1.412 Ciężki myśliwiec 684 Krążownik…
-
Witam serdecznie po kilkudniowej nieobecności. Na wstępie pozdrawiam Pita bez którego to ST nie byłoby takie satysfakcjonujące. Co do Avatara tak jak rozmawialiśmy trzeba było mi ten dex sprzedawać jak prosiłem atak to sam muszę go zdobywać na czym ty tracisz. Pozdrawiam też sojusz NC i przepraszam bo możliwe ze CZW teraz nam wojnę wypowie i będzie trzeba w końcu fsy robić:) co do starcia jak w przysłowiu polował wilk razy kilka - i owce w końcu upolował:) Dnia 12-06-2017 --:--:-- następujące fl…
-
No panowie coś pięknego gratulowałem na soju gratuluje tu. Czapki z głów bo niszczymy uni dość mocno i tylko pytanie kto naSTępny. Zysk jak i procent kozak i wszyscy zadowoleni, no może nie wszyscy.
-
Szczęście mi ostatnio sprzyja co skanuje to coś sie trafi. Tym razem wyszło lepiej niż chciałem bo wszystkie dofarmy ladnie weszly i pz też prawie cały. Cieszy paliwo którego wciąż brakuje na budowe statków. Dziś dzień NC i najlepsze przed nami. Pozdrawiam znajomych i sojusz. Ony tak dalej, jest zielono wiec lecimy dalej do naSTepnego. Dnia 07-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Krążownik 15.402 ________…