Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 381-400 z 442.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Riphagen No Comment [N C] 110376 Flota: Lekkie Myśliwce: 47251 Ciężkie myśliwce: 913 Krążowniki: 25465 Okręty Wojenne: 7511 Bombowce: 984 Niszczyciele: 5041 Gwiazdy Śmierci: 73 Pancerniki: 23138

• No cóż starcie jak się okazało tylko na procent bo zysku nie ma nawet turbo-recki nie zdążyły a szkoda ale nie można mieć wszystkiego. Obrońcy odbudowy i czujności życzę bo wkoło same wilki. drugi stek dziś a jest dopiero 8,50:) wiec źle nie jest. Rozgrzewka przed S&D. Dnia 03-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Pancernik 23.195 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Danio …

• Coś tam weszło dziś wiec zielono trochę jest choć coraz ciężej nie powiem. Stało to zezłomowałem ot to cala historia. Pozdrawiam sojusz znajomych i zachęcam do S&D. Dnia 03-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Krążownik 5.000 _________________________________________ Obrońca Bastet [SPT] ________________________________________________ Mały transporter 114 Duży transporter 3.036 Lekki myśliwiec 52 Ciężki …

• Tak to cały czas ja:) U mnie jest tak ze stekami jak wiatr zawieje raz się uda raz nie. Sam wiesz jak jest nieraz tydzień bez niczego a nieraz w tydzień się zarobi tyle co niektórzy przez kilka miesięcy. Ostatnio to mi sprzyjają fazy księżyca ale pewnie zaraz komuś innemu się poszczęści. Akonta nie zamierzam nikomu oddawać ani się dzielić ale to tylko dlatego ze jestem sknerusem. Fakt ze kiedyś było tu konto które dzieliło dwóch graczy i kręcili steki jak Bułgarki lody:) No ale cóż nie ma już ic…

• no widzę profesjonalne podejście do tematu. Widzę ze przygotowany jesteś na 5:) to może jeszcze znasz odpowiedz skąd tyle kont z urlopu wróciło na których się niektórzy pushowali:) Oczywiście nic osobistego ale po takim profesjonalnym podejściu do tematu może i na to masz odpowiedz.

• Witam coś tam weszło wiec się pochwale flota nie dopilnowana a jak wiadomo wkoło wilki same wiec co się dziwić:) straty są po obu stronach no ale co zrobić ważne ze na plus bilans końcowy, a lot krotki jak wycieczka do biedronki. Pozdrawiam sojusz, znajomych których coraz mniej i tych co w dziwny sposób maja takie przyrosty a eko u nich strasznie kulawe. Zdradźcie te swoje magiczne sztuczki bo po fuzji ciężko będzie uczciwym graczom. Dnia 25-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walc…

• Witam ponownie historia nudna jak flaki z olejem- skan-lot i jakiś tam niewielki zielony zysk. Ekowcy strzeżcie się bo nadrabiam straty do was:) Pozdrawiam sojusz znajomych i przyszłe ofiary- woźcie więcej surki wtedy radość jest większa:) Dnia 21-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Pancernik 23.902 _________________________________________ Obrońca Yoda [W_S] _____________________________________________…

• Po raz drugi dziś udało się stejka usmażyć w tych czasach to zadkosc wiec cieszy podwójnie. Zielono jest wiec jest dobrze. Surki dziś sporo wpadło przeznaczę na zacne cele:) flota padła pod nosem Latte wiec trochę szczęścia w tym było nie powiem.Obrońcy odbudowy bo nie ma łatwego życia wokoło same sepy. Pozdrawiam sojusz znajomych i cwaniaczków z forum co szukają dziury w całym. Dnia 20-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ______________________________…

• gratki Tescie zysk piękny procent fajny i najprawdopodobniej czyjeś drugie konto padło czego chcieć więcej:)

• Witam po krótkiej przerwie:) Poranne skany wykazały stojąca flotę na moonie i długo nie myśląc poszedł atak z mojej strony co zaowocowało ładnym stejkiem i zielonym zyskiem co cieszy podwójnie. straty mogły być znacznie mniejsze ale liczyła się każda minuta gdyż obrońca raczej się pilnuje. Teraz wiem ze zaspał i wszedł niedługo po ataku wiec dobrze się stało ze nie dołączyłem niszczarek:) Obrońcy szybkiej odbudowy co trudne nie będzie bo eko dobre. Pozdrawiam sojusz znajomych i wszystkich którzy…

• ty to masz szczęście albo jakieś plecy na uni aż się wierzyć nie chce:) jeszcze ze 3 obrony i wskoczysz na top10 we flocie. Ciekawe co Live na to. No brawo Zdzichowo następnym razem po prostu zostaw ta flotę na moonie zamiast się rozbijać zysk będzie większy i więcej osób uwierzy w magie.

• Nie martw sie procentowo i zyskowo prowadzisz. Uwazaj bo cie oszustem nazwa ze sie pushujesz bo to juz kolejny raz. Graty zysku procentu a latte no coz odbudowy bo ostatnio dlugo nie trwala pozatym grac potrafisz wiec problemu nie bedzie

• Twoja teoria pozatym jak masz problem zglos do support a nie wymyslasz. Jest blisko to drugi raz a tak wogule nie chce mi sie ciebie suchac. Jak masz problem sam zacznij latac a nie placzesz i ludzi oczerniasz.

• Witam i na wstępie pozdrawiam Jume- jak ci pisałem nie bądź złośliwy bo karma wróci szybciej niż myślisz. Chyba drugi raz się udało i zysk znowu powala mnie na kolana:) Dzieki Tobie znowu mi wiara wróciła bo ostatnio słabo szło ( przynajmniej mi). Historia krótka jak to w ogame bywa przegląd gali minutki na moonie a jakby telepek nie był zablokowany na 45min to bym spał dłużej. Potem już tylko lot dofarmy i wyczekiwanie powrotu. Efekt końcowy poniżej. Zielono mi wiec cieszy podwójnie. I na konie…

• ociec jak to ociec cisza na forum aż tu petarda. co dużo pisać kozak starcie kozak zysk i jeszcze procent wielki. Cały Top 1.

• Tym razem z Silverem mala penetracja bunkra:) Historia krótka wczoraj zauważone dziś jeszcze flotka doleciała wiec reszta na zalaczonym obrazku. Jest zielono choć szału nie ma. Obrońca dużo nie stracił wiec raczej plakac nie bedzie. Pozdrawiam sojusz znajomych i magikow uni. Dnia 06-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Duży transporter 2.500 Lekki myśliwiec 47.977 Krążownik 26.386 Okręt wojenny 8.145 Panc…

• Odrabiam straty:) a tak na poważnie stało to poleciałem. Pozdrawiam sojusz znajomych i magików Dnia 31-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Duży transporter 300 Okręt wojenny 5.000 Bombowiec 987 Niszczyciel 5.045 Pancernik 24.968 _________________________________________ Obrońca Kapeer ________________________________________________ Mały transporter 74 Duży transporter 6.554 Lekki myśliwiec 27 Ciężki myś…

• Wstawiam na prośbę Silvera. Dnia 30-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Silver [N C] ________________________________________________ Pancernik 24.043 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca ParufffkowyJohn [D M] ________________________________________________ Mały transporter 16.873 Duży transporter 322 Lekki myśliwiec 5.555 Ciężki myśliwiec 65 Krążownik 3.275 Okręt wojenny 1.041 Statek kolonizacyjny 6 Recykler 1.498 Sonda szpiegowska …

• dokładnie gratulacje bo się należą postaram się odbudowa szybko a co do matematyki to się mylisz. No ale cóż ważne że masz tam swojego czarodzieja który pomaga:) Dla mnie 1h ma 60 min i nic tego nie zmieni oboje o tym wiemy a skany mówią za siebie.

• Chyba po raz trzeci tego gracza ale dla mnie dobrze jest zysk wiec czego chcieć więcej. Procent marny ale zysk już cieszy poza tym aktywność utrzymana:) Dnia 24-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Krążownik 27.686 _________________________________________ Obrońca Bej ________________________________________________ Mały transporter 630 Duży transporter 1.932 Lekki myśliwiec 86 Ciężki myśliwiec 48 Krążown…