Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 442.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Powiem szczerze bez pomocy ze strony Testa nie byłoby tego wlotu bo niestety ale zabrakłoby na recki. Dziękuje wiec i starcie dedykuje właśnie Tobie.Pozdrawiam sojusz wszystkich graczy Taurusa bo narazie jak wiadomo jest chaos na uni każdy chce kogoś ustrzelić a ze są większe możliwości po aktywkach nieraz widać jakby cale uni było online:) Także jest jak jest proszę wstawiajcie steki niech będzie na co popatrzeć a mi nie będzie tak dziwnie w tym dziale:) Przy okazji chciałbym podziękować wszyst…
-
Witam Taurus i pozdrawiam gracza ktory zlom podebral. Dnia 24-10-2018 09:25:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Sucker Punch [Twierdza] ________________________________________________ Mały transporter 7.170 Duży transporter 6.303 Lekki myśliwiec 1.033 Krążownik 440 Okręt wojenny 268 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 502 Sonda szpiegowska 107 Bombowiec 2…
-
Dla niektorych ze da sie latac uczciwie, fakt nie zawsze jest stek za stekiem i nie zawsze sa zyski kosmiczne ale przynajmniej takie starcia ciesza gdyz kilka lotow nieudanych mialem na tego gracza. Mam nadzieje ze obronca sie pozbiera i pogra po fuzji bo mysle ze bedzie fajnie. Pozdrawiam Pana X sojusz i znajomych. Pewnie to ostatnie takie trafienie na tym uni:) Dnia 20-10-2018 07:25:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ______________________________________________…
-
Powitanie
riphagen - - DiD Taurus
PostWitam graczy Taurusa niedługo się spotkamy także życzę wszystkim aby fuzja ożywiła trochę grę. A pewnie będzie się działo. Pozdrawiam
-
żeby nie zanudzać pokazuje wszystkim jak i tobie ze nie trzeba oszustw żeby coś tam trafić. Złom zebrałeś szkoda co zrobić jakiś tam procent odzyskałem mam czas nigdzie mi się nie spieszy. Dostałem dobra lekcje twoja dopiero przed Tobą. Dnia 14-10-2018 03:32:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riphagen [N C] ________________________________________________ Okręt wojenny 30.000 _________________________________________ Obrońca BlackLatteCoffee ______________________________________…