Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-94 z 94.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jumas nie przejmuj się tym co gadają. Ładnie trafione zysk przedni i miłego przetopu
-
Przydało by się aby Generał miał jeszcze mniejsze zużycie dexu. Tak aby naprawdę opłacało się ryzykować lot gdy ktoś ma akta, bądź minutki. W końcu ta strategia stosowana jest bardzo często. Masz dex w jakieś gali, stoi koleś, lecisz, a on loguje się na 30 sec przed dolotem . Patrzysz po chwili a on ma wszędzie minutki, chcesz spróbować jeszcze raz a tu zonk dex jest ale w inne gali. Albo brakuje na eece
-
Uuu taka kradzież złomu spod nosa boli bardziej niż uwiedzienie jego laski na imprezie ale i tak zysk na poziomie
-
Ładny % wyszedł. Jeszcze działa mają co strzelać na Xanthus. Oby więcej takich
-
Wynik ekspedycji 18.11.2020 07:29:27 Od: dowódca floty Następujące statki dołączyły do floty: Pionier: 716 Pancernik: 121 Lekki myśliwiec: 158 Duży transporter: 289 Mały transporter: 179 Ciężki myśliwiec: 17 Sonda szpiegowska: 73 Proszę, ile by trzeba zbieracza żeby to wyklepać. A to tylko 1 ekspa na miesięcznym kacie
-
Cytat od PacSzaman: „to ty musisz non stop ekspy wysylać,siedzieć i pzty zbierać i tracisz na tym sporo czasu Taki audi który ma blisko miliard pkt w eko to na pewno ma lepsze zyski na zbieraczu niz nie jeden pros na odkrywcy ” Od niedawna gram na nowym uni. I tam właśnie za czołem grać odkrywcą. Po 3 dniach wysłałem może z 20 exp tylko wtedy gdy czas miałem i na jednej dostałem ponad 30kk mety, na drugiej 20kk krisu i mnustwo statków np. 120DT, 30KR, 300MT a na zbieraczu miał bym może z 20 % te…
-
Cytat od Kirov: „właśnie @Art wytlumacz jak wyglada sprwdzanie gracza pod kątem bota i czy w ogole cos takiego jest? czy po prostu wedle widzimisię ten czysty ten bociarz ” Tak jak w każdej pracy, tak i tu są układy i układziki. Jak ktoś ma bota to ni uja go nie ruszą. A tu po koleżeńsku zemsta i trach w piach konto, a w nos z tym że ktoś w to kasę wypompował i czas.