Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Hiszpański jest fajny, ale nie taki łatwy Buena batalla hehe Twój ulubiony język to hiszpański ? Czemu fiołki a nie róże ? Większość kobiet lubi róże:P polsat czy tvn ?:D zapalniczka czy zapałki
Isuary nie pamiętam ale za to Luz Cralite pamietam czy jakos tak Czego nie lubisz najbardziej wśród ludzi ? Jesteś dawcą krwi ?:P Na jakich uni grałaś i czy grasz dalej gdzies bo nei chce mi sie szukac
Hejka Jak tam pogoda u Ciebie ?:) U mnie słońce aż za gorąco ?:P Morze czy jezioro a może góry ? róże czy fiołki? plecak czy torebka ? laptop czy PC ? matematyka czy polski ? lubisz się uczyć ? Przyswajam sobie hiszpański ostatnio Bo gram na takim uni gdzie taki język jest i w końcu trzeba się jego trochę poduczyć :d
No dobra jak mówisz że tęsknisz to ja też Niech będzie że się przyznam Forum to powinno być na pierwszym miejscu:P A tak na serio to wieczorkiem zawsze mogłabyś zaglądać tutaj Otwarte okno mówisz:P A mieszkasz przy ruchliwej ulicy czy masz spokój w nocy i ciszę ?:) Jak można nie jeść żadnej zieleniny;P
Cóż bardzo fany poradnik, zresztą sam z niego korzystalem w swoim dużym poradniku ekonoma, jak był na starym forum także gratulacje pracy i powodzenia w pisaniu dalszych poradników;)
Ha ja że niby mialem tęsknić Nigdy w życiu:P Czemu tak rzadko odwiedzasz swój temat?;) Tylko nie mów ze masz mało czasu Otwarte czy zamknięte okno podczas snu ? Marchewka czy groszek ?:)