Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 465.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Djablica
PostDjablico czemu tak rzadko tutaj zaglądasz ? Masz prawo jazdy ? Często oglądasz filmy ?
-
Djablica
PostOj teraz możesz na mnie narzekać, ze mnie nie było tutaj tyle czasu Ale i tak Ty jesteś gorsza samochody sportowe czy terenowe ?
-
Oj pracowałem caly czas ciężko a do tego internet na laptopie jakoś wolno chodził I ciężko bylo wejsc na cokolwiek Ale wczoraj i teraz jestem na stacjonarnym i chodzi super To i popisać z Tobą mogę A jak tam zdjęcia ? mhm ?:) Wyobraż sobie teraz chlopaka bez brody i włosów Wczoraj ogoliłem się prawie że na łyso mikolaj czy kroliczek wielkanocny ?
-
Oj to przepraszam wtedy Jednak tęskniłaś Buziolka już daję wtedy Coca - cola czy pepsi ? Sprite czy fanta ? orzeszki z posypka paprykową czy zwykłe? lubisz kaszke manna ? chodziłaś do przedszkola ? Jakiego typu czytasz książki ? LUbisz fantastyke ? EDIT: I przepraszam że Ciebie zaniedbałem Obiecuje poprawę
-
Djablica
PostO ile dobrze pamiętam to jesteś od przyjmowania nowych moderatorów a więc odpowiedz Aj tam spamić umiem w końcu trochę tego mam na swoim koncie niedlugo więcej niż Ty od kiedy djablice mają delikatna skore Myslalem ze porowatą gruba itd
-
Djablica
PostPS myślisz że bym nadawał się na mod'a tak szczerze ?:P Bądź chociaż raz dobra i odpowiedź ładnie
-
Niech Ci będzie, że ułatwię Tobie ten teleturniej:P Do wyboru masz odpowiedzi a)kot b)pies c)chomik d)świnka morska e)krowa f)świnia hodowlana g)rybki h)papuga i)wąż j)pająk k)owca l)jeleń m)koza n)wielbład o)żyrafa p)delfin r)mors s)smok wawelski:D t)mysz u)szczur w)tygrys y)wilk z)lew Dobra alfabet mi się skończył Choć mógłbym jeszcze dodać ą,ę,ć itd:D Ale tyle wystarczy A ja łasuchem nie jestem Jedna czekolada to jak batonik chyba normalne
-
Djablica
PostDobra dobra nie panikuj nam tutaj Czas się znajdzie W ogóle o nas nie dbasz, raz na miesiąc zajrzysz i tyle Ja potrzebuje tutaj więcej oparcia w Tobie Aby być takim samym spamerem tylko że nie na legalu A czy wybaczę to jeszcze nie wiem Przyjdzie czas kiedy będziesz musiała za to zapłacić i wtedy ewentualnie będę mógł wybaczyć mojej Djablicy Igieł sie boi, krwi nie To jakaś podróba Djablicy
-
Djablica
PostDav ale powinna dbać o swoich największych grzeszników Normalnie skandal ! Na ilu zlotach ogame byłaś ? Ulubione dwa kolory ? Słuchałaś kiedyś county ?