Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Austria i Szwajcaria nie pasują bo NATO. Na siłę Węgry, chociaż dalej uważam, iż Francja i Wielka Brytania też pasowała do zagadki
-
Pasuje mi i Francja i Wielka Brytania. Wybieram opcję nr 1
-
Ruda
Mati - - Członkowie Teamu
PostBonziorno Seniorita! Jakich tematów zawsze unikasz podczas dyskusji w gronie znajomych? Jaki taniec podoba Ci się najbardziej? Do czego masz talent? Co Cię najbardziej obrzydza w facetach? A w kobietach? Ariwederczi Roma!
-
youtube.com/watch?v=YtxgoTFNUsA
-
Twoja kolej.
-
Astronomiczny
PostO to chodziło
-
Były kandydat na prezydenta. W wyborach startował jako druga najważniejsza osoba w kraju. Wystąpił także w filmie nagrodzonym dwoma Oscarami, otrzymał nagrodę Nobla.
-
Astronomiczny
PostJak nazywa się miejsce w danym układzie, w którym jakiś obiekt o pomijalnie małej masie może pozostać w równowadze grawitacyjnej względem dwóch ciał powiązanych ze sobą grawitacją?
-
Loew?
-
Astronomiczny
PostChodziło o rok platoński?
-
Geograficzny!
PostTak jest!
-
Ruda
Mati - - Członkowie Teamu
PostDzień dobry! Jako, że to mój pierwszy post w wątku to trzeba by jakiś specjalny zestaw puścić! Na swoim albumie Animals z roku 1977 roku brytyjska grupa rocka progresywnego, Pink Floyd, przedstawia ogół ludzi jako trzy różne grupy, każdą przyporządkowaną do danego zwierzęcia. Pierwsza grupa to psy - potrafiący spać na stojąco, sprytni, walczący o swoje kosztem innych ludzi, żyjący cały czas bardzo szybko, pewni do końca swoich ideałów, nawet gdy te ściągają go na dno; Druga grupa to świnie - lud…
-
Geograficzny!
PostJak nazywa się jednostka geochronologiczna, w której powstał Księżyc?
-
Coś mnie wołało? Fuj, spam :c U mnie leci takie cudo youtube.com/watch?v=8Z5Tq56gZ00 Jedyne słuszne, nie jakieś wykonanie Bimp Lizkit
-
Geograficzny!
PostLaguna del Carbon
-
jery36 [EKO] & litek [noname] & Fantom [NTL] & kaszub79 vs. kamieniarz [ASY] 65 353.75%
Mati - - Starcia Yakini
PostNa prośbę autora temat
-
Mati
Mati - - Archiwum CT
PostCytat od Toadie: „Cytat od Mati: „Cytat od Toadie: „Gdybyś miał symbolicznie przyrównać do czegoś swoje życie, co by to było?Serio kiedyś takie pytanie ktoś mi zadał? To chyba mi na myśl przychodzi miasto Łódź Zadał, zadał klik Tylko co to jabłko mogło wtedy oznaczać? No jabłko... Przypomina kształtem brzoskwinkę. A brzoskwinka przypominam miejsce, w którym plecy tracą swą nazwę. Reasumując: moje życie jest do dupy. Przyznajesz się do błędów czy próbujesz je ukryć? Oczywiście, że próbuję ukryć. …
-
Mati
Mati - - Archiwum CT
PostCytat od Toadie: „Jak obiecałem, ciąg dalszy. Doceniam spełnianie obietnic! Gdybyś miał symbolicznie przyrównać do czegoś swoje życie, co by to było? Serio kiedyś takie pytanie ktoś mi zadał? To chyba mi na myśl przychodzi miasto Łódź xD Przyznajesz się do błędów czy próbujesz je ukryć? Oczywiście, że próbuję ukryć. Chociaż póki dam rady to próbuję coś naprawić, zazwyczaj z mizernym skutkiem. Co chciałbyś usłyszeć od swojej kobiety? ( ͡° ͜ʖ ͡°) No nie wiem... Może "cześć"? xD Jesteś zadowolony z…
-
Mati
Mati - - Archiwum CT
PostCytat od Toadie: „Podlinkowałem do starych odpowiedzi, ale o kilka muszę zapytać dodatkowo. Cytat od Mati: „Cytat od Toadie: „Masz skłonność do nałogów?Tak. Ale jako, że zazywczaj moje skąpstwo bierze górę to nie wpadam w nie tak łatwo. Czyli bez zmian? Potrafisz się tak całkowicie zrelaksować? Hmm... Miałem taki okres na IV i V roku studiów nie miałem w ogóle wolnego czasu. Pierwszy weekend po obronie to były przepiękny czas! Wtedy tak się czułem klik Znów bez zmian? Jesteś uzależniony od czego…
-
Mati
Mati - - Archiwum CT
PostCytat od Toadie: „Siema o/ Bondziorno! Kontynuujemy stary cykl 'Młody Mati vs. Stetryczały Mati'. Gotowy? Bardziej gotowy nie będę! Masz skłonność do nałogów? Tak. Ale jako, że zazywczaj moje skąpstwo bierze górę to nie wpadam w nie tak łatwo. Potrafisz się tak całkowicie zrelaksować? Hmm... Miałem taki okres na IV i V roku studiów nie miałem w ogóle wolnego czasu. Pierwszy weekend po obronie to były przepiękny czas! Wtedy tak się czułem :) Jesteś uzależniony od czegoś? (oprócz spania) Hmmm... I…