Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 741-760 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Brawo, Twoja kolej
-
Geograficzny!
PostNo to zabawmy się w skojarzenia - alfabetycznie: - 25.04., - Cesarstwo rzymskie, - Euro, - Expo, - Lista światowego dziedzictwa UNESCO, - Łuk triumfalny, - Metro, - Miasto, - Oceanarium, - Stolica
-
Kraj dzielący się na 22 prowincje, 5 regionów autonomicznych, 4 miasta wydzielone, 2 specjalne regiony administracyjne i jedno terytorium poza władzą tego państwa.
-
Nikt nie zgadł, że Kanada?
-
Oczywiście
-
Geograficzny!
PostChodzi Ci o tzw. Ziemię-śnieżkę?
-
Zgodnie z treścią posta powyższego Podpowiedź - Rajan imię jego.
-
Geograficzny!
PostTen umlaut nad u niekoniecznie potrzebny, bez niego też bym uznał! Brawo, brawo i jeszcze raz gratuluję..
-
Bardzo długo myślałem nad zagadką, więc będzie bardzo trudna! Imię jego piękne wszakże, Na samolocie znajdziesz także, Wraz z fragmentem dodatku, Co oznacza powietrze mój bratku. Grywał w różnych filmach, serialach, Nominacje swą miał i w Oscarach. Urodził się w mieście zza wielką wodą, O nazwie równej innemu z ludnością srogą.
-
Zgadł to
-
youtube.com/watch?v=WPDapKlUxzY
-
Ruda
Mati - - Członkowie Teamu
PostCytat od Ruda: „Cytat od mntek: „ Co było pierwsze, kura czy jajko? Kura. ” ” No i błąd! Pierwsze było jajko, złożone dzięki spółkowaniu dwóch stworzeń niebędących kurami : data-verified= "> W ramach mutacji powstało jajko, z którego wykluła się pierwsza kura! Mam nadzieję, że pomogłem :3 W jaką grę najbardziej lubisz grać? Podpowiem, że OGame to nie gra, tylko marnowanie czasu Jak przygotowujesz się do zimy? Jaka jest Twoja ulubiona teoria spiskowa? : data-verified= "> Dobranoc, młoda!
-
Mam sporo problemów W Antyradiu same dobre rzeczy! A póki co może tak? youtube.com/watch?v=ubVc2MQwMkg
-
Jako, że w geograficznym słabo idzie, to od razu podpowiadam, że pytam o kraj, który znajduje się w tamtej zagadce - ot, taka podpowiedź Kraj bez dostępu do morza, posiada jedynie dwóch sąsiadów. O najwyższy punkt już pytałem, dlatego powiem co jest najniższym - jest to jezioro, którego tafla znajduje się mniej więcej na takiej wysokości, jak miejscowość, w której przecinają się polskie drogi krajowe nr 7 i 28.
-
Banalne. Honduras.
-
Już w piątek losowanie grup Mundialu 2018. Jakieś grupy marzeń dla Polaków macie? : data-verified= "> Symulacja oficjalna już była DPs8ThGWsAA7H6A.jpg Wygląda to całkiem spoko, ale już w 1/8 trafiamy na kogoś z mocnej grupy D Ja chciałbym na Serbów trafić - bo wtedy z II i III koszyka nie trafiamy na zespół europejski, a one w tych koszykach najmocniejsze.
-
Geograficzny!
PostNajwyższy szczyt pewnego państwa, niemal dwa razy wyższy niż najwyższy szczyt naszego pięknego państwa. W swojej nazwie posiada część ciała. Dawna jego nazwa odnosiła się do ideologii trzech krajów, u których styku znajduje się ten szczyt. Kilkadziesiąt lat temu kwestionowano czy ów szczyt jest najwyższy w swoim kraju, ale najnowsze pomiary przyznały mu palmę pierwszeństwa.
-
Geograficzny!
PostTo może Kara-kum?
-
Geograficzny!
PostGobi?
-
Potwierdzam niniejszym prawidłowość powyższej wypowiedzi!