Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Sportowy

Mati - - Sport

Zieeew... Finał LM 1995 Ajax vs Milan (1:0).

• Sportowy

Mati - - Sport

Bingo!

• O jakim państwie mowa?

Mati - - Nauka

Chodzi o Ekwador? Myślałem o równiku, ale wliczając terytoria morskie wychodziło 15 państw i tak liczyłem...

• Sportowy

Mati - - Sport

Oba zespoły kilka lat po tym meczu znacznie obniżyły loty - jeden przestał grać regularnie w pucharach, drugi nawet spadł na trzeci poziom ligowy. Jednak teraz oba te zespoły powoli wracają na należne sobie miejsce. Wspomniany przeze mnie mecz był bardzo pasjonujący - tyle bramek w finale tych rozgrywek padało tylko wtedy, kiedy rozgrywane były dwa mecze finałowe - a tutaj mieliśmy istną kanonadę w jednym meczu!

• Toadie

Mati - - Członkowie Teamu

Cytat od kruszynka: „Boshe jak Ruda pyta Cię o piłkę to mam wrażenie że Mati włamał się na jej forumowe konto :X Jakieś to takie dziwne ” Pfff... Jakbym się na jej konto włamał to bym Toadiego akurat nie o piłkę pytał Ale to ciiiii, niech Twoja wyobraźnia zadziała Cytat od kruszynka: „Pewnie kilku moderatorów przewinęło się przez Team podczas Twojego Teamowania. Gdybyś miał wskazać osobę, której odejście Cię naprawdę zasmuciło i chciałbyś aby ta osoba wróciła to kto to by był?” A ja dopytam w dr…

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

Mati - - Spam

Tak jakoś... youtu.be/Y78oMK6InCU

• Sportowy

Mati - - Sport

Był taki mecz... Finał kontynentalnego pucharu, w którym udział wziął zespół z najmocniejszej wtedy ligi na kontynencie - zespoły z tej ligi zajęły w dwóch najważniejszych rozgrywkach 4/8 miejsc w półfinałach. W/w zespół w półfinale wygrał dwumecz 9:2. Jednakże finał wygrał inny zespół - z ligi słabszej, w półfinałach miała jedynie 2/8 miejsc. Ogólnie był on uznawany za faworyta głównie przez historię - miał na koncie kilka trofeów o znaczeniu kontynentalnym, kiedy to dla rywala jednym z najwięk…

• Znani i lubiani ludzie

Mati - - Nauka

Bronisław Czech.

• Sportowy

Mati - - Sport

Najbardziej pasuje Johan Cruijff ArenA w Amsterdamie.

• O jakim państwie mowa?

Mati - - Nauka

Tak. Zadajesz.

• Znani i lubiani ludzie

Mati - - Nauka

Sprawdzałem wszystkich pisarzy XIX wiecznej Francji... Znam tylko Verne'a, nie pasował. A Zola to dla mnie były napastnik Chelsea, taki kurdupel. Słynny polski narciarz, startował w wielu dyscyplinach: na samych igrzyskach olimpijskich próbował swoich sił w kombinacji norweskiej, skokach, biegach i sztafecie. Zdarzyło mu się kończyć zawody w pierwszej dziesiątce, niestety zawsze bez medalu. Ponadto był jeszcze Mistrzem Polski m.in. w slalomie i zjeździe. Zdarzało mu się zdobywać mistrzostwa takż…

• Znani i lubiani ludzie

Mati - - Nauka

Poszło szybko, miałem do przeglądnięcia jakieś 200 stron na wiki, udało się koło 20 Nic mi nie mówiący Émile Zola?

• Znani i lubiani ludzie

Mati - - Nauka

To całkiem nieźle Ci to wyszło Zadawaj

• O jakim państwie mowa?

Mati - - Nauka

W Belgii żyje więcej niż 10 milionów ludzi. Podpowiedź: nasz kod telefoniczny to 48 czyli 2x2x2x2x3 - występują cyfry 2 i 3. W Belgii mamy 32 czyli 2x2x2x2x2 występuje tylko cyfra 2.

• Znani i lubiani ludzie

Mati - - Nauka

Może... Pytasz czy odpowiadasz?

• Znani i lubiani ludzie

Mati - - Nauka

Brytyjski prezenter i dziennikarz. W zeszłym roku uległ poważnemu wypadkowi samochodowemu. Podczas rekonwalescencji w swoim pilnie strzeżonym zamku został okradziony.

• O jakim państwie mowa?

Mati - - Nauka

Zapraszałem na wspólne wąchanie Portugalii to Ci się nie podobało :c Niemal 10 milionowy kraj, który jako dzielniki kodu telefonicznego posiada takie same cyfry jak kod telefoniczny Polski Gęstość zaludnienia w stolicy jest niemal dwa razy większa niż w Watykanie.

• Toadie

1. Jaki będzie skład finału LM? Liverpool vs Barcelona. 2. Jaki będzie skład finału LE? Arsenal vs Lipsk. 3. Czy w tym sezonie ligowym będą jeszcze derby Krakowa? Tak. 4. Czy Mohamed Salah zmieni klub latem? Nie. 5. Czy Neymar zmieni klub latem? Nie. 6. Ile bramek strzeli najlepszy strzelec mistrzostw? 5. 7. Czy Sławomir Peszko pojedzie na mundial? Nie. 8. Ile bramek na mistrzostwach zdobędzie Robert Lewandowski? Na pewno nie 5 Stawiam 2 :) 9. Czy w jakimś meczu na mistrzostwach padnie 8 bramek …

• Toadie

Już Ci się nie chce wymyślać samemu pytań? a) Jaga; b) Carlitos; c) Francja, ewentualnie Brazylia; d) Neymar; e) Juventus; f) Salah; g) Sandecja i Termalica; h) Miedź Legnica, GKS Katowice; i) Thomas Tuchel; j) Czarny koń Meksyk lub Belgia, przegrany Urugwaj lub Argentyna; k) Barca, Bayern, Real i Liverpool; l) Lipsk, Arsenal, Atletico i Lazio; m) 1/8 finału; n) Szczena; o) Legia vs Arka; p) Nie; q) Lewy zostanie, Kuba wróci do Wisły, Milik i Zielu zostaną; r) Nie; s) Nie; t) Tak;

• Toadie

Zbliża się koniec marca, więc znowu bawimy się w piłkarskie typowanie Kto wg Ciebie: a) zostanie Mistrzem Polski? b) zostanie królem strzelców Ekstraklasy? c) zostanie Mistrzem Świata? d) zostanie królem strzelców Mundialu? e) zostanie Mistrzem Włoch? f) zostanie królem strzelców Premier League? g) spadnie z Ekstraklasy? h) awansuje do Ekstraklasy? i) zostanie nowym trenerem Arsenalu? A może kolejny sezon z Wengerem? j) zostanie czarnym koniem Mundialu, a kto największym przegranym? Jak wg Ciebi…