Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ostatnia litera
PostYeti
-
Skojarzenia v. 0.3
PostAntyszczepionkowiec.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostKlaun.
-
Skojarzenia v. 0.3
Postkurczak
-
Skojarzenia v. 0.3
PostPyry.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostGała.
-
Toadie
Mati - - Członkowie Teamu
PostJak admin każe to daję! Cytat od Mati: „Kto wg Ciebie: a) zostanie mistrzem Polski? Legia Warszawa. b) zostanie mistrzem Anglii? Man City. c) zostanie mistrzem Niemiec? Bayern. d) zostanie królem strzelców Ekstraklasy? Igor Angulo. e) zostanie królem strzelców Premier League? Kun Aguero - ale czuję, że tylko dzięki większej ilości asyst niż Mo Salah. f) spadnie z Ekstraklasy? Zagłębie Sosnowiec i Arka Gdynia. g) awansuje (obok Rakowa) do Ekstraklasy? ŁKS Łódź. h) złapie się obok Liverpoolu i Man…
-
Toadie
PostSiemanko, nie zapomniałem jakby co! Kto wg Ciebie: a) zostanie mistrzem Polski? b) zostanie mistrzem Anglii? c) zostanie mistrzem Niemiec? d) zostanie królem strzelców Ekstraklasy? e) zostanie królem strzelców Premier League? f) spadnie z Ekstraklasy? g) awansuje (obok Rakowa) do Ekstraklasy? h) złapie się obok Liverpoolu i ManCity do top 4 Premier League? i) złapie się obok Juve i Napoli do top 4 Seria A? j) wygra Ligę Narodów? Jak wg Ciebie: k) będzie wyglądał finał LM? l) będzie wyglądał fina…
-
Dzisiaj 6 marca, więc wszystkiego najlepszego David! youtube.com/watch?v=PcT-xjnHCLA youtube.com/watch?v=Ij2vdvL7dx4
-
kasai - mala wredota :P
PostDzień dobry Cytat od Mati: „Dzień Dobry! Zgodnie z obietnicą zostawiam tutaj posta numer 7000!” No to skoro kiedyś obiecałem 7000 tutaj to jak znowu do tego doszło to trzeba słowa dotrzymać, a co! W ogóle to tak Ci nisko poleciał temat w dół, że przez chwilę się zastanawiałem czy dalej jesteś w teamie Ale do rzeczy! Twój dom płonie. Udało Ci się uratować swoich bliskich i zwierzaki. Zostało Ci czasu, żeby wynieść jeszcze tylko jedną rzecz. Co by to było? Jeżeli jutro rano mogłabyś się obudzić z …
-
Manchester United
Mati - - Piłka Nożna
PostCytat od GoToSleep: „No proszę, nie było mnie tyle czasu i temat umarł praktycznie Jak tam wasze odczucia po ostatnich zmianach, też myślicie, że United w końcu odpali? :evil:” Po ostatnich kolejkach widać, że odpalił Bardzo fajnie się ogląda MU ostatnio, szczególnie jak Pogba i Rasford zasuwają i nabijają mi punktów w Fantasy Premier League. Przyszedł Solskjaer i wygląda to jakby nagle spuścił zespół z łańcucha - wszystko ruszyło. Wygląda na to jakby Jose dobrze wcześniej ten zespół przygotował…
-
Tak jest
-
W sumie to źle
-
Na terenie tego państwa znajduje się inne państwo, funkcjonujące praktycznie jak niepodległe (chociaż nieuznawane na arenie międzynarodowej) państwo zajmujące wycinek szerokości ok. kilkunastu kilometrów leżący nad pewną rzeką, od której też bierze swoją nazwę.
-
Brzmi jak Timor Wschodni...
-
Astronomiczny
PostChyba jedyny to czytasz Magnetar...
-
Tak.
-
Białoruś to ok. 550x650km, dołączyli do ONZ w 1945 jako członek założyciel razem z kilkudziesięcioma innymi państwami. Gwinea to ok. 650x750km, więc też pudło.
-
Eeee... Nie?
-
Astronomiczny
PostJak nazywamy typ gwiazdy neutronowej posiadającej olbrzymie pole magnetyczne (nawet do 100 bln Gs)?