Wyniki wyszukiwania 801-820 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
to może przyznamy tytuł panu Marcin z Katowic. Za wytrwałość ze dostal tyle złomów i ciagle gra. A w dodatku 2 razy spakował w recki 2 konkretnych flociarzy z naszego uni. Co wy na taką kandydature??
panie @thomek205 nie wiem dlaczego odgrzebujesz post z przed paru stron i nie wiem dlaczego akurat mój. Nie ja pisalem o tym jako pierszy tylko wyrazilem swoje zainteresowanie dodatkowymi polami. Prosze bez takich zbędnych prowokacji. Bez odbioru.
Cytat od ciap: „DZIĘKUJEMY Swoją drogą Fuzja znowu popsuła mi przyrosty roczne!!! edit: @pit "Jesli zapytam o dodatkowe pola to przesadze??" Już masz 25 ” szczeze wolę dodatkowe pola niż relkoacje ale i tak cuesze sie tym co dostane. Darowanemu koniowi...
No własnie. Gracze z uni docelowych zostali wyrysani (żeby nie napisać brzydko). Nie dość ze nie dostali dodatkowych pól, zadnych darmowych relokacji to jeszcze na dokładkę agresorow w ukladzie. Ja sie zapytam gdzie jes SPRAWIEDLIWOSĆ!
To i ja sie wpisze z gratulacjami. Procent powala i prawdopodebnie dlugo nie zostanie pobity. Zysk.... totalna miazga. Podwójne gratulacje za odwagę bo dexu poszlo napewno baaardzo dużo a gdyby obronca sie zalogowal to byla by niezla lipa. Niestety Ogame to gra błędów i tak pewnie bylo tym razem także Bszo i powodzenia w realu.
jestem dawnym graczem u 69 a obecnie u 68. Wedlug mnie nesli chcemy w przyszłości fuzji nekkar i u68 to na nekar powinno byc eco x7 a na u68 powinno zostać eco x5. Do nastepnego uf powinno siectroche wyrównać pod warunkiem ze sie gra a nie urlopuje. Pozdrawiam Nekkar.