Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
gratulacje. Jest zysk, jest zabawa wiec czego chcieć więcej. Jak byś mial za dużo sury to zawsze mozesz dać potrzebującym A ja Jestem potrzebujacy Obroncy tradycyjne szo.
ach bedzie sie działo. 13 grudnia o 13:05 wszystkie 15 beda zajęte, 13:10 wszystkie 14 zajete. 13:15 cala reszta oszukanych zaczyna plakać. Vini vidi vici
no cóż ... demolka w twoim wykonaniu to prawdziwy majstersztyk. Zysk powala, procent mega wiec czego chcieć wiecej. Chyba tylko 6cio cyfrówke Obrońcy szo.
Graty sąsiedzie. Jezeli skanujesz uklady z taką czestotliwoscia jak mnie to nie dziwo ze ufekty jak powyżej. Obroncy tradycyjne szo i lepszego pilnowania zabawek.
jak to mowią powrót z zaświatów z przytupem. Gratuluje agresorowi a obrońcy standardowe szo. Fajnie widzieć że dobrzy gracze zostają bo bez nich uni by wymarlo i bylo by nudno. Milego przetopu.
Gratulacje dla agresora szkoda ze na sojuszniku ale jak to mowią "tą historie napisało życie" Dla obrońcy Bszo jak to mowią raz na wozie raz pod wozem.
Oko za oko i zabawa trwa. Gratulacje dla agresorów za determinacje i poskładanie jednego z lepszych na tym uni. Obroncy szo bo coś mi mowi ze jeszcze o nim usłyszymy.
Mialem aktywnego geologa. Coprawda tylko jeszcze przez 3 dni kiedy dostalem caly sztab. Wynika z tego ze po okresie 5 dni sztab przestaje byc aktywny a geolog powinien byc aktywny dalsze 3 dni. Niestety u mnie tego nie bylo. Sztab przestał byc aktywny a geologa wcięło.