Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Czepiacie się piekarza. Pewnie to znowu ban za wulgi, a że mało było, powyzywał jeszcze z drugiego. A że bał się perma, przetopił flo i wysłał do siebie, bo teraz jakaś promocja na ładowność jest czy coś. W sumie handlarz za 2k też był i promo na anty. Jak dla mnie plan doskonały zupełnie jak akcja M. Suskiego - "nikt nic nie widział, nikt nic nie słyszał"
-
AntiGameReborn
PostCytat od luszek: „Sprawdzałem na chrome i operze, na ff wgl nie mogę zainstalować AGR. Brak innych wtyczek i skryptów. ” A co to znaczy, że nie możesz zainstalować? Jakiś komunikat?
-
AntiGameReborn
PostCytat od Neferet: „Jakby ktoś wpadł na pomysł jak rozwiązać problem gryzienia się AGR z universeview to chętnie bym się dowiedziała. Bo ja już nie mam cierpliwości. ” Byłby geniuszem. Wyłącz universeview to przestanie się gryźć
-
TOP 1 SOLO : Tyrael [Misfits] vs. SzczurekApst [JANUSZE] ---------> 380470%
Marys - - Starcia Virgo
PostTrafić szczurka to tak jak wypić flaszke - żaden problem Może ulis odbuduje xD
-
Cytat od Majs: „mam takie pytanie same DT a czy MT i rece to obejmuje ? ” Widać, czytać nie umiesz. A co Cię recki interesują zamierzasz latać jak normalny człowiek w końcu? Pushowki się kończą? Cytat od Truck driver: „ Cytat od lilko: „w takim razie do czego mogły by być grawitony na wyższym poziomie? ” Dla szpanu podobnie jak telepki na 2 czy 3 lvl albo i wyzej ” Czemu uważasz to za szpan? Szpanem jest astro na 29. Niejednokrotnie telep 3 zdobył dla mnie ST i farming. Przydatny budynek.
-
Zgredek [WarriorS] & entro [WarriorS] & Fisher [MG42] & Koniec gry [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] vs. Rademenes [Archeo] ~ 451005.25%
Marys - - Starcia Libra
PostPewnie za 3 dni będzie back up Obsrana zbroja... Gz starcia % i zysku
-
Koniec gry [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] & entro [WarriorS] & Fisher [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. TenAdam [WINTER] & markus ~ 1358920.99%
Marys - - Starcia Libra
PostCytat od xxX NIGHTHUNTER Xxx: „Leci już trzecia doba od starcia i jak dotąd pomimo waszych ticketów nikt nie dopatrzył się żadnych nieprawidłowości. Migotka jakby miała coś znaleźć to już by do tego czasu znalazła. ” Nie chwal dnia przed zachodem słońca, team jest nieobliczalny. gg za starcie
-
Koniec gry [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] & entro [WarriorS] & Fisher [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. TenAdam [WINTER] & markus ~ 1358920.99%
Marys - - Starcia Libra
PostI już się wyzywają. Szkoda że do rw nie doszło, fajnie by się oglądało taką masakrę. @Starrk wyluzuj, niedziela jest. @Darth Malack iks de. I się nie denerwujcie kuń ogarnie ticketa. @AmstelL jedyny back up jaki widziałem w tej grze, to jak gość zrobił atak DDoS na elce. Za duże macie floty i gierka nie ogarnęła