Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od J.Severn: „Wreszcie jakieś porządne st dzisiaj na ogame.pl, po tym co się zepsuło towarzystwo na u68 to przyjemna odmiana. ” taa szkoda że detki nie trafione, ale to kwestia czasu. graty

• DiD Libry

Marys - - DiD Libra

Cytat od Starrk: „@Marys wszystko zależy od tego, czy kucharz potrafi baraninę dobrze zaserwować. Islandczycy w diecie głównie mają to mięso i muszę przyznać, że nigdzie indziej nie jadłem tak dobrej baraniny ” Aha, to czegoś nowego się dowiedziałem. Jadłem w różnych postaciach, jednakże wolę comber

• DiD Libry

Marys - - DiD Libra

Cytat od Starrk: „@Marys drobiu już nie mam, ale została mi baranina, jeśli nie pogardzisz ” Ciężkostrawna jest podobno i niebardzo lubię.

• DiD Libry

Marys - - DiD Libra

Cytat od Starrk: „Z KFC do mnie zadzwonili, czy byłbym tak dobry i im pomógł, bo drobiu zabrakło ” Następnym razem mógłbyś wysłać więcej, bo ja dalej głodny.

• Taaa dobre starcie gratki

• Jeszcze złomem się pochwal :joy: kozak starcie

• Cytat od new_mateuszgg: „Cytat od turysta: „Kiedy powstanie uni z 4galami i dlaczego nie ma takiej opcji wyboru w ankietach ? Nie oplacalne bo mniej anty poszlo by na przenosiny i prawdopodobnie boosty do wydobycia, czy jakis inny powod ? ” gdy wspomnialem o tej obietnicy to tlumaczyl sie bardzo glupio oraz potraktowal mnie jak debila.. ” a coś Ty myślał..... norma.

• Cytat od Mari: „No tak, ale zanim zawrócimy stacjonuj to leci ono do jakiegoś moona. Wystarczy go zdjąć, przeklikać kiedy zawróci i wyliczyć. ” Eeee wtedy jest lagowanie falangi, wyliczanka, lot, podstawka, lagowanie podstawki, złom, brak starcia, back up i jeszcze sura zostaje z pz której przecież nie powinno być bo starcie było, ale jednak nie było.

• Łooo matko co to za straty, lepiej się nie dało? Dobrze że to nie od Ciebie sie uczyłem latać gg lamko i rośnij w siłę, pokaż z czasem jakieś naprawdę fajne RW. dzięki za pozdro

• Cytat od Hermes: „Cytat od DarthMario.: „są inne sposoby aby to ograniczyć ” Jakie na przykład? @chemikos dziękuję za uwagę. Poprawione Po dwóch dniach reasumując - wychodzi na to, że bardzo możliwym jest iż ten pomysł nie wyjdzie nawet w fazę prototypu. Cytat od DarthMario.: „@Hermes podstawowym pytaniem jakie powinieneś sobie zadać, jest takie - czy jest potrzebny nowy statek cywilny w tej grze? ” Jednak nie jest. W trakcie rozważań rozmyśliłem się jedynie na nieprzesadne podniesienie ładownoś…

• Wymarzone uniwersa

Marys - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Ruda: „Cytat od DarthMario.: „Nazwa uniwersum: Unreal 1. Ban nie na konto, a na IP ” W dobie dzisiejszych możliwości słaba kara ” No właśnie nie, to że sobie zresetujecie router czy co tam macie, to niczego nie zmienia. Dalej wiadomo że Ty to Ty.

• Wymarzone uniwersa

Marys - - Porozmawiajmy o OGame

Nazwa uniwersum: Unreal 1. Prędkość ekonomii x6 2. Prędkość badań x12 3. Prędkość flot x5 4. 70% złomu 5. 50% zużycia dexu 6. 7 galaktyk z zakrzywieniem układów i gal 7. GS może niszczyć budynki na planecie 8. Każdy jest bandytą 9. Wyłączony handlarz 10. Ban nie na konto, a na IP

• @Hermes podstawowym pytaniem jakie powinieneś sobie zadać, jest takie - czy jest potrzebny nowy statek cywilny w tej grze? Jeżeli ktoś marzy o wysokich poziomach badań, kopalni to nie trzeba budować nie wiadomo ilu transporterów, są inne sposoby aby to ograniczyć. Tym bardziej, że wprowadzili updejt do ładowności.

• Wprowadzenie nowego typu statku to duży kłopot, dawno to nie miało miejsca. Zawsze możesz część detków zezłomować i jest po problemie, tak kilka osób zrobiło. Flociarz nie przerzuci się z mt na dt z prostej przyczyny - prędkość statku. Cytat od Starrk: „@Guderian w której "mecie" dominują Pancerniki? To jest jeden z gorszych statków na wszystko. Nadaje się do kasowania ekonomów i małych flot, których liczebnie jesteś w stanie zalać Pancernikami. Generalnie tego gówna nie ma co budować więcej niż…

• @Hermes polecałbym to napisać na origin Tam masz choć cień szansy, że ktoś odpowie na temat

• Taa dobrze wiedzieć, że potraficie pz policzyć, nie to co majsowe odpady. graty

• Smyk pewnie za mocno zabalował odbudujesz!

• Cytat od Truck driver: „Nie rozumiesz co mam na mysli klikajac w ankietach samo najgorsze. Otoz jestem za tym by nowi gracze dolaczali do starych, rozwinietych uni tak jak sam to zrobilem jakies 6 lat temu wbijajac na Draco i majac zerowe pojecie o grze. Takie to moje zdanie. Ogejmowego debila, forumowego trolla ” No Ciebie nie rozumiem, tutaj pierwszy raz się z Tobą zgodzę. Ze światopoglądem na tą grę zatrzymałeś się właśnie 6 lat temu. Tutaj nikt nowy nie przyjdzie, a tym bardziej na uni gdzie…

• Cytat od Truck driver: „Zawsze jak jest ankieta wybieram to czego bym najbardziej nie chcial a i tak nowe uni powstaja bym byl debilem to bym probowal na kazdym nowym uni a nie trzymal sie jednego konta ” czyli że jak, jakbyś klikał to co byś najbardziej chciał to by nowe uni nie powstawały, klikasz to czego najbardziej nie chcesz i tak powstają, czyli najlepiej jakbyś nic nie robił wtedy nic nie powstanie. No właśnie nie, wtedy byłbyś mniejszym debilem, a tak klikasz chociaż i się nie rejestruj…

• Cytat od Hermes: „Teraz wszystkie serwery są specjalne ” Mi się dzisiaj przyśnił taki, na którym gs mógłby niszczyk budynki na planecie : )