Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 901-920 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Biologiczny
PostPoprosimy podpowiedź..
-
Biologiczny
PostCytat od Banshee: „Papugoryba dwubarwna.” Mhm. Zadajesz.
-
Biologiczny
PostGatunek morskiej ryby, która jest poławiana gospodarczo. Jest hodowana, w dużych akwariach morskich. Zasięg występowania obejmuję Morze czerwone, Ocean Indyjski do Wielkiej Rady Koralowej, zazwyczaj na rafie występuje od 1 do 30 m p.p.m Podczas zjadania i trawienia koralowców, produkowany jest piasek koralowy. O jaką rybkę pytam ?
-
Biologiczny
PostCytat od Toadie: „Ssak krytycznie zagrożony wyginięciem. Występuje tylko na Nowej Gwinei, ostatni raz na wolności widziany w latach 80 XX wieku. Znosi jaja.” Prakolczatka.
-
ACS; LEGION99, Mysterious i lucky666 [ZLY SEN] vs muminek007 [W_U] - 258908,04%
Marys - - Hall of Fame
PostFajnie, fajnie. ważne, żeby cyfra się zgadzała.
-
SOLO; LEGION99 [ZLY SEN] vs Trojan [SG-UF] - 86384,31%+ 1595,15% + zbiórka
Marys - - Hall of Fame
PostCytat od LEGION 99: „główna flota nie była trafiona w układzie...” Graty Legions.. daaawno Cię tutaj nie widziałem. Dobrze wiedzieć, że żyjesz ! Pozdro!
-
SOLO; Mysterious [ZLY SEN] vs Rico [W_U] - 149181,56% + zbiórka Rico [W_U] - 27297,1%
Marys - - Hall of Fame
PostCytat od PiratzKaraibów: „A ten wyzej dalej skomla i nadal nic soba nie reprezentuje ? Gratki myster konkret zysk wyszedl.” Nie wiem co Ty robisz, nawet wcale mnie to nie interesuje. Przed Tobą niczego nie muszę reprezentować, na boardzie mogę być nawet skończonym chamem. Wystarczy, że w pracy i poza nią, utrzymuję wystarczający poziom. Kończę.
-
SOLO; Mysterious [ZLY SEN] vs Rico [W_U] - 149181,56% + zbiórka Rico [W_U] - 27297,1%
Marys - - Hall of Fame
PostGraty. dalej anty jak widać, jest kluczem do sukcesu.
-
Biologiczny
PostPolio to wirus, a ten wirus jaką chorobę wywołuję ? Odpowiedź zapewne podasz dobrą Toadie, więc zadawaj od razu pytanie.
-
Biologiczny
PostNazwa tej choroby, wywodzi się od nazwisk dwóch uczonych, którzy tę chorobę opisali. Na początku roku 2014 r. ...yhkhm... jest ciągle endemiczne w Nigerii, Afganistanie i Pakistanie
-
Biologiczny
PostNo to ja też, jakąś chorobę wymyślę. Choroba która, do XIX w. występowała sporadycznie, później nastąpiła pandemia, obejmująca głównie półkulę północną. Jest przenoszona drogą fekalno-oralną. Cóż to za choroba ?
-
Biologiczny
PostCytat od Toadie: „Pewna choroba pojawiła się w europie prawdopodobnie po raz pierwszy w XV wieku, najpierw w jednym miejscu, po czym rozprzestrzeniała się na inne kraje. Ponieważ z Polski przeszła do Rosji, to jest ona tam nazywana "chorobą polską". O jaka chorobę chodzi?” Wydaję mi się, że chodzi o kiłę.
-
lucky666 i Mysterious i Romus [Zly Sen] vs okonik [-KGH-] - 161051,42% + farming
Marys - - Hall of Fame
Posteee.. no. aha. zysk i ilość niszczar na propsie. Obrońcy wszystkiego dobrego.
-
Geograficzny!
Postsory za nieobecność. Mind trafione. Zadajesz.
-
Geograficzny!
PostCytat od Mati: „Eeee... Nie wiem czy dobrze łapie pytania, ale może Pałacu Kultury i Nauki? :D” Podpowiem tyle, że nie chodzi o budynek. To coś związanego z wodą.
-
Geograficzny!
PostCzego nie nazwano nigdy na cześć królowej Wiktorii ?