Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 881-900 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Vaako74: „Cytat: „oraz starej ekipki z Xalynth`a.” szkoda, że w nie pamięć poszła stara ekipa z B.A...co by nie było,to gracioch za PB solo Mario :*” Wybacz White. nerwy swoje zrobiły. Dziękóweczka.

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Podpowiedź, bo pytanie raczej z b. trudnych zadałem. Należy do rodziny trędownikowatych (Scrophulariaceae Juss.) , występuje w Europie jak i na Syberii, co dziwi bardzo wielu ludzi. U nas przeważnie w niższych położeniach górskich.

• Wiam. Moje PB solo. Baaardzo duży wkład w to RW miał Terry, dziękuję za pomoc. Było dużo nerwów i ogrom szczęścia. Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi. Skipa, luzuj poślady, też kiedyś zrobisz takie starcie. Pozdrowienia dla : Terrego, Zimy, Skipy, Pumbusia, Memento, Sarsa, Nas`a, Jossiego (gdzie Ty się podziewasz), Cyca i białego oraz starej ekipki z Xalynth`a. [center]8.311.090 lat świetlnych starły się następujące floty: Agresor Kel Thuzad (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: L.my…

• Biologiczny

Marys - - Nauka

To coś z terenu. Proszę podać łacińską/polską nazwę tej rośliny. 52945892512349600909.jpg

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Cytat od Toadie: „Ponad miesiąc zastoju, czas odnowić quiz Roślina pasożytnicza, występuje w Polsce. Bywa wykorzystywana w celach leczniczych, odgrywała ważną rolę w dawnych wierzeniach i obyczajach. Przykładowo Druidzi uważali ją za roślinę magiczną, samo jej ścinanie było ważnym obrzędem. Jak się nazywa?” Viscum album ?

• Nieźle, fajny % Ci wyszedł, gdybym miał okazję i sposobność sam bym na to poleciał. No i ktoś tu zapomina, że zysk to nie wszystko w tej grze... eh eh

• Widzisz Marcus mi docinałeś, a sami padliście z ręki Wimsa... ludek żenada i tyle. Bszo Ruda.

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Cytat od Banshee: „Test na ojcostwo. Na przykład analizę kwasu DN.” Dobrze. Pałeczka Twoja.

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Nie gadajcie, że macie z tym kłopot. Podpowiedź: Trzeba wykonać TEST, jaki ?

• Cytat od Almera: „A ja tak "z innej beczki": możecie mi wytłumaczyć o co chodzi z tym robieniem sobie zdjęć w łazience? Trzeba się zamknąć, aby rodzice nie widzieli, czy co?” Bo selfie przed lustrem jest najlepsze.

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Nie mam w sumie pomysłu, więc coś nietypowego. Jak najłatwiej i najszybciej zarazem sprawdzić czy dziecko jest moje czy sąsiada?

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Cytat od Toadie: „Zdecydowanie ładniejszy Jaka jest największa, pojedyncza komórka zwierzęca?” Jajo strusia ?

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Cytat od Dziuba: „Syndrom Moebiusa” Zgadza się.

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Cóż to takiego... Jak się nazywa stan, który powoduje częściowy paraliż twarzy. Występuje od urodzenia i może być pewnego rodzaju schorzeniem genetycznym. Objawia się tylko u 2 do 30 osób na milion.

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Cytat od Mordimer Madderdin: „8909283.jpg Co to?” Blobfish

• No trzeba pogratulować, szczególnie zysku, bo troszku powala przy tych stratach. White spoko gość, tyle czasu graliśmy razem. SZo kolego, bo wiem, że odbudujesz.

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Cytat od mala Mi 86: „Hippomane mancinella” Taaa. Przejmujesz pałeczkę.

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Nazwa drzewa pochodzi z hiszpańskiego języka „manzanilla de la muerte"

• Biologiczny

Marys - - Nauka

To może ja.. Drzewo sięgające 15 metrów wysokości, błyszczące zielone liście i kolce małych zielonkawych kwiatów. Jej owoce, które są podobne w wyglądzie do jabłka , zielone lub zielono-żółty, gdy dojrzeje. To drzewka należy do najbardziej trujących na naszym globie. Jaką nazwę nosi to drzewo ?