Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 861-880 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
sorro [MNS] & DonTabson [MNS] & Plamka & Brawurka [MNS] & Cannabis [MNS] vs. PioTro [GEN] & FaTaL1Ty [BWOLF] & DrJointOddam [BWOLF] & malyszu [BWOLF] - 332156.17% - TOP1 ACS. Pożegnanie z Ursą.
Marys - - Hall of Fame
PostNo Piotro pięknie. zupełnie jak za czasów rybek! wykonanie świetne, spore floty, pz całkiem, całkiem. Dobra robota.
-
Biologiczny
PostCytat od hiper333: „co to za zwierzę? nie ma on wyraźnie oddzielonej głowy , a para dużych złożonych oczu jest umiejscowiona na bokach wielkiego hełmiastego głowotułowia z doczepionym mniejszym trójkątnym odwłokiem, cztery pary nóg krocznych, kleszczowate szczękoczułki i spłaszczone skrzela zewnętrzne długi kolec ogonowy przypominający długa włócznię zdobi koniec ciała.” Płaszczka ? Ale to pierwszy lepszy strzał, który wpadł mi do głowy.
-
Schan [WarriorS] & obibok [WarriorS] & crawl [CAZADOR] vs. Fabiano [SENATE] ~ 193039.24% TOP 1 ACS
Marys - - Hall of Fame
PostDobre starcie. trochę zagrzmiało. I szkoda, że was tam więcej nie poleciało. gz % aaaa i to ten gość z oriona. to graty x500
-
Marcus [WIP] & Ja Inkwizytor [WIP] & WinneR [WIP] & cichyPL [WIP] & Full_Contakt [WIP] vs. ESB193782 [KAC] ~ 457.476,72% Nowe TOP 1 ACS uDraco & TOP 1 ACS speed uni x2 OGame.pl !
Marys - - Hall of Fame
PostPiękne starcie, spora gwiazd spadło. Gratulacje dla ekipy złomującej, spore te floty tutaj macie nawet. tylko dlaczego nikt nie zbierał złomu ? graty pokaźnego % i top1 uni d
-
Nygus [SMERFY] & Sarmik [SMERFY] vs. sejo [N-A] ~ 19.822,91% TOP 2 ACS
Marys - - Starcia Cygnus
PostNiezły strzał dawno takiego % tutaj nie było. przetapiajcie, bawcie się. sejo szo!
-
Biologiczny
PostCytat od Toadie: „Po kształcie ogona i długości pazurków?” W sumie nie określiłem o jakie konkretne żółwie mi chodzi, ale zaliczam. Dajesz Toadie.
-
Biologiczny
PostSorki za opóźnienie. Po czym można rozróżnić płeć żółwia ?
-
Biologiczny
PostCytat od Toadie: „Jaka jest najstarsza znana nieprzerwanie żyjąca roślina na świecie” Lomatia tasmanica / Sosna długowieczna ?
-
Astronomiczny
PostCiekawe pytanko Heksiu 0,0016 mas słońca ?
-
#108.ACS; Gravitino [B-A], olszyn3k [N-A] vs Dzon [SHOGUN] - 20087,31% + zbiórka - TOP 1 ACS
Marys - - Starcia Cygnus
PostPięknie Olszyn, grateczki ! ale miałeś kończyć co nie ? Bierz ze mnie przykład. ładnie zezłomowane, złom pewnie sobie odbierzesz. dzięki za pozdro
-
TOP 1 SOLO; ZbyszekNiszczarka [Kupcy] vs poncyliusz [FeM] - 141349,73% + farming + zbiórka
Marys - - Hall of Fame
PostGraty Zbyszek, jest na czym oko zawiesić. pozdro z emeryturki.
-
No to teraz moja kolej. Tak jak pisałem Luckowi na pw, wbił się idealnie. Jeden telefon z laboratorium,a drugi od rodziców i zapomniałem odświeżyć. Zdziwieniem dla mnie był biały raport, a nie czerwony Złom mnie nie zabolał ani trochę, już za dużo czasu poświęciłem tej grze, nerwów i alkoholu. Odchodziłem/kończyłem też wiele razy, ale teraz już nie ma do czego wracać. Nigdy nawet nie śniło mi się, że postawię taką flotę, bo jak zapewne trochę ludzi wie, to kopałem ogórki i pomidory przez większo…
-
ACS; olszyn3k i prentki i edol [N-A] vs SzalonyBimbrownik - 16576,48% + zbiórka TOP 1 ACS
Marys - - Starcia Cygnus
PostPięknie Olszyno i spółka. grateczki za akcyjkę się należą. przetapiajcie i rośnijcie! Dzięki za pamięć.
-
ACS; lucky666 [ZLY SEN] vs Kel Thuzad i terry [PACZKA] - 1.069.695,84% + zbiórka TOP 1 ACS
Marys - - Hall of Fame
PostTym razem paczuszce się udało Witajcie, chcieliśmy Wam coś zaprezentować, jak widać ufs też coś potrafi. Akcja całkiem prosta, Terrego flo do mnie na moona z misją zatrzymaj i czekanie aż nasz top1 wyleci. Prób wykonania tej akcji było dosyć sporo 5-6 ? A każdy taki locik 500kk dexu. Dziękuję Terremu za poświęcony czas temu przedsięwzięciu. Wyszło zacnie. Terry pozdrawia: Sojusz, znajomych i buddy. Ode mnie: Specjalne pozdro dla Terrego, Skipy, Maksia, Mojego Pumbusia i Whisky . I moje stare mor…
-
ACS : Luciel , Migi [FRIENDS] , lucky666 , pl1 [ZLY SEN] vs Mysza303 [CyRa] - 233 777,78%
Marys - - Hall of Fame
PostMiało być trochę inaczej, ale laczek dostał cyne od GO. hihi. A starcie jest czyste.
-
Biologiczny
PostCytat od Avers: „Verbascum nigrum L./Dziewanna pospolita” Jest to poprawna odpowiedź. Zadajesz.