Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 801-820 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Jedna z najcięższych jakie miałem. Ale po kolei... nie wiem jakie rakietowanie... może coś Ci się przyśniło. Co do mojej wtopki, no zdarza się najlepszym. poskapilem na dexie i oto efekt. Już powoli zmęczony tym wszystkim byłem, nauczkę dostałem. tylko popraw bilans, bo to tak nie wygląda w rzeczywistości... Co do produkcji wyszło 400kk więc nie wiem p co spina... plus farming z evka. Generalnie niszczarki odbudowane już. Mam nadzieję, że się spotkamy jeszcze w gali i na pz. tym bardziej, że wie…

• Ciężko było to wyskanić, tym bardziej, że zefirek raczej grał urlopem. Może zbyt dobra pogoda źle wpłynęła na czas odświeżania. zysk przedni, latajki przewietrzone, gratki

• Taki projekt

Marys - - DiD Quantum

Udana nocka widzę szkoda Majstera... i mike bo sam bym to złożył.

• Taki projekt

Marys - - DiD Quantum

Gz za raziela, bo to konto migotki jest. przyjemne zyski Ci powchodziły fajnie, fajnie!

• Taki projekt

Marys - - DiD Quantum

Ja jeszcze tylko dodam, że lepiej jest farmić gsami, niż tym czymś czym latasz, ale niech Ci będzie na zdrowie.

• Gratki Szturmi, fajnie że coś jeszcze latasz. Rośnij! Pozdro, jeżeli jeszcze mnie pamiętasz

• Taki projekt

Marys - - DiD Quantum

czepiasz się chłopaka, każdy orze na ile mu możliwości pozwalają. :p

• Ej yossiarsiuś napisałeś dłuższy elaborat niż ja kiedykolwiek, nie lubię Cię. :x co do reszty to płaczecie, to Wam najlepiej wychodzi. Amstel ty betonie to już w ogóle. prawda taka, że to moje konto, chciałem pograć na librze, nie wyszło. eldo. PS toduś na co Ty liczysz, w tym tygodniu będziesz miał duuuuuużo roboty

• Cytat od Ruda: „Technicznie starcie kiepskie, można był więcej z tego wyciągnąć. ” xDDDDD gratki gęsiobicia. jak dla mnie zysk w porządku, zawsze to więcej niż 0.

• Cytat od warchol: „pogratulowalam na priv trzeba i tu lognelam si 10 minut przed wlotem wyslalam flote na kolonizuj 2h 31 minut w jedna strne lognelam sie 20 minut puzniej by zawrocic a tu zlom i tyle w temacie ” To jak zebrała tego pzta? Spoczi masz nawet tą flotkę. gratki wszystkim

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Oddaję pytanie.

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Tamaryna cesarska lub co by bardziej pasowało do opisu to wąsata.

• Biologiczny

Marys - - Nauka

Karol Linneusz

• Taki projekt

Marys - - DiD Quantum

Jakie pushówki? Po prostu były skargi od graczy, że im przeszkadzasz w graniu. Dlatego teraz będziemy się tak bawić. Ja liczyłem debe 3 dni temu, potrzeba nam 100k gs, to na dwa razy się przebijamy. xd Fido dido, hdd i fulcrum już trochę dostali. Spokojnie pawelosie innymi też się zajmujemy. Trwa to dłużej, bo trzeba latać gęsiami, my niszczymy to, gdzie nie da się wlecieć szybką z zyskiem. Tobie tego brakuje, bo wolisz sfarmić top 800 dla 100kk przy 10 wlotach. No tak wiem atakowałeś jakoś tam …

• Taki projekt

Marys - - DiD Quantum

Miałem rację, płotka. W środę odpalamy nową część projektu.

• Taki projekt

Marys - - DiD Quantum

Cytat od edes: „Co za dekle więcej paliwa spalili niż warta była obrona i pewnie anty jeszcze wywalona Ty tam lepiej uważej żebyś sam nie wylądował na wiecznym urlopie bo do perma to już chyba dużo nie brakuje ” a Ty coś za jeden ?? Jakaś płotka. Jak coś piszesz leszczu to napisz to z sensem, bo widzę pojęcie o grze masz marne, cały jesteś marny. O dex się nie martw, mam hektolitry zapasów, a ludzie wpychają mi go do rączek, jak zobaczyli nowe odzwierciedlenie projektu. Anty rzecz nabyta, rzecz …

• Taki projekt

Marys - - DiD Quantum

Jeszcze kolega silent 1. Dnia 12-02-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor silent [PACZKA] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.700.000 Pancernik 1.076.895 _________________________________________ Obrońca pawelos [LioN] ________________________________________________ Wyrzutnia rakiet 145.920 Lekkie działo laserowe 16.396 Ciężkie działo laserowe 3.092 _________________________________________ Po bitwie... Agresor silent [PACZKA] _______________…

• Taki projekt

Marys - - DiD Quantum

TAKI PROJEKT 1. Dnia 12-02-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marys [ZLY SEN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.000.000 Krążownik 1.001.828 Okręt wojenny 44.575 Pancernik 996.713 _________________________________________ Obrońca pawelos [LioN] ________________________________________________ Satelita słoneczny 100 Wyrzutnia rakiet 185.021 Lekkie działo laserowe 30.000 Ciężkie działo laserowe 10.000 Działo Gaussa 500 Wyrzutnia plazmy 300…

• No spoko filu, przecież ja grać nie umiem i w ogóle. fajne uni, będę tam!

• A Ty filu to grasz w ogóle flotą, że takie herezje opowiadasz ? Brak acs to nic strasznego. A po drugie, munio ma rację, każdą flotkę można złomnąć,a czy jest 2x czy 3x większa od Twojej, co z tego... ? Ale ja grać nie umiem i w ogóle. Brawo ja. A i coś mi się przypomniało, czasami górnik może zostawić "miłą" niespodziankę, także ten tego. pozdro