Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 501-520 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gdyby majster był ostatnio na koncie to on by to zezłomował no ale fajnie, fajnie! gz

• Ominąłem takie starcie iks de. Dobry wjazd, przetopu i innych rzeczy

• Cytat od Tronar: „Całkiem możliwe że i wam wypowiedzą wojnę, gdyż to była zniewaga dla ZS a oni takich zniewag nie wybaczają he he . A tak na poważnie to nie powinno dochodzić do wojen gdy sojusz który ma ponad 10-krotną przewagę nad sojuszem słabszym gdyż jest to tylko jednostronna walka silniejszego, a wynik tej wojny jest z góry ustalony i łatwy do przewidzenia. Jeśli już sojusz silny chce powalczyć to powinien wypowiadać wojnę mniej więcej podobnemu sobie sojuszowi o przewadze punktowej w pk…

• Spalanie deuteru

Marys - - DiD Quantum

Generalnie chciałbym oznajmić jeszcze, że wszystkie sknery - górnicy, którzy nie zagłosowali za spalaniem 0.5 to podpisaliście na swoje konta wyrok śmieci naturalnej Okazaliśmy Wam dobroć serca z pomysłem podniesia Wam ekonomii na kontach, to od razu się na to rzuciliście jak nie powiem na co...

• Spalanie deuteru

Marys - - DiD Quantum

Cytat od Art: „jak na razie to nawet polowa aktywnych kont nie oddala glosu w ankiecie. Bez tego nie mamy co nawet podchodzić do zmian :p ” Trzeba było napisać wielkimi czerwonymi literami UWAGA WAŻNE. Albo zrobić tak jak to zrobiliście przy tych zmianach z mejlem, że wyskakiwało od razu okienko z informacją.

• Spalanie deuteru

Marys - - DiD Quantum

@kristof45 po co Ci jeszcze mniejsze % skoro Ty floty nie masz Eko tez masz nie małe.

• Cytat od empe: „Lepszym sposobem na przeprowadzanie ankiet byłaby informacja w grze grubą jaskrawą czcionką że jest ankieta dotycząca Uni na forum... każdy oddałby jeden głos i byłoby wszystko jasne :)) ” Na forum też jest możliwość założenia fikcyjnych kont. A to czy konto byłoby stare czy założone 5h temu to różnicy nie zrobi.

• Tak jak poprzednicy pisali, większość głosuje na "złość". Skoro wybrałabyś inne parametry to powiedz swoim chłopakom/koleżanką wyżej, że to jednak zły pomysł że 9g będzie grywalne.

• Ciekawe kto wybrał taką konfigurację [ciach], ghost konta albo ludzie którzy po prostu robią na złość innym złom z obrony też kpina i 9g. Czyli wracamy do standardu, że za kilka miechów będą same idlaki i urlopy, a jak się uda to jeden ekonom w zasięgu 100us. Mam nadzieję, że konfiguracja ulegnie zmianie, jak @smoki zobaczy ilu ludzi jest zażenowanych wynikami tej ankiety. Moderator Ruda:obraza

• Coś tam jednak znalazłeś gratki

• Spalanie deuteru

Marys - - DiD Quantum

Cytat od Art81: „A ja poszedłbym krok dalej i rozważył (ankieta??) możliwość wprowadzenia innych urozmaiceń, a mianowicie pojemność SS, może zmiana prędkość np. eko żeby nasi górnicy czuli że też o nich dbamy :D, zmiana % złomu a nawet % z defiku? ” Grubo Arczi poleciałeś złom z obrony na Q byłby śmiercią naturalną wszystkich ekowców - bo nie zostałoby z nich nic... Ale podnieś im eko do x7 czemu nie Panie Art jak najbardziej na TAK w sprawie spalania deuteru do 0.5

• Cytat od Tronar: „No jeśli masz na myśli farmienie samymi gęsiami bez strat to się z Tobą zgodzę Mario. Jest zysk. Ale na to trzeba mieć też czas 6 czy 8 kursów gęsiami to trochę trwa. Trzeba mieć na to czas, ja pisałem o przypadkach gdy latasz po bunkrze bez zysku lub po minimalnym zysku. Przecież w tym samym czasie możesz upolować kogoś kto da ci 1kkk zysku rozbijając flotę i zbierając złom. Latanie po bunkrach dla zysku ma tylko wtedy sens gdy na specjalnych uniwersach jest złom z obrony. Wte…

• Cytat od Tronar: „Latanie gęsiami po samych bunkrach w celu zzerowania obrony uważałem za stratę cennego czasu i za bezsensowne. Bunkry i tak ktoś odbuduje. Celem gry jest zysk i nieustanne wspinanie się po szczebelkach do góry. Latanie bez zysku albo dla niewielkiego zysku jest głupotą i stratą cennego czasu. ” No i tutaj pokazujesz, że masz słabe pojęcie o grze, a próbujesz pisać "mądre" zdania. Czyli według Ciebie, jeżeli zaoram kogoś i mam 40kk+ surki, to nie jest wzrost dla Ciebie? A to tyl…

• nie musiałeś w sumie do 0 rakietowac :p nie wiem czy to Twoja cała flota bojowa. W każdym razie ciekawy sposób eliminacji, mi by się nie chciało

• Spalanie deuteru

Marys - - DiD Quantum

Cytat od Yossar: „Ja już zaczynałem mieć z tym problem na S bo nie mam fabryki jak Wy. To jest krótkowzroczne myślenie bo za rok trzeba będzie wysyłać nie 5kk recyklerów na flotę z top 30 a 8kk recyklerów. A to oznacza, że przy 0,5 spalaniu I tak trzeba będzie mieć na moonie 1kkk deu żeby cokolwiek podziałać. Pozostaje tylko kwestią czasu kiedy to nastąpi. ” O jakiej fabryce mówisz? Przecież za rok będzie wyglądało wszystko tak samo, nic się nie zmieni. Będzie szaro i niebiesko i może od biedy j…

• Spalanie deuteru

Marys - - DiD Quantum

Uważam, że to powinno zaistnieć rok temu, ale w tym roku też może być spoko Popieram!

• Cytat od piotss: „haha i to jest prawdziwy ZS ta gra to ich życie ” Dokładnie masz rację. Podam przykład z własnego doświadczenia, przez 2017 rok byłem online prsez 36 dni. Elo

• Cytat od Tronar: „a co to jest Antares? Piszecie do górników Mamy to gdzieś, wielu z nas i tak jest na urlopie, a jak ZS się nudzi i chce latać po bunkrach to po co im wojna? Dla podniesienia własnego ego? Załóżcie rodziny , pójdzie do pracy i nie będziecie się nudzić. Ale jak ktoś już wspomniał to tylko gra nie jesteśmy Adasiem dla którego to cały świat ” Dlatego gdybyś był troszkę inteligentny byś sobie poszukał. Nie znasz nas, więc jaką masz czelność nas osądzać, że nie mamy rodzin, pracy? Ta…