Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Biologiczny
PostCytat od Toadie: „Kania ” No właśnie ten grzybek jest często mylony z Kania. Kapelusz średnica około 8-15 cm Blaszka biała, czasami są na nich krople cieczy i jak wyschną zmienia barwę na oliwkowozieloną. A pod wpływem nacisku czerwienieją.
-
Biologiczny
PostProszę podać nazwę tego mekxW7grzyba
-
Biologiczny
PostPodobno niedźwiedź polarny.
-
Cytat od kasai: „Cytat od Starrk: „@piciu dam sobie rękę uciąć, że na OGame nigdy nie przewinęło się 100mln kont ” Teraz jest niby ~340k. Dodatkowo te konta, które nie wliczają się do statystyk. Aktualnie jest 35uniwersów. Ostatnie jest 153 w kolejności. Więc połączono już ~128 uniwersów (nie licząc tych co łączyły się dwa razy itp). Mówię oczywiście tylko o naszej społeczności, jednej z aktywniejszych. Myślisz, że przez tyle lat na serio nie było tylu kont? Weź pod uwagę, że przy starcie nowego…
-
MrMajster [ZLY SEN] vs. Zuy Wuja -17900.53% + MrMajster [ZLY SEN] vs. Zuy Wuja -3599.65%
Marys - - Starcia Quantum
PostNo i fajnie. Przetapiaj sobie na co chcesz.
-
Geograficzny!
PostCytat od Vegitto: „Wyspa lalek. Nie pamiętam oryginalnej nazwy ” Mi wystarczy taka nazwa zadawaj
-
Geograficzny!
PostHmm najczęściej małe dziewczynki dostają w prezencie albo samo konstruują domek z ...
-
Geograficzny!
PostJak się nazywa wyspa na obrzeżach miasta Meksyk, która wpisana jest na listę UNESCO. Specyficzną i charakterystyczną cechą tej wyspy jest to, ze jest na niej mnóstwo "martwych rzeczy" - a tymi rzeczami lubią bawić się małe dziewczynki
-
Geograficzny!
PostCytat od Guziczek: „Jak nazywa sie jezioro w Ameryce Południowej zwane "małą Wenecją" ” Maracaibo
-
Ira [ZLY SEN] vs.Johny B ~ 6167.14% aka farcik + jakies tam inne farciki
Marys - - Starcia Spica
PostGz Adam hmm no fajne starcia, naprawdę. Życzę Ci przetopu na latawce, bo eko do Ciebie nie pasuje. I chciałbym Ci życzyć smacznego jajka. I żeby ludzie zapominali o swoich latajkach i żebyś je zezlomował. Myślę, ze post w miarę długi, nie będzie problemów.
-
Ok. Super starcie Whiskey, naprawdę jedno z lepszych w historii Ogame, nie wiem naprawdę co mam pisać jeszcze w tych durnych komentarzach, zezłomowane i ch co tu więcej pisać. A no przecież zapomniałbym, smacznego jajka i nie tylko jajek i szczęśliwego nowego roku i udanych urodzin i fajnych wakacji. @Ruda better? I pokaż mi wykaz, gdzie jest napisane ile powinien zajmować post, żeby nie był za krótki. Bo ja w swoim widzę dwa zadania pojedyncze. Czego jeszcze chcesz więcej? Wazeliny?
-
Witam Uni Eridanus. Że też dopiero teraz na taki hot-topic wpadłem. Fajnie, że też wyszliście z innowacją dla Waszego uniwersum. Miejmy nadzieję, że zmiany wejdą w życie. U nas wyglądało to tak, że niby jest ponad 300 kont aktywnych - niestety "aktywny" wygląda trochę inaczej dla GF ,a inaczej dla mnie. Nie wiem ile ludków u Was gra aktywnie. No ale życzę pozytywnych wyników. Generalnie u nas ekowcy zrozumieli, że nie pójście nam na rękę w sprawie spalania, co generalnie było tematem przewodnim,…