Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Marys [PACZKA] vs. legenda ~ 1783115.03% TOP1 SOLO SPEED POL&WORLD!!!
Marys - - Starcia Quantum
PostCytat od Angelo Di Livio: „Skoro GO dal bana to chyba normalne,ze cos tam musialo byc. Ot tak by sie nie przyczepil. ” Tak, dokładnie. iks de
-
PostCytat od Yossar: „Cytat od DarthMario.: „Cytat od Starrk: „zbieg okoliczności, razem tego bana klikaliście czy jak? ” ” Ja po prostu nie wierzę, że to push. Chociaż może inaczej: nie chce w to wierzyć. Sam napisałeś (albo Terry) że wiecie kto tam gra. Robicie sobie po kilka kont wymieniacie się nimi albo sprzedajecie a potem się dziwcie że są podejrzenia. Może to czas napisać jak to starcie wyglądało od kuchni? Chociaż w sumie mi to na jedno wychodzi. Dwie floty co mnie składały poszły w piach. …
-
PostI co ty @Yossar masz z tym zs jak ten sojusz od dawna nie istnieje
-
PostCytat od Starrk: „No patrz, niby to pomyłka GO, niby wszystko uczciwe, a jednak obaj co chwile piszą i się bronią, jacy to oni uczciwi ” Nigdy przez tyle lat co gram nie wisiałem za push Każdy znajomy co ze mną grał też Ci to samo omnie powie Nie muszę oszukiwać, żeby coś osiągnąć. I udowodniłem to nie raz. Cytat od AmstelL: „terry... gadałem, gadałem Nic tam nie powiedziano takiego, żebym miał Was tutaj bronić Maryś, Ty to się lepiej przeproś z Vendietą i Majstrem. Na jakieś kursy zapisz u owyc…
-
PostCytat od AmstelL: „I niestety, czar troszkę prysł. Nie ma top 1 world. Nie ma top 1 Poland. Zostało co najwyżej "Warsaw Shore", odsyłka i trochę obciachu. Takiego "godnego uwagi społeczności ogame i samego atakiera Można by też dodać, że starcie na miarę atakiera, ale komu potrzebne złośliwości. Ciszej nad tą jesionką. Najwyraźniej zawiodły owe "nieprzestarzałe technologie". Szkdoa pracy Artka, Mysta i tyle. Ale chłopaki nie kirzywdują jak mniemam Osobiście dawałem 50 na 50, co do uczciwości teg…
-
PostNo tutaj trzeba już troszkę więcej napisać. Spotkały się ze sobą spore floty, miałem do wyboru lot z gsami, wtedy składałbym do 0, ponad 2kk % i 20kkk więcej zysku. Jednak 6 minut to nie 46 minut i to głównie skłoniło mnie do lotu na 2x. Jaka historia? Mi bardzo dobrze znana, sen nie jest przyjacielem tej gierki. Wykorzystałem słabość obrońcy i pozbawiłem go dorobku. W końcu dorobiłem się starcia godnego uwagi dla mnie i chyba dla społeczności og. Przede wszystkim wielkie podziękowania dla @terr…
-
Dobijanie resztek które zostały obrońcy i mi Dnia 20-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marys [PACZKA] ________________________________________________ Okręt wojenny 827.638 Niszczyciel 583.825 Pancernik 840.935 Mały transporter 981.420 Lekki myśliwiec 4.671.619 Krążownik 706.611 _________________________________________ Obrońca legenda ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 8.844 _________________________________________ Po bitwie... Agres…
-
Post dla statystyk i dla zysku. Obrońce podziwiam za autoodświeżanie. Dnia 19-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marys [PACZKA] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca MJSeba [Dystans] ________________________________________________ Mały transporter 200 Duży transporter 135.231 Lekki myśliwiec 200 Ciężki myśliwiec 100 Krążownik 350 Okręt wojenny 3 Recykler 10 Sonda szpiegowska 398 Gwiazda Ś…
-
A to żeby sobie posta nabić. Pozdro dla soja, znajomych i dostawców dexu. Dnia 19-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marys [PACZKA] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca bubu [9LG] ________________________________________________ Duży transporter 67.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 4 Sonda szpiegowska 7 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Mar…
-
Witam, dawno w tym dziale mnie nie było, bo do pokazania nic nie ma... jednak to się zmieniło Pozdro dla sojka, znajomych, dostawców dexu. Zwykły bfs. Obrońcy SZo. Dnia 19-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marys [PACZKA] ________________________________________________ Pancernik 350.000 _________________________________________ Obrońca VITO 112D [S S] ________________________________________________ Duży transporter 102.095 Lekki myśliwiec 2.623 Ciężki myśliwiec 19…
-
Biologiczny
PostCytat od Toadie: „Czubajka czerwieniejąca? ” Correct! Dajesz byku.
-
Biologiczny
Postczubajka cz...........a
-
Biologiczny
PostJest to czubajka tylko inna odmiana, którą chyba zasugerowałem.