Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Whisky [ZSiIRA] & Ira [ZSiIRA] & samotny [ZSiIRA] vs. Oddam dobre eko ~ 9398.06%
Marys - - Starcia Spica
PostDobrze zaorane GS to jest ta broń
-
Marys [PACZKA] vs. legenda ~ 1783115.03% TOP1 SOLO SPEED POL&WORLD!!!
Marys - - Starcia Quantum
Post@zlomiarz widzę komuś żyłka pękła, bo okazało się, że niewinny? Pluj tam sobie tym jadem ile chcesz, spływa po mnie! Cytat od Terry: „ Cytat od kruszynka: „jeżeli chodzi o pomarańczki to kilka tych rad by się znalazło ale podstawowa to taka "jeżeli nie jesteś w 100% pewny blokady konta to nie banuj". Niesłuszny ban może skrzywdzić taką osobę (strata floty, zaufania innych graczy) więc GO musi mieć pewność gdy kogoś blokuje. ” Proponował bym zastosować się do tego i może jeszcze raz tym niżej pos…
-
PostWitam całą społeczność, przed chwilą zakończyła się sprawa mojej blokady którą nałożył operator Wims. "Gratuluję tej osobie podejścia do sprawy, jego mocną stroną w trakcie postępowania była nadmierna przenikliwość i interpretacja tego do czego ma dostęp GO. Należy mu też pogratulować trzymania się terminów w ciągu 12 dni wysłał mi 2 odpowiedzi, które były ekhm, nie chcę nikogo obrażać, więc dam sobie spokój wyjątkowo ;)" Odwołanie do SGO Pana Paxa przyniosło owocne efekty, po dogłębnej analizie…
-
PostCytat od falku: „Witajcie. Trochę to potrwało, zanim w końcu znalazłem trochę czasu aby wejść na forum. Na samym wstępie chciałbym pogratulować Marysiowi, świetna obserwacja, wspaniały zysk, winszuję smile.png To ja grałem na legendzie, to ja dałem dupy. Żałuję trochę, że nie napisałem agresorowi wcześniej kto gra na legendzie, podejrzewam że po przebudzeniu o 4 zrobiłbym po prostu FSy smile.png No ale wyszło jak wyszło, kogo miałem przeprosić tego przeprosiłem, pokuta wiadomo musi być. AmstelL …