Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Schan [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] & SzalonyIwan [S-E] vs. Malack [WINTER] ~ 1 009 756.64%
Marys - - Hall of Fame
Post% powala jak na x2. Szczere gratulację za chęć przewietrzenia flot. Szkoda, że nie było Was więcej i że nie do 0.
-
Lobby- problemy kto ma ?
Marys - - Błędy w grze
PostCytat od Fistach.: „Cytat od DarthMario.: „Cytat od pit: „u mnie z tel. Tez był problem. Teraz za kazdym razem musze wpisywać hasło i login bo na autowpisywaniu nie chce sie zalogować. Wyczyszczenie ciasteczek tez moze pomóc. Aha dodam ze na tel urzywam chrome ” Jeżeli masz zsynchronizowane konto google pc/laptop -> telefon, to wtedy autowpisywanie działa.Cytat od Fistach.: „Cześć. Nie moge zalogować się przez telefon przez to głupie lobby. Na chrome przechodze w zakładke zaloguj wpisuje maila i…
-
Cytat od Truck driver: „I oczywiscie gratulacje dla agresora 3 raz trafic tego samego gracza to trza miec farta to nic, ze starcie wstawione z bardzo duzym opoznieniem ” U mnie niektórzy po 10-15x leżeli w reckach, to oznacza że to pushówki? Uczepiłeś się tego chemika, zazdrość czy co? Sam coś zbuduj i polataj, a nie tylko marudzisz. Gz starcia, zysk przyjemny jak na spotkanie z gęsiami.
-
Lobby- problemy kto ma ?
Marys - - Błędy w grze
PostCytat od pit: „u mnie z tel. Tez był problem. Teraz za kazdym razem musze wpisywać hasło i login bo na autowpisywaniu nie chce sie zalogować. Wyczyszczenie ciasteczek tez moze pomóc. Aha dodam ze na tel urzywam chrome ” Jeżeli masz zsynchronizowane konto google pc/laptop -> telefon, to wtedy autowpisywanie działa. Cytat od Fistach.: „Cześć. Nie moge zalogować się przez telefon przez to głupie lobby. Na chrome przechodze w zakładke zaloguj wpisuje maila i hasło , klikam zaloguj i nic sie nie dzie…
-
Witam, większe wpadło z nie najgorszym zyskiem to można pokazać. Pozdro dla soja, dostawców dexu, konfe gg i terrego. SONG! Dnia 16-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marys [PACZKA] ________________________________________________ Okręt wojenny 300.000 Pancernik 300.000 _________________________________________ Obrońca Czarna Wdowaa [SG-UF] ________________________________________________ Mały transporter 56.893 Duży transporter 100.800 Lekki myśliwiec 37.502 Ciężki…
-
Jimmy [SG-UF] vs. Rozrabiator 5512.39% Zysk 12,2kkk "ORLEN" 7,7kkk paliwa
Marys - - Starcia Quantum
PostCytat od Czarnobrody: „Maryś się tu tyle udziela jakby to jego deuterówka padła ” To już dawno ten dex byłby u mnie na koncie, nie uważasz? Z resztą, wiesz że jestem rozmowny chłopak. Wiem co to za konto, stoi w miejscu od X czasu i ktoś korzysta.
-
PostCytat od Jim1993: „dla mnie bomba o takim zysku mogłem pomarzyć a tu nagle... obrońcy Szo! zarobiłem dziś 12,2kkk surki a z tego paliwo 7,7kkk ” I dlatego urlop?
-
Cytat od Frank_Black: „Cytat od DarthMario.: „mamy mieć fuzję ze sobą, ” Pisali już gdzieś coś o tym ? ” Nope. Po wprowadzeniu lobby, miał rozpocząć się temat fuzji. Jedyne rozsądne uniwersum, zdolne pograć z nami to Wy.
-
PostCytat od Jim1993: „jednak to nie była jedna bańka, tylko cpn! ciąg dalszy nastąpi ;)) ” ten rozrabiator zawsze duzo tego dexu wozil bo kogoś deuterówka więc 3x gratki
-
PostChyba nie takie małe 1kkk piechotą nie chodzi oddaj potrzebującym gz starcia
-
Lobby- problemy kto ma ?
Marys - - Błędy w grze
PostCytat od FILU: „zapytam się ponownie bo mnie to ciekawi jak Lobby wpyneło czy wpłynie na zgłaszanie wspólnej gry na jednym IP czy trzeba odnawiać zgłoszenie i czy teraz ? ” Chyba nijak? Musisz tylko uważać, aby konta nie miały ze sobą zbyt bliskich stosunków i rozsądnie logować się na konto. Mejle są dwa różne rozumiem? Czyli zasada jeden mejl jedno konto na serwerze jest zachowana.
-
Lobby- problemy kto ma ?
Marys - - Błędy w grze
PostCytat od ciap: „Rozwiać wątpliwości? "mam dwa konta na u68" - nie możesz mieć dwóch kont na jednym serwerze, jest to niezgodne z Zasadami Gry. Prawie wszystkie (wszystkie?) przypadki włamań na ogu to błąd gracza? Za łatwe hasło, rozdawanie hasła, przekazania poza support, jakiś śmieci na kompie itd. ” No chyba sama w to nie wierzysz Trzeba też wziąć pod uwagę skill włamywacza. Co do lobby, jeżeli ktoś gra na kilkunastu uniach to spoko, ale dupy nie urywa. Nie wiem co macie z tymi telefonami mi d…
-
Eeee nie wygłupiaj się @satanael mamy mieć fuzję ze sobą, poczekaj jeszcze trochę. Gratki ST spoko wyszło
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od DarthMario.: „Taa zysk naprawdę zacny. Niezła flotka agresora. przetopu! ” Bez lotki a PRZEDE WSZYSTKIM bez antymaterii, dzieki ktorej postawil telepa, tego ST by nie bylo tyle jest warty skill chemika ” Bo po to są te rzeczy? Trzeba z nich korzystać. Jeszcze raz gratki