Wyniki wyszukiwania 381-400 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od zefir: „@thomek205 A to nie jest przypadkiem tak, że do ogame na Iphonach jest dedykowana specjalna aplikacja w App Store? itunes.apple.com/pl/app/ogame/id553453991?l=pl&mt=8 ” Zefir dobrze prawi, IOSy mają inną ścieżkę logowania niż androidy. @thomek205 ściągnij apke i powinno działać bez problemu.
@Art ,może wybiegam za mocno w przyszłość, ale chciałbym się zapytać, czy krążą jakieś plotki w biurze o fuzji? Wiem, ze ostatnio było sporo zmian, lobby, prędkości eko i spalanie. Tak tylko z ciekawości, żeby wiedzieć na jaki termin się szykować.
Ciekawe rw, obrońca niedawno jeszcze zielony był, nagle wychodzi z pod opieki i złom. Takie przekręty robić. Myślałem że te recki ragnarka to już grube oszustwo, a to.....
Cytat od chemikos: „Kombinują aż za bardzo. Teleport surowców - ilość pewnie będzie zależała od poziomu magazynu, weź tu wybuduj magazyn, żeby można było telepnąć sensowną ilość - 15 lvl magazynu to minimum (110kk surki) x3. ” Telepiesz z flotą, a ona ma pojemność. Nie wiem który świr wybudowałby magazyny na moonie
Cytat od Winter: „Sądzę że bez problemu po 3 latach moje wydobycie było by top 10 na liście quantum ” A ekowcy z Q nie wydobywaliby surki przez te 3 lata rozumiem.
Cytat od Terry: „Święte słowa! ” Tak jak terry wyjaśnił. Ten cały pomysł, raczej będzie się kręcił wokół statków cywilnych. Chociaż to jest gameforge, to kto wie..