Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@satanael @Majs nie wiem czy czytaliście poprzednie komentarze między innymi Ciap i Arta, z Q był problem jest i będzie, każdy od początku o tym wiedział, to najdłuższy speed w tej grze. Ja wiem, że Wam nie pasuje, że tak nie chcecie, ale ja wam zapowiedziałem, że będziecie mieli z nami łączenie. Sam bym wolał żeby Antares i Cygnus połączyli się z innymi jak @Starrk pisał (chyba). PS PACZKA pozdrawia. Cytat od Mysia: „Jak będzie z tą fuzją bo nie do końca rozumiem. Gram na Eridanus i na Spicy, p…
-
Cytat od Tyski: „@Art A w czym problem by nas jak mamy z Cygnusem się połączyć dodać inne unie które pkt są takie same . Quantum i Eridanus same sobie wystarczą dorzucając nas tam zmuszacie nas do kończenia gry bo to nie ma sensu już Cygnus na pewno to samo powie zamiast pomóc tylko zaszkodziliście . Przecież nie robi wam różnicy że unie obok siebie to już muszą być ze sobą łączone trochę słabe. ” Nie przejmuj się ja też wolałbym za was Wasat i libre. Cytat od Terry: „A teraz inne pytanie to z k…
-
Wersja mobilna - problemy
Marys - - Błędy w grze
PostCytat od Avinashi: „ale to musiałyby mi się czyścić ciasteczka po każdym wyłączeniu przeglądarki na telefonie a przecież tak się nie dzieje. Czy się mylę? ” Nie, nie mylisz się. Sprawdź może czy w ogóle się zapisują cookiesy i czy tej witryny nie masz dodanej do wyjątków.
-
Cytat od Ulissess: „Wiem o tym, wypowiedziałem się po prostu w tym temacie, bo gracze z tego uni też czekają na jakąś odp Podobnie jak my na nusakanie...od maja ” Ktoś usunąłem mojego posta - wiem kto ale nie bede jawnie cisnął. Tobie @Ulissess nie życzę takich zmian, bo wasze uni to same pushery Pamiętaj GF o Tobie nie zapomni!
-
Wersja mobilna - problemy
Marys - - Błędy w grze
PostCytat od Avinashi: „Nudne jest każdorazowo po zalogowaniu się do gry na telefonie włączać to.... ” Mi się nie wyłącza. :x Cytat od Starrk: „Sprawa prosta - jak włączysz widok mobilny, to masz go potem też na kompie. A jak na kompie wyłączysz, to na telefonie następnym razem znowu musisz załączyć. Zapisują ustawienia konta, a nie ustawienia ip ” No to chyba nie taka prosta, bo racji nie masz za grosz.
-
#229 Majs [LaOrden] & Frank Black [LaOrden] & Kiler [LaOrden] vs. defender ~ 112384.98% TOP 3 ACS Eridanus !
Marys - - Hall of Fame
Postkilka zyczonek macie, gratki opowego starcia. Z opisu wynika że sporo szczęścia, ale w tej gierce to się właśnie przydaje. Rosnijcie:)
-
Gra w jednym mieszkaniu
Marys - - Zadawanie pytań
PostCytat od UmciaUmcia: „Cytat od DarthMario.: „Właśnie że się zrozumieliśmy. Osobne kompy i smartfony - ale napisał, że są na studiach, najprawdopodobniej mieszkają razem w akademcu, korzystają z tej samej sieci co daje ten sam numer IP. Gdyby mieli swoje własne prywatne sieci, chyba by wtedy nie zakładał tematu..... ” No to już nic nie wiem , 2 smartfony dwóch różnych osób w tym samym miejscu mają te same IP?(mowa o internecie mobilnym LTE) no niewydaje mi się ., ale dajmy już spokuj z założyciel…
-
Gra w jednym mieszkaniu
Marys - - Zadawanie pytań
PostCytat od UmciaUmcia: „chyba sie nie zrozumieliśmy , napisał o osobnych kompach i osobnych smartfonach --- 2 smartfony ,każdy ma swój smartfon a co za tym idzie swój własny internet i własne IP ,nic o wifi nie pisałem ani twórca tematu , stawiam że chodziło o niezależne nety mobilne .To jedno. jak pisałem nie znam się na 'radiówce' i pewnie masz rację . Ale sedno pytania , gdy sąsiad założy konto w grze na innym internecie czyli innym IP , i ktoś by go w grze napadał czy chciałby pomocy w ataku t…
-
Cytat od Kippei: „Bo więcej jest aktywnych i idąc oglądać serial nie rozwodzą się nad tym, że do czasu przerwy na reklamę, mogą stracić cały swój dobytek w grze... Spróbuj pograć 3 lata bez urlopu 24/7, może wtedy zauważysz subtelną różnice... Ostatnie pół roku (kojarzysz coś ?) f00571f14a7fb.png Grałem miesiąc i typowo przez zdarzenie losowe zapomniałem o wracającym fs'ie (tylko 10-15 minut zapomnienia i game over) . Grałem jeszcze 8 miesiecy temu na u68 i przez 3-3,5 roku, nie miałem ani jedne…
-
@Kippei @john malkowitz007 macie serio pokrętna logike i podejście co do ogejma. Podyskutujmy. Gram na Q flota x5. @Kippei O grze flocie, wiem więcej niżeli połowa udzielających się tutaj, a speed floty X2 wymusza już grę z logowaniami co 2-3 godziny/24 przez 7 dni w tygodniu, co jest niemożliwością dla normalnego pracującego człowieka. Taa właśnie to udowodniłeś jakie masz pojęcie.. 2-3h? Tak często to nawet na x5 się nie loguja. Prędkości flot powyżej x1 są typowo dla ludzi bez zycia : Flota X…