Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam w niedzielne popołudnie Trafiła się okazja do skontrowania stada gąsek to wstawić można, to ciekawsze niż trafienie kilku detków.. Taki skład, bo nie inny! Koalce SZo. Pozdrowienia dla całej PACZKI, Terrego, Skipusia, szczurka, @Bad Whisky i Adasia, dostaów dexu i @olszyn4 PS @Majs i`m waiting for you. Dnia 07-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marys [PACZKA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 4.000 Okręt wojenny 1.508.507 Pancern…
-
Cytat od Starrk: „@DarthMario. no koszyk 2 to żart, jakby te plotki nie mogły mieć alternatywy iść do koszyka 1 Generalnie większość tych podziałów jest słaba. Fajnie, że w ogóle będzie fuzja, ale można było do tego podejść z głową i rzeczywiście otworzyć się na opinię graczy. No sorry, ale sam CoMa uznał mój podział za sensowny, a team tak długo przecież siedział, liczył, dzielił i myślał... Tak długo, że Nekkar z x1/1 stanie się speed uni... ” no ja osobiście też nie jestem usatysfakcjonowany …
-
kto ma równo pod sufitem?
Marys - - DiD Cygnus
PostPACZKA otworzy rekrutację po uf, zapraszamy do rodzinki.
-
Cytat od FILU: „ale po co te dyskusje ? weźmy to wszystko na klatę pokażmy że możemy z każdym uni i na każdej uni pograć . nie udowadniajcie sobie ze jesteście lamy i że na uni jakieś tam jest jakaś topka co "zabija" graczy . pamiętajcie że od teraz każda zmiana grupy będzie miała kolejnych lub nowych narzekających i tak w kółko Macieju ” A bo widzisz niektórzy głośno krzyczą, a jak przychodzi co do czego to rodzynki w bokserkach. Z resztą polska mentalność narzekać na wszystko i na wszystkich. …
-
Cytat od Majs: „ja wiem ze łatwo nie będzie ale jakoś nie widzę siebie w ROLI grania Urlopem dlatego skasuje flote albo całe konto i będzie spokój znajdę nowe uni sobie i zrobię znowu TOP1 jakoś nie dawałem tyle kasy na anty żeby dostać zloma teraz solo od jendego gracza podziękuje jak docelowo będzie tylko Q zresztą nie tylko ja tak myślę ” To urlopem nie graj. Zrób top1 na Q jak Ty taki kozak... gdzie się pojawiasz jesteś top1. Aha, nie dawałeś tyle kasy na anty bo boisz się o złoma od innego …
-
@Majs miałem Cię i waszą ekipę za powiedzmy potencjalne zagrożenie, a tutaj wychodzicie na jakieś małe przestraszone szczeniaczki... Ja wiem, że jesteście smutni, bo skończy się luzackie latanie gsami, zeorwanie obrony z moonów i lipne fsy na kolonizuj, żeby wam flo siadła kiedy Wam pasuje. Ty myślisz, że mi było łatwo grać jak lucky miał 5x większą flotę od mojej? Gdzie mógł złożyć solo połowę mojego sojuszu na raz? I co osiągnąłeś takiego? Bo coś nie mogę znaleźć. @Yossar kasztan. nie musiałeś…
-
Cytat od Mysia: „To nie za ciekawie, już kiedyś przeżyłam taką fuzję jak uni Xalynth wrzucono do silniejszego Wasat. Skończyło się tym że 90% graczy z Xalynth poszło na wieczne urlopy lub oddało konta. Ludzie z flotami nie chcieli grać na silniejszych, nie chcieli być pokarmem dla rybek Efekt tej fuzji był taki że z dwóch uni zrobiło się jedno a liczba graczy ubyła.Myślicie że teraz będzie inaczej? Będzie dokładnie tak samo. Wcale się nie dziwię że ogame umiera skoro podejmowane są takie decyzje…