Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 321-340 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Xadib: „@DarthMario. Jak w restauracji podadzą Ci potrawę, która będzie okropna, to też nie masz prawa jej skrytykować, bo sam lepszej byś nie ugotował? Twój argument nie ma sensu. Nie trzeba być specjalistą w danej dziedzinie, by móc wyrazić swoją opinię. ” To gratuluję podejścia. Musisz być wysoko sytuowany. Jak ja się na czymś nie znam to się nie wypowiadam, lepsze to niż biadolenie o dupie maryni i rzeczach o których nie masz bladego pojęcia... No ale mój argument nie ma sensu Sensu…

• Cytat od Bora 3d: „Cytat od DarthMario.: „@Bora 3d zakup geologa jest dobrowolny. Myślę, że gdyby się dało bezproblemowo przenosić konta z włączoną produkcją to by tak uczynili. Tak narzekacie na programistów z gfu, a sami byście nie umieli napisać kodu na kalkulator. peace and love ” @DarthMario. wlasnie dlatego ze nie umiem to sie za to nie biore:d tak jak i nie buduje samolotów bo sie na tym nie znam i zostawiam to innym - tutaj widocznie ktoś się przeliczył z możliwościami Ps. Dobrowolny czy…

• @Bora 3d zakup geologa jest dobrowolny. Myślę, że gdyby się dało bezproblemowo przenosić konta z włączoną produkcją to by tak uczynili. Tak narzekacie na programistów z gfu, a sami byście nie umieli napisać kodu na kalkulator. peace and love

• Taa nie wiem skąd ten płacz. Jak macie milion mejli nie wiem po jakiego, to jest coś takiego jak filtr, która każda poczta ma wbudowany (nie spotkałem się żeby któraś nie miała), można w szybki sposób odszukać sobie wiadomości od GF i tyle. @M4ti właśnie w drugą stronę, ciężko mieć wszędzie ten sam nick/nazwę użytkownika - chyba że ktoś ma taki fajny, że nikt go wcześniej nie użył, niż mejla.

• Brakuje mi co najmniej jescze jednego wlotu :p Gz nazzik

• O padło konto naszego puszerka nowego nicka. Szkoda że rozrabiatora ukroił wcześniej tam było dużo więcej deu. Gz zysku!

• Cytat od RonqElectra: „Nazz jeśli chodzi o Marysie to chyba przesadzasz palców u ręki by brakło żeby policzyć lepszych, grałem i szczerze to nawet przy Tb się kryje za małym palcem ” To niezła beka. U nogi masz palce chociaż? Dzięki @NaZz szanuję. @mielek777 taa nadal stoi nie skruszony na 7g i dalej nie ma chętnych.

• ja nominuje @lucky666 dla mnie gość potęga. Wielkie % w swoim dorobku ma, wielka flota top1 Q, pomimo vraku aktywnej gry przez 2 lata może więcej. Ma najwięcej gs na uni. Nominuje również @ale cios za top 1eko i top1 pkt, niby prosta sprawa l, zwozka, zawrotka, wrzucenie badania, budynku i elo. gość wozi niewyobrażalne ilości sury, czasami chowam głowę w piasek.

• Cytat od chemikos: „gracz: Marys powód: dostał bana za za duże starcie ” Dodatkowo top1 solo world oraz acs na 1kk % (linki w sygnaturze), wygrałem ostatnią edycje S&D jako zlomiarz. Top3 floty na Q Tak to wszystko mam w CV pozdro dla cielakow

• No jakiś tam % jest , zysk też. UFS ubity więc cieszy 3x. Co mam Ci powiedzieć, rośnij! Tylko powolutku, bo podobno Cię nie składam solo I czekamy na UF. pozdrawiam

• Cytat od chemikos: „Cytat od ciap: „Nie byłam pewna i musiałam dopytać. Z informacji które dostałam losowanie NIE odbywa się na wszystkie docelowe serwery (czy tam wszystkich koszyków) a między docelowymi przypisanymi do danego serwera. Jeżeli u nas jest jeden docelowy to wszystkie konta trafią na jeden serwer docelowy. Konto z jednej grupy nie przeskoczy do innej grupy. ” Lub z obu kont latam ACSem z tym samym graczem i każde z moich kont rozlicza się osobno ze swojego wspólnego ataku z @DarthM…

• @ciap a Ty za co mi dałaś? dałem Ci plusa, żeby brzydko nie wyglądało. No ale ludzie chyba nie myśleliście, że ktoś ma 300kk i trafi na uni gdzie nikt nie ma 100kk Mamy jedno docelowe w jednym koszyku. To chyba logiczne? Chociaż może nie. Nie wiem, chyba tak?

• Cytat od ciap: „Cytat od KAyto: „No dobra możecie na mnie nakrzyczeć bo pewnie już była o tym mowa ale woli ścisłości jak sie nie dokona wyboru uni to następuje losowanie miedzy 8 koszykami ?? czy po prostu ten zapis dotyczy krajów w których jest fizyczny wybór uni ?a jeśli jest losowanie miedzy 8 koszykami to co jak topowi gracze z topowych uni nie dokonają wyboru i gracz 500kk punktów trafi do nas gdzie top ma 20kk punktów ” Nie byłam pewna i musiałam dopytać. Z informacji które dostałam losow…

• Cytat od Wisior: „Będzie piękna sprawa jak ludzie z Eridanus nie klikną przenosin do Quantum i rozlosują ich do pozostałych Do jakiegoś Xantusa czy Taurusa, gdzie na pierwszym TOP1 na 128kk pkt a na drugim 65kk Ktoś przemyślał taki przypadek ? Pozdrawiam Wisior ” Myślicie że oni o tym nie pomyśleli? Chociaż patrząc na ich dotychczasowe poczynania i problemy z lobby to mogli nie pomyśleć o napisaniu takiego algorytmu, żeby konto przerzuciło na takie uni, gdzie najbardziej pasuje.

• Cytat od Avinashi: „Jeśli oddasz konto, czyt. zmienisz adres e-mail to współpraca bedzie możliwa. ale współpraca między kontami o takim samym adresie e-mail będzie równoznaczna z kasacją kont. Ot tyle filozofii. ” o można było od razu tak. Ciap pisze o osobach 3 to wychodzi na to ż @chemikos drugie konto nie będzie mi mogło pomóc w niczym ani nie będę mógł go zezłomować. @ciap te unlike to mają o czymś świadczyć? punkty się za to dostajesz czy jak bo nie rozumiem? Czy dalej jesteś urazona bo Cię…

• Cytat od ciap: „Cytat od chemikos: „Czy możliwa będzie gra na dwóch kontach, które nie będą w żaden sposób ze sobą współpracować? ” Będzie możliwa gra na dwóch kontach ale jeżeli dojdzie do jakiejś współpracy nawet przez osoby trzecie lub kontaktu flot > kasacja. ” Czyli co? Nie będzie mi mógł pomóc w śćiągnięciu moona ani nie sprzeda mi dexu? mianuję się jako os 3

• kto ma równo pod sufitem?

Marys - - DiD Cygnus

Cytat od Tyski: „Cytat od DarthMario.: „Cytat od Tyski: „Cytat od DarthMario.: „No ale my też chcemy fuzji. Też jesteśmy ludźmi. Bądźcie wyrozumiali. ” To zamieńmy się kontami to zobaczymy czy tak fajnie będzie może w tedy zrozumiesz nas ” To sobie takie zbuduj Z resztą walczyłem z dużo większymi od siebie i jakoś nie płakałem... ale rozumiem waszą gorycz. ” chciałbym grać z równymi osobami ” ja też.

Marys - - DiD Cygnus

Cytat od Tyski: „Cytat od DarthMario.: „No ale my też chcemy fuzji. Też jesteśmy ludźmi. Bądźcie wyrozumiali. ” To zamieńmy się kontami to zobaczymy czy tak fajnie będzie może w tedy zrozumiesz nas ” To sobie takie zbuduj Z resztą walczyłem z dużo większymi od siebie i jakoś nie płakałem... ale rozumiem waszą gorycz.

Marys - - DiD Cygnus

Cytat od (Cannabis): „@DarthMario. to czemu nie z wasat? Oni mają z punktami najbliżej do Was... I pod tym kątem powinno to być rozpatrywane, a nie parametrami ” Sam pisałem w innym temacie, że chciałbym z kim innym się połączyć. No ale nie mam na to żadnego wpływu. Zmiana prędkości floty byłaby dla mnie dosyć bolesna, ale pewnie bym przywyknął do x2. Cytat od (Cannabis): „No niestety nikt nie chce grać na Q bo przepaść między flotami topki Q, a innymi jest spora, ciap ma konto na wasat więc jas…

Marys - - DiD Cygnus

No ale my też chcemy fuzji. Też jesteśmy ludźmi. Bądźcie wyrozumiali.