Wyniki wyszukiwania 281-300 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Witam, w dzisiejszym odcinku; Zawrócone stacjonuj - najbezpieczniejszy FS? Fakt czy mit? Dzięki za logistyke @chemikos spisałeś się Pozdrawiamy sojusz, znajomych, dostawców dexu i naszych fanów Dnia 18-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marys [PACZKA] ________________________________________________ Duży transporter 1 Gwiazda Śmierci 13.634 _________________________________________ Agresor chemikos [PACZKA] ________________________________________________ Gwiazda Śm…
Cytat od Ulissess: „A co mają do tego ST inne wloty bo nie bardzo rozumiem ? To, że się poczuł pewnie ? Przecież on to miał pod falą człowieku A, że usnął - trudno zdarza się. A ja jako jego sojusznik i znajomy chyba lepiej wiem co się stało, no chyba, że jesteś alfą i omegą tak jak niektórzy na tym uni ” Za dużo gadasz najlepiej jak zrobisz rewanż i tyle w temacie
Cytat od kokocha: „lubisz szpilę wbic ,a ty juz odbudowałes? ” Nie wiem, gubię się ile mam na stanie, ale chyba niszczarek dorobiłem Dexu nazbierałeś bo mi się kończy.
Cytat od Yossar: „niech se ma. W sumie to jak by byl pusz to by to jakos inaczej zorganizowali. Na moje czysto więc gratulacje. ” trzeźwy już? No jak czyste jak dostali miejsce i czas powrotu floty? Jawna wystawka, jeżeli zachowują dla siebie złom.
Cytat od Yossar: „Cytat od DarthMario.: „Cytat od Yossar: „hehehe hehe he. Śmiechłem. Grty zyski. Szkoda ze nie Marusia bo by byl ban ” nie pij tyle bo śrubki Ci się odkrecaja hue hue trelele ” wybaczam ci. ” i.ja tobie moj druhu duchu
Cytat od Yossar: „hehehe hehe he. Śmiechłem. Grty zyski. Szkoda ze nie Marusia bo by byl ban ” nie pij tyle bo śrubki Ci się odkrecaja hue hue trelele Cytat od Yossar: „chociaz moze czysto. Nie wiem, historia osądzi kto ma racje w tym sporze. Jak czysto to graty serdeczne ” historia to ty. GO osadzi oni się znaja maja dowody!!!
Ja to pewnie bym dostał blokadę za takie starcie, znając podejście teamu do mojej osoby, ale że tu osoba z teamu to luźno przejdzie. Obrońca z cygnusa bo sojusz kojarzę. Może specjalnie zostawił konto skoro "bezfuzji" Skład atakierów zaskakujący Przetopu dziewcyny!