Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ciamajdek [WINTER] & Malack [WINTER] & AmstelL [WINTER] & Starrk [WINTER] & markus [KAC] vs. asherl [WarriorS] ~ 1 089 992.94% TOP 1 ACS UNI LIBRA czyli asherla opisanie
Marys - - Starcia Libra
Post@AmstelL ale za co przepraszać? Czy ja Was obrażam i wyśmiewam tak jak Wy to robiliście u mnie? Nie. Odniosłem się tylko do bussingu. Jeżeli były ruchy flot na 6 lub mniej sekund przed dolotem floty to starcie nielegalne. To jest fakt. Latałem nie raz nie dwa na zawrocone stacje i nigdy mnie gra nie okłamała. Nawet przy st z legendy weszło tak jak było w ruchach flot, a wiadkę wczytywało długo.
-
ciamajdek [WINTER] & Malack [WINTER] & AmstelL [WINTER] & Starrk [WINTER] & markus [KAC] vs. asherl [WarriorS] ~ 1 089 992.94% TOP 1 ACS UNI LIBRA czyli asherla opisanie
Marys - - Starcia Libra
PostCytat od asherl: „Cytat od DarthMario.: „Cytat od Yossar: „Zatem, jeszcze raz życzę szybkiej odbudowy ” Odbudowa będzie tak szybka jak przyrosty majsa Będzie backup po prostu. Starcie powstało w sposób nielegalny. ” wierzyssz w to ? bo ja nie @Yossar w nocu lotkami podlecieli, tak mi sie wydaje przynajmniej ” Takie moje zdanie (mogę się mylić, jestem zwykłym trollem boardowym), starcie powstało w sposób nielegalny -> łamie zasady gry czyli ja bym przywrócił floty do stanu przed starciem. To jest…
-
Marys - - Starcia Libra
PostCytat od Yossar: „Zatem, jeszcze raz życzę szybkiej odbudowy ” Odbudowa będzie tak szybka jak przyrosty majsa Będzie backup po prostu. Starcie powstało w sposób nielegalny.
-
Marys - - Starcia Libra
PostBugusing przy użyciu sond szpiegowskichNa 6 sekund (lub mniej) przed atakiem (dolotem floty) zakazujemy jakichkolwiek działań ze strony agresora bądź obrońcy a także wszystkich innych osób, które mogą doprowadzić do lagów, bugu z nierozstrzygniętą walką lub uniemożliwienia ucieczki obrońcy. Ciekawe czy zwróciliście na to uwagę.
-
Marys - - Starcia Libra
Post[ciach] SZo Asherl. Być trafionym w taki sposób to nie hańba Moderator Neferet:Offtop
-
Cytat od Ruda: „Opóźnienia w tym roku wynikają z UF która została przeprowadzona w październiku. Niestety w czasie UF seek jest bez sensu. ” To jaki problem widzicie żeby zacząć w styczniu? Bo nowe uni? A z czym to koliduje? Tym bardziej nowe uni odgórnie powstaje. A zabawa w SD jest dla społeczności i można je zorganizować w dowolnym terminie. I jestem pewny, że po nowym roku byłoby więcej chętnych. Poczekajmy czy w ogóle ktoś się zgłosi. Prowadzących brak? To myślisz że znajdzie się jakiś odwa…
-
Cytat od pindaczu: „widze ze bardzo sie przejales moimi slowami i probujesz wszystko obrocic w zarcik... kimkolwiek bym nie byl czy panem, pania obojnakiem czy nawet eunuchem... mam wieksze jaja niz ty ” nie, robimy sobie z ciebir gruba beke. Myslisz ze bede jakims trolem sie przejmował w gierce online? To tylko poywierdza że jestes baaardzo glupi. Nir mozesz mieć większych bo ich wcake nie masz, skoro się nie potrafisz przedstawic swoim prawdziwym nickiem. Elo
-
Zwykle nie wstawiam "starć" z samych dt ,ale wyjątek bo z wypłaty starczylo na jeszcze jednego gościa weekend przecen się już kończy, serdecznie dzieki pindaczu sraczu aka MYS vel obojniak Pozdro dla wszystkich puszerow! Dnia 24-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marys [PACZKA] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca louve [LEGION_2] ________________________________________________ Mały tran…
-
Cytat od Yossar: „Nie osłabiaj mnie i powiedz, że to nie 5 gala. Ale, że tez jj1 sobie zapomnial o flocie? Ciekawe. No nic, SzO i grats. Oczywiście starcie słabe technicznie ” 1g , nie wierzyłem że wejdzie (tak tylko piszę każdy wie że to push) pindaczu sraczu mi wystawił jeszcze beke zrobił bo leciałem na 100 gs, a w trakcie dolecialo reszta
-
Pusha goni kolejny push, push, push, pinda pinda pindaczu where are you? Wszyscy czekamy na twoje mądre posty noł nejme, czy może Mys albo inny obojniak? Pozdro dla soja i znajomych Dnia 24-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marys [PACZKA] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca jj1 [JZK] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2 Gwiazda Śmierci 219 …
-
To specjalnie wstawie dla pindy zeby kolejny super komentarz napisała Mys Dnia 23-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marys [PACZKA] ________________________________________________ Pancernik 160.000 _________________________________________ Obrońca MrSevern [LUMPY] ________________________________________________ Mały transporter 44.591 Duży transporter 150.869 Lekki myśliwiec 106.397 Ciężki myśliwiec 21 Krążownik 22.343 Okręt wojenny 80 Statek kolonizacyjny 13 Recy…
-
Marys [PACZKA] & chemikos [PACZKA] & pawelos [PACZKA] vs. Clark Kent 1 [KWS] ~ 38835.69%
Marys - - Starcia Quantum
PostCytat od pindaczu: „jedno z ostatnich starc... przed kolejnym banem? hohoho grubbo ” zebys sie nie zesral z podniety
-
Marys [PACZKA] & chemikos [PACZKA] & pawelos [PACZKA] vs. Clark Kent 1 [KWS] ~ 38835.69%
Marys - - Starcia Quantum
PostHelou, jedno z ostatnich starć na tym uniwersum, także na pamiątkę prawie cała flota w natarciu. Pozdro dla soja, znajomych i dostawców paliwa. Dnia 23-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marys [PACZKA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 13.630 Okręt wojenny 1.504.503 Niszczyciel 1.190.129 Lekki myśliwiec 20.316.531 Krążownik 3.007.523 _________________________________________ Agresor chemikos [PACZKA] ___________________________________…