Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Marys [PACZKA] & chemikos [PACZKA] vs. Miecz Poranka [NPF] ~ 1235245% KLIK KLIK PZ ZNIKŁ TOP 3 SOLO SPEED PL i WORLD JAKIEŚ TAM
Marys - - Starcia Quantum
PostCytat od Yossar: „o to chodzi, że właśnie nie mogł, nic nie mogl. Jakbyś polexial to bys go wyfarmil. I o to wlasnie chodzi. Do starcia nic nie mamy. ” Leciało kilka fal, ale zawsze zabierał, więc dalej nie kumam o jakim wy lagowaniu mówicie. Tym też się nie pochwalił kolega?
-
Marys [PACZKA] & chemikos [PACZKA] vs. Miecz Poranka [NPF] ~ 1235245% KLIK KLIK PZ ZNIKŁ TOP 3 SOLO SPEED PL i WORLD JAKIEŚ TAM
PostCytat od Sword of the Morning: „standardowe skany Udało mi się wbić do stoczni około 300k OW, 50k rec i zostało mi jeszcze jakieś 8kk złomu plus dok więc odbudowa zapewne będzie. ” Zebrałem tyle ile zakładałem ze zbiorę, ciesz się bo miałem Cię spakować dopiero jak dospawam 4kk recy Mogłeś kliknąć więcej recków to cały czas latałeś swoimi 45k, surki miałeś dużo, ale chyba szkoda było?
-
PostCytat od Truck driver: „Cytat od DarthMario.: „Jaka kombinacja? ” W podobny sposob @asherl zostal skasowany na Librze ” Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? U nas nie ma fuszerki, jak mamy wyliczone to jest wyliczone... A arshela spamowali żeby nie podniósł bo nie mieli wyliczone...
-
PostCytat od Truck driver: „ale nawet moim zdaniem ta kombinacja z sondami popsula tylko to ladne ST. ” Jaka kombinacja? To już nie można skanować gościa który kradnie złom w zapchanym usie? Nie został naruszony żaden punkt z regulaminu. @Yossar chyba Cię kolega okłamał bo recki latały non stop.
-
PostWitam wszystkich w ten piękny wtorek Za każdym razem jak mieczyk był bez U była obserwacja i przyniosło to efekt. Od czego by zacząć, może od tego że jest to rewanż za spalonego moona u terrego. To on dał mi do zrozumienia, że trafienie tego może stać się bardzo łatwe. Dzięki bardzo mój sensei. Następnie ogromne podziękowania dla Chemikosa, który wyręczył mnie w klikaniu żebym mógł spokojnie wrócić do domu z robo. Dzięki wielkie! Reszta to formalność. Co do złomu 4,4kk reca moje, półtora u poszk…