Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od satanael: „Wierz mi że bez tych kont na pewno byśmy coś w grze ugrali . Grałem w to 10 lat i do póki nie zacząłem się pushować szło mi całkiem dobrze . Ale prawda jest taka że konta do pushowania wraz z odpowiednim programem do tego i systemem przez nas opracowanym doprowadziły do takiej przewagi na uni Eridanus że flota moja i Majsa była nie do ruszenia nawet nawet gdyby np na mnie poleciało 5 najwiekszych flot ... To był ten atut że fsa nie musiałem robić praktycznie przez 2 lata gry …
-
Cytat od Pan S: „satan nie martw sie wypowiedziami Terry czy marysia:) widac ich cos zabolalo jak opisales jak sie pus ” Taaa w [ciach] mnie to zabolało... baaardzo, ja tylko napisałem, że sram na frajerów, którzy oszukują w gierce online joy Cytat od satanael: „sami mają pushera w sojuszu udając że tego nie widzą a będą tutaj zabierać jakikolwiek głos w tym temacie wyjebka totalna na nich z mojej strony ” primo to ja mam, a nie mają. A czy ja bronie silenta durniu? yoosiek sam napisał o nim coś…
-
Cytat od Truck driver: „Na starszych uni tez ludzie kupuja antymaterie choc raczej nie w takim stopniu jak na tych nowo otwieranych ale nie zmienia to faktu, ze coraz wiecej graczy ubywa. ” Skąd wiesz ile kupują ludzie z innych serwerów do tych nowo otwartych? Masz jakieś dane? Czy znowu kłapiesz, żeby kłapać? ;D
-
Marys [PACZKA] & chemikos [PACZKA] vs. Miecz Poranka [NPF] ~ 1235245% KLIK KLIK PZ ZNIKŁ TOP 3 SOLO SPEED PL i WORLD JAKIEŚ TAM
Marys - - Starcia Quantum
PostCytat od Truck driver: „Cytat od DarthMario.: „Jeżeli nie wiesz po co się skanuje to nie mamy o czym gadać elo ” Skasowales cala flote i co jeszcze chciales wyskanowac? Skoro miales wyliczonego goscia to jaki miales problem dograc recki by obronca nic nie wywioslowal? ” I tak nie zrozumiesz, bo widzę że z Tobą jak ze ścianą, z resztą piszesz chyba w każdym temacie na tym forum, a pojęcia masz zero. Także wy sobie tam pogadajcie co tam chcecie. Ja poczytam, pośmieję się i napiję się drina za wygr…
-
Marys [PACZKA] & chemikos [PACZKA] vs. Miecz Poranka [NPF] ~ 1235245% KLIK KLIK PZ ZNIKŁ TOP 3 SOLO SPEED PL i WORLD JAKIEŚ TAM
PostCytat od Truck driver: „Skoro miales wszystko wyliczone to po co te skany? ” Jeżeli nie wiesz po co się skanuje to nie mamy o czym gadać elo
-
PostCytat od Truck driver: „daliscie ciala ze zbiorka zlomu wiec trza bylo kombinowac z sondami ” no tak Ty tam byłeś i wszystko widziałeś. Rób burdel gdzie indziej ziomek. 16 lat masz? Bo twój tok rozumowania i czytania ze zrozumieniem tego dowodzi.