Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od (Cannabis): „Blabla ” A jakiś dowód na moje "pushe"? Bo ja jedynie widzę topowe starcia na świecie, taa wiem kupione wszystkie :joy: Co do reszty brak komentarza, ale nadinterpretacje masz niezła. Elo farmy Cytat od cichah2o: „Skoro nazz jest niewinny i to błąd Go, to dlaczego się nie wypowie tylko milczy? ” A po co on ma się wam z czegoś tłumaczyć? Skoro już go zlinczowaliście. Za to ja was troluje i wszyscy są zadowoleni.
-
Cytat od (Cannabis): „Po to chyba forum jest aby pisać... takie Ochy Achu w okół starcia Nazza, a to zwykły push... nawet tacy "wielcy" gracze jak Wy powinniście się trochę ogarnąć, zamknąć się i przyjąć na klatę to, że macie gościa w soju co pushu nie potrafi dobrze zrobić albo Was specjalistów posłuchać, jak to zrobić bez bana... ” No właśnie bo wy tykji popisać potraficie a macie dowód że push? To że GO nałożył blokadę, nie oznacza że ban słuszny, jestem żywym dowodem na to - patrz moje ST na…
-
Cytat od Kilerr: „Cytat od (Cannabis): „Nazz im powiedział, że starcie czyste... Co mają nie uwierzyć... ” Aa, to zwracam honor nie wiedziałem że się darzą takim zaufaniem w sojuszu ” Popiszcie sobie na forum, bo chociaż tutaj macie coś do powiedzenia ;D Cytat od Kilerr: „Cytat od DarthMario.: „Taka mała rada ode mnie, nie bawcie się w GO, bo widzę że podnieciliście się za mocno ” Taka mała rada ode mnie nauczcie sojusznika jak to się robi ” Mądrala, żebyś gdzie indziej był taki wygadany. I kto …
-
AmstelL [WINTER] & ciamajdek [WINTER] & Starrk [WINTER] & Ruda [WINTER] vs. andrzej123 [G-Z] ~ 134 469.97%
Marys - - Starcia Libra
Post[ciach] Gratki Rudełku starcia i odpisuj częściej Moderator Neferet:Offtop
-
Edward Teach [NPF] & EvenemenT [NPF] vs. WrzucNaLoooz [KOMPANIA] ~ 11798.09%+43333.79%
Marys - - Starcia Quantum
PostCytat od Czarnobrody: „żebyś zawrócił i dostał w dupę na powrocie. ” Nigdy nie bądź taki pewny, powroty mogą być zabójcze cos o tym wiem. Graty evek zysk przyjemny ,odbierz przy okazji resztę dobrobytu. I wysyłaj więcej floty