Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 314.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Klonowanie Surowców Rynek
@Piciu - - Błędy w grze
PostMoże to naiwne ale do graczy powinna być rozesłana wiadomość w grze, żeby nie wystawiali ofert na Rynek @Art
-
Klonowanie Surowców Rynek
@Piciu - - Błędy w grze
PostPrzede wszystkim to po handlu nie widać od kogo kupiłem i to też jest gówniane.
-
A w dupe z tym rynkiem Klikałem na telefonie, wszedłem w zapytania i akurat żona mi zaczęla coś gadać. Gadała tak długo, ze zapomniałem, ze jestem w zapytaniach. Patrze a tam dopalacze za grosze. Zaczałem klikać, ale zajebiscie tanio to ludzie sprzedają Co za lamerzy haha 10% kryształu za 40k deu Hahaha... Zanim sie zorientowałem co czynie opylilem 9 Pozdrawiam szczęściarzy z u68
-
Komandor/ Imperium
@Piciu - - Błędy w grze
PostJeżeli używasz Antigame to w zakładce "Galaktyka, teleporter i inne" odznacz imperium. Będzie jedna linia, aczkolwiek już nie tak zgrabna jak kiedyś. Pozostaje czekać aż antigame zostanie dostosowane do nowej wersji gry.
-
1. Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się aktualnie uruchomić generatory energii, aby dokończyć ich produkcję. Następujące statki dołączyły do floty: Duży transporter: 1304 Sonda szpiegowska: 178 Lekki myśliwiec: 751 Pancernik: 1 2. Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się aktualnie uruchomić generatory energii, …
-
No ale to było oczywiste, że tak będzie. Prędzej czy później rynek dostanie sztywne przeliczniki, ale do tego czasu kupa ludzi się spushuje. Nie rozumiem jakie trzeba mieć żygi w głowie zamiast mózgu, żeby nie dostrzegać tego, że psuje się grę. Ktoś się nie chce przyznać do błędu albo jest durniem. Nie wiem co gorsze.
-
Precyzja opisu zmian, opisu klas to jest jakaś porażka. Zresztą w tej grze większość opisów (statków, badań, budynków i ogólnie mechaniki) to jest dramat. Ja zawodowo zajmuje się czytaniem i interpretacją tekstu i no niestety k... nic nie rozumiem z tych opisów klas. Gdyby nie forum to byśmy zginęli. Osoba, która to robiła ma znaczny deficyt intelektualny.
-
Trzymajcie się tam na tym banie A tak poważnie to jest chore, że mając tyle zgłoszeń i potwierdzeń od GA, że jest ok - gracze dostają bana To tak jakbym napisał wniosek o interpretację podatkową w odpowiedzi dostał info, że dobrze się rozliczam, a po tygodniu wjeżdża mi skarbówka i mówi - no no fajnie, ale i tak jesteś oszustem.