Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 314.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Klonowanie Surowców Rynek

@Piciu - - Błędy w grze

Może to naiwne ale do graczy powinna być rozesłana wiadomość w grze, żeby nie wystawiali ofert na Rynek @Art

• Wersja 7.x - dyskusja

@Piciu - - Porozmawiajmy o OGame

Nie wiem co w tym śmiesznego, spawanie LM to katorga, zwlaszcza jak po ST trzeba ich odbudowac 3kk+

• Klonowanie Surowców Rynek

@Piciu - - Błędy w grze

Przede wszystkim to po handlu nie widać od kogo kupiłem i to też jest gówniane.

• Wersja 7.x - dyskusja

Jestem głupi i tego nie rozumiem. Bardzo mnie to frustruje.

• Wersja 7.x - dyskusja

A w dupe z tym rynkiem Klikałem na telefonie, wszedłem w zapytania i akurat żona mi zaczęla coś gadać. Gadała tak długo, ze zapomniałem, ze jestem w zapytaniach. Patrze a tam dopalacze za grosze. Zaczałem klikać, ale zajebiscie tanio to ludzie sprzedają Co za lamerzy haha 10% kryształu za 40k deu Hahaha... Zanim sie zorientowałem co czynie opylilem 9 Pozdrawiam szczęściarzy z u68

• Wersja 7.x - dyskusja

Robi się tutaj spory offtop to ja zapytam: jak tam bombki? Ktoś już testował? Na papierze podobno są bez sensu @Starrk

• Komandor/ Imperium

@Piciu - - Błędy w grze

Jeżeli używasz Antigame to w zakładce "Galaktyka, teleporter i inne" odznacz imperium. Będzie jedna linia, aczkolwiek już nie tak zgrabna jak kiedyś. Pozostaje czekać aż antigame zostanie dostosowane do nowej wersji gry.

• Rekordy Uniwersum 68 (2020-12-31)

@Piciu - - DiD U68

1. Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się aktualnie uruchomić generatory energii, aby dokończyć ich produkcję. Następujące statki dołączyły do floty: Duży transporter: 1304 Sonda szpiegowska: 178 Lekki myśliwiec: 751 Pancernik: 1 2. Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się aktualnie uruchomić generatory energii, …

• Wersja 7.x - dyskusja

Kiedyś były takie patch notes: prnt.sc/qggbrw Czemu z tego zrezygnowano?

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od maximus1234: „oczywiście brak jakichkolwiek szczegółów ” Szczegóły? A po co to komu?

• Zależy to od trzech czynników. 1. Jakie masz eco 2. Jaki jest speed floty na twoim uni 3. Ile masz czasu na grę

• Wersja 7.x - dyskusja

No ale to było oczywiste, że tak będzie. Prędzej czy później rynek dostanie sztywne przeliczniki, ale do tego czasu kupa ludzi się spushuje. Nie rozumiem jakie trzeba mieć żygi w głowie zamiast mózgu, żeby nie dostrzegać tego, że psuje się grę. Ktoś się nie chce przyznać do błędu albo jest durniem. Nie wiem co gorsze.

• Wersja 7.x - dyskusja

Ja tylko czekam aż ktoś mundry się podrapie w głowę i stwierdzi, ze latanie na ekspedycję zbyt dużymi flotami narusza jakiś tam ogólnikowy zapis regulaminu i posypią się bany In TEAM we trust

• Z uwagi na święta dzisiaj latam mniej ale tutaj wyniki: prnt.sc/qg2tms Uniwersum 68 (flota x1). Nie ma tam wyników ze starć z piratami a te dają mocnego kopa.

• Tak, tak, ludzie odkrywca się skończył, zmieniajcie.... xD

• Wersja 7.x - dyskusja

Precyzja opisu zmian, opisu klas to jest jakaś porażka. Zresztą w tej grze większość opisów (statków, badań, budynków i ogólnie mechaniki) to jest dramat. Ja zawodowo zajmuje się czytaniem i interpretacją tekstu i no niestety k... nic nie rozumiem z tych opisów klas. Gdyby nie forum to byśmy zginęli. Osoba, która to robiła ma znaczny deficyt intelektualny.

• Same lm, najtaniej w paliwie i deu nie leci na pz. Tez uwazam, ze ta mechanika bedzie zmieniona za jakis czas. Bedzie tez drugi aspekt tej sytuacji: duze floty zaczna spawac takie lamy jak ja, gornicy itp. I te floty beda spadać.

• Wersja 7.x - dyskusja

Trzymajcie się tam na tym banie A tak poważnie to jest chore, że mając tyle zgłoszeń i potwierdzeń od GA, że jest ok - gracze dostają bana To tak jakbym napisał wniosek o interpretację podatkową w odpowiedzi dostał info, że dobrze się rozliczam, a po tygodniu wjeżdża mi skarbówka i mówi - no no fajnie, ale i tak jesteś oszustem.

• To co się stało było oczywiste. Niestety trzeba przyjąć do wiadomości, że po drugiej stronie (w GF) są dyletanci, mający całkiem fajny produkt (Ogame), ale nie potrafiący prawidłowo wykonywać swojej pracy (rozwijać gry). Over & out.