Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 314.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
@Piciu - - Starcia U68
PostCytat od wilku: „To mój ostatni post, ludzie czy wy nie widzicie jaka historię piszecie???? Jakie kupno ? Jakie zasiadanie? Masakra jeden coś walnie paru następnych jeszcze mądrzejszych coś doda i historia napisana, jak nie wiecie jak dokładnie bylo to chociaż nie wymyslajcie swoich teorii bo to są BREDNIE !!!!!! ” Nie napisałem, że w tym przypadku było na 100% kupno, tylko ogólnie, że gdyby się okazało, że było to przykra sprawa. Więc Twoja odpowiedź to trochę na zasadzie "uderz w stół". Poza t…
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
@Piciu - - Starcia U68
PostW tej grze nie ma sentymentów i ok. Wystawieni sojusznicy, złomowanie z buddy, wciągnie kogoś w lipne obrony itd. Wszystko ok. Ale jeżeli elementem takiego starcia jest kupno konta to niestety dno i dwa metry mułu.
-
TOP1 ACS Obrona Wueserha [NZD] & Piesiou [NZD] & FortyFour [NZD] & Kamyk_kupiedeuter [NZD] vs. Koshmar [BoD] & jumek [BoSS] & Obcy [BoSS] & Panjan [RiO] & Ryland [RiO] ~ 131622.78%
@Piciu - - Starcia Dorado
PostDziękuje, jestem ukontentowany tymi wyjaśnieniami. Jeszcze raz graty i szo, over& out
-
TOP1 ACS Obrona Wueserha [NZD] & Piesiou [NZD] & FortyFour [NZD] & Kamyk_kupiedeuter [NZD] vs. Koshmar [BoD] & jumek [BoSS] & Obcy [BoSS] & Panjan [RiO] & Ryland [RiO] ~ 131622.78%
@Piciu - - Starcia Dorado
PostCytat od P Y S I U: „@kamykmocy nie chce mi sie tutaj wykłócać, ani też nie mam zamiaru tłumaczyć - jak widać większość graczy nie ogarnia, więc po co ich edukować. Moona byś nie zdjął choćbyś zrobił wszystko tak jak zaplanowałeś - @Nochowicz_Dorado widzę ogarnia temat więc pewnie potwierdzi moje słowa ” Jego przekonanie co do tego, że moona by zdjął jest przynajmniej weryfikowalne, bo tłumaczy jak miał to zamiar zrobić. Wy dla odmiany mówicie: nie nie, to jest wiedza tajemna, nie zdejmiesz moon…
-
AntiGameReborn
PostCytat od Guderian: „@DUDEUSZ a Ty w swojej grze przegladarkowej nadal byś tolerował dodatek w ktorym gosc dodał jedynie opcje donejta, oskarżając przy tym innych, iż ukradli (nie jego skad inad) kod? Obserwowałem wymianę zdan na angielskim boardzie i trwało to troche. Shole zaczął odgrażać sie prawnikami, po czym sam po aktualizacji AGR skopiował kod i przeniósł go do AGO - cały czas odgrazajac sie prawnikami i krzycząc, ze ten kod jest prawnie jego. No nie na ponton... AGR ma pare wad i bledow …
-
AntiGameReborn
PostAGR to gunwo, AGO nawet nierozwijane jest lepsze. Nie kumam tej decyzji. Zresztą co komu szkodzi, że oba dodatki będą dozwolone. Jakieś z dupy monopole odgórnie ustalone...
-
AntiGameReborn
PostNie wiem dlaczego ale kasowanie raportów szpiegowskim w AGR z poziomu spy table u mnie trwa ekstremalnie długo. W AGO pyk pyk pyk i już mam poczyszczone. Tylko u mnie tak jest? EDIT: Sorry, już widzę na Origin board, że nie tylko u mnie
-
Tak sobie myślę, że od siły ognia jest już technologia, nazywa się bojowa. I chyba nie ma sensu, żeby jakakolwiek inna technologia dublowała ten efekt, zwłaszcza gdyby miała to robić w odniesieniu tylko do niektórych statków/obrony. Trzeba szukać takich bonusów, które odnoszą się do tych składowych uniwersum, które są obecnie stałe i nie ma możliwości ich modyfikować badaniami. Przykładowo ładowność statków była stała, dana raz i koniec. Nie masz wpływu. Więc zmodyfikowano grę w takim kierunku, …
-
Cytat od Tronar: „Dużo słów tu padło, o oszukiwaniu, skupowaniu kont, pushach, banach itp. ale to przecież tylko gra. Czy warto się tak zarzynać żeby być top1? Chyba nie, to tylko gra. Sataniel w końcu to zrozumiał, ale ilu graczy jeszcze tego nie pojmuje, albo dopiero zacznie oszukiwać, zachęcony lub nie zniechęcony słowami założyciela tematu? Podejrzewam że wielu. Operatorzy gry póki będą czuli realną kasę płynącą z gry będą jak te trzy małpki(nic nie widzę, nic nie słyszę, nic nie mówię). Rea…
-
Faktyczna sytuacja na Ogame- co jest "uczciwe", na co OG przymykają oczy i co ludzie w topce robią, by w niej być
@Piciu - - DiD Europa
PostNiezła drama jak na uniwersum, które ma miesiąc xD
-
Życzenia i Refleksje
PosttB2JrUW tB2JrUW.png Taki rzekomo pusher z dziesiątkami multikont a po uni skupuje deu na rynkowych zasadach. Btw. rozmowa z wczoraj, zanim powstał ten topic więc jak dla mnie zwierzenia OPa mało wiarygodne.