Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 641.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kasia321
PostCytat: „Sejk napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) spytac zawsze mozna, zadna tajemnica to nie jest, ale nie napisze bo jeszcze sie przyjmie czy cos... a ja na prawde za tym imieniem nie przepadam, choc ma tradycje w rodzinie podobnie jak imie Katarzyna :]” Ale skoro pierwsze jest takie ładne to czemu drugie nie?” to pytanie to juz kieruj do moich rodzicow mieli odwrotnie mi dac imiona... koniec swiata
-
Kasia321
PostCytat: „Sejk napisał(a) Cytat: „ogolnie Kaski sa przesympatycznymi istotkami ” Skąd ja to znam... mówisz (piszesz) jak Kasia A jak masz na drugie jeżeli można spytać?” spytac zawsze mozna, zadna tajemnica to nie jest, ale nie napisze bo jeszcze sie przyjmie czy cos... a ja na prawde za tym imieniem nie przepadam, choc ma tradycje w rodzinie podobnie jak imie Katarzyna
-
Kasia321
PostCytat: „have_a_nice_day napisał(a) gdzie jest nemo ? :D” ee wole Shreka... "Daleko jeszcze?" Cytat: „perONE napisał(a) Lepiej pracować w polsce za małe pieniadze czy za granica za duże? Uzasadnij ospowiedz pozdrawiam, perONE” hmm jesli mialabym wybierac: harowac za marne grosze w Polsce, a za ta sama prace, za granica, miec wysokie wynagrodzenie - wybralabym to drugie, ale jako, ze jestem przywiazana do najblizszych, do Torunia... raczej na stale bym sie nie przeprowadzila - choc nie wykluczam C…
-
Kasia321
PostCytat: „Sejk napisał(a) Rożnów? Tam to sobie na nogach pasmem łososińskim chodziłem... a w łapanowie byłaś? :>” Rožnov pod Radhoštěm - tak sie to pisze w Łapanowie nie bylam Cytat: „CJ111 napisał(a) Oj Kasiu Kasiu Kope lat, ciekawe czy mnie jeszcze pamietasz... takiego jednego The Chosen one'a który przed Tobą cały czas zwiewał i Ci falangi w 6 gali pożyczał Co tam na uni 10 słychać? Dzidek wciąż króluje? A pytanko strasznie trudne, nie wiem czy go nie było - kawa czy herbata?” pamietam:D 'chose…
-
Kasia321
PostCytat: „David napisał(a) To znowu ja pukam do Twych drzwi (lub bardziej precyzyjnie do tematu) Kasiu, powiedz mi, w jakie miejsca najchętniej dałabyś się porwać jakiemuś wielbicielowi? :*” MOJ modek:D hmm miejsca, a wiec nie musze wybierac, ok najmilej wspominam Soline, dam sie porwac o kazdej porze dnia pobyt w Klewkach, ahh to byly czasy:D chetnie wybralabym sie ponownie oprocz tego: Rowy(miluska nadmorska miejscowosc), Roznow pod Radhostem<polska pisownia :>> (czeskie gory) jak widac nie sa t…
-
Kasia321
PostCytat: „fcbarca_ napisał(a) Na poczatek kilka sprostowan: Cytat: „wciagnal mnie w gre taki jeden Wredniak ( )” Wredny juz nie jestem ale dzieki za buziaka Cytat: „zeby tylko jednego ulubienca :D” do tego doczepie sie na privie a teraz pytania: 1.Arizona czy Marconi 2.Melina czy salony 3.Pala czy Sucha 4.Impreza ze mna czy beze mnie 5.Brunet czy blondyn ? 6.Nawotka czy Salinska 7.Giertych czy Lepper ? 8.Czemu najpierw sie obrazasz a pozniej ewentualnie sluchasz tlumaczen Wszystkich ktorzy pytaja …
-
Kasia321
PostSejk Cytat: „Czemu Snejk? Podstępny Czemu masz od razu zboczone mysli?” a czy weze nie sa slodkie?:D ja nie mam zboczonych mysli, nie wiem na jakiej podstawie takie pytania tu padaja Lupu_s Cytat: „@Kasia321: Wchodzisz na czata czasemm? ;)” tylko gdy jestem zmuszona sytuacje typu: kolezanka nie moze niczego instalowac na komputerze edit: kosmetyka edit2: literowka
-
Kasia321
PostCytat: „Sejk napisał(a) A lubisz te z biedronki? (czipsy) Kupujesz czasem w żabce? Czemu nie lubisz prażynek?” do biedronki mam za daleko, wiec nie jadam kupuje ale nie czipsy nigdzie nie pisalam, ze ich nie lubie czipsy wole, prazynki lubie(paprykowe) Cytat: „David napisał(a) o_O o - Sejk w natarciu znów widzę Kasiu - pytanie ode mnie - Jaki sposób komunikacji z innymi ludźmi - poza ogame i spotkaniami twarzą w twarz - najbardziej Ci odpowiada (np. irc, gg, czat, e-mail etc)? :*” taa Snejk tu m…
-
Kasia321
PostCytat: „Szopen napisał(a) może ja OWca czy NISZCZarka 123 czy 321 Ogame czy Saper Myszka czy klawiatura Jaki masz widok z balkonu czy umiesz powiedzieć (nie napisać) : dwóch Konstantynopolitańczyków wyindywidualizowało sie z rozentuzjazmowanego tłumu jaką masz flote ? GG czy Tlen Lubisz jakiś sport ? smakują ci Czipsy czy wolisz prażynki Byłaś kiedyś poza polską ?? tyle odemnie :P” OWca 213 mysia wiezowiec widze to pomine, bo ciezko nawet sie czyta kiepska, w st masz ostatni sklad tlen koszykowk…
-
Kasia321
PostCytat: „Sejk napisał(a) No więc jak będzie? Podstępny” nijak, zdjec nie bedzie jesli o to Ci chodzi Cytat: „Szalony Eldath napisał(a) Ulubiona guma do żucia ? :]” Szok w dziecinstwie teraz to Orbitka granatowa Cytat: „Kasia321 napisał(a) Cytat: „ulubiony ogejmowicz i czemu własnie ja? hmm moje Hyderki nie bede zadnej wyrozniac, bo jeszcze fochy poleca ” Cytat: „Kasia321 napisał(a) Cytat: „bodom napisał Czy to prawda ze jestem Twoja ulubiona paskuda ? ;-)” jasssne, jedyna, ulubiona, niepowtarzaln…
-
Kasia321
PostSejk Cytat: „ Hrhrhrhr... ja Tomasz niewierny jestem więc będę świdrował do skutku PS. Fajny avek :)” dzieki Q_Wolf_Dominion Cytat: „Teraz porcyjka ode mnie Czemu pracoholik? Paskuda czy przekora? Aksamit czy dynamit? Dlonie czy wlosy (meskie)? Wanna czy prysznic? Blask swiecy, monitora czy obu? Gryziesz czy drapiesz? Pozdrawiam :P” Cytat: „ pracoholik/a compulsive worker Człowiek mający obsesję na punkcie swojej pracy i poświęcający jej cały swój czas. A person whose primary and obsessive inter…
-
Kasia321
PostCytat: „Sejk napisał(a) No wiem że odpowiedziałaś nie, a skoro nie chcesz udowodnić to znaczy że na wiarygodności ci nie zależy.” alez Ty czepialski, ale zeby nie bylo rozpisze sie... specjalnie dla Ciebie zrodlo Wikipedia Cytat: „Hydra podobna była do psa, lecz miała 8 lub 9 wężowych łbów. Jeden ze łbów Hydry był nieśmiertelny. Według innych wersji, Hydra miała nawet 50 lub 100 głów. Na miejscu odciętej odrastały dwie lub trzy nowe głowy. Hydra była bardzo jadowita, a nawet zapach jej śladów mi…
-
Kasia321
PostSejk: cytat Prove me wrong koniec cytatu. Ja: no Cytat: „Sejk napisał(a) Nie zależy ci na wiarygodności? :>” no=nie, jak juz operujemy angielszczyzna staram sie byc osoba wiarygodna i mysle, ze w miare mi wychodzi
-
Kasia321
Postpratchett: Cytat: „Radio Maryja czy antychrześcijańskie rozgłośnie? :D” nie slucham radia Dark Sauron: Cytat: „Czego nie lubisz w pracy GO ??” w zasadzie to kogo... adwokatow Sejk: Cytat: „cytat Prove me wrong koniec cytatu.” no edit. mala kosmetyka
-
Kasia321
Postrolandzik Cytat: „Poprostu napisz, że nigdy nie miałaś własnego zdania podobnie jak twój lider sojuszu Podstępny Dlaczego masz taki śmieszny avatar?” MikeLDJ raczej twardo stapa po ziemi i swoje zdanie ma smieszny av? e tam, czyz nie jest slodki?:D [SIZE=7]ps. Ty lepiej zmien sygnaturke[/SIZE] Sejk: Cytat: „Oj, nieładnie, nieładnie. Uważasz że jesteś podobna do hydry? Podstępny” hmm.. niby powinnam, ale niestety nie.. Dark Sauron: Cytat: „Ulubiony kanał na IRCu ^^” tajny kanal mojego sojuszu HYD…
-
Kasia321
PostperONE: Cytat: „Oj Kasia to leń z Ciebie rośnie albo juz wyrósł Zunge raus pozdrawiam, perONE cool” wiem, na kazdym kroku wiele osob mi o tym przypomina.... Dark Sauron Cytat: „Kaśieńko großes Grinsen Czy często przesiadujesz na IRCu i czy to lubisz großes Grinsen” przesiadywanie na IRCu to jeden z moich najwiekszych nalogow, a te w zasadzie sie uwielbia DarK BambuS: Cytat: „ulubiony ogejmowicz i czemu własnie ja?” hmm moje Hyderki nie bede zadnej wyrozniac, bo jeszcze fochy poleca Sejk: Cytat: …
-
Kasia321
PostLupu_s: Cytat: „ To teraz ja Kasiulu großes Grinsen Najlepszy opis na gg? Najlepsze top? Lubisz makaron? Dlaczego nosisz buty na dworze i czemu niechodzisz boso ( großes Grinsen )? (Pytanie by BambuS Zunge raus ) Koniec tych bezsensownych pytań Augenzwinkern” nie zwracam zbytnio uwagi na opisy gg, sama bardzo rzadko mam, cok okolo 90 miejsca lubie ale nie gotowac hmm, zeby nie skaleczyc stop DarK BambuS: Cytat: „czemu masz tak mało postów? Daleko do sklepu monopolowego?” bo malomowna jestem, tud…
-
Kasia321
PostPshemozz: Cytat: „Dlaczego owies?” bo nie pszenica bodom: Cytat: „Hmm.. to juz zalezy od tego w co kto wierzy.. (o ile w cokolwiek wierzy..) Obecny avek tez jest ladny, ale kociak byl slodziutki ;>” wiem, dlatego z pewnoscia do niego powroce jak skoncze odpowiadac Wam na pytania Cytat: „-21:41:36- <Settler> a co dowiem sie że kochasz rolanda ? großes Grinsen -21:42:00- <Rafal> kocham tylko Kasie rolanda jedynie lubie *” bo ja taka kochaniutka Cytat: „Czy moge juz zakladac to multi ? ;>” wrrr a s…
-
Kasia321
PostSejk: Cytat: „Jak to tak można bez zdjęcia... verwirrt” najwidoczniej mozna Sith Cytat: „Dlaczego akurat ''321'' czy to odliczanie do wybuchu bombyZunge raus Pod jakimi nickami grasz w OG? Największe złomowanko? Chwilowo to tyle Freude” nick: gdybym napisala, bym musiala Ci uciac jezyk, badz skrocic paluszki Kasia321, zlomowania: ojej wszystkie sa gdzies w moich postach, cos okolo 400% solo, acs cos okolo 800%, na ta chwile nie pamietam Szoszon_: Cytat: „widziales dziub dziuba co to przyczlapka …
-
Kasia321
Postdawid997: Cytat: „Co sądzisz o muminkach?? budyń czy kisiel??” muminki lubie, moja ulubiona bajka z dziecinstwa, [SIZE=7]tuz po gumisiach[/SIZE] zdecydowanie budyn, waniliowy Sejk: Cytat: „Nareszcie jakaś Katarzyna smile Jeszcze pożałujesz że założyłaś ten temat... a tak swoją drogą to witam. Czemu się nie znamy? Podstępny” juz powoli zaluje witam, a czemu to ja nie wiem, zawsze mozna to nadrobic Cytat: „To że nie jesteś leczona to nie znaczy że jesteś zdrowa fröhlich (patrz sygna) Kiedy będzie …