Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 581-600 z 641.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Kasia321

Kasia321 - - Członkowie Teamu

David modku moj :****** Cytat: „Czak napisał(a) Jesli bylo to sorry, ale od drzewek z cytatow strasznie oczy bola;> 1. Co zdajesz na maturze? 2. Planowany kierunek studiow? 3. Co zrobic zebys chociaz ODROBINE mniej marudna byla? 4. Mozna Cie jakos przekupic? Edit. 5. Lubisz jak sie na Ciebie czeka? ;>” 1. bylo:P j.ang historia WOS 2. resocjalizacja 3. mnie nie zmienisz 4. chyba nie myslisz, ze publicznie napisze tak? 5. to jakas aluzja?

• Kasia321

Cytat: „David napisał(a) Cytat: „Oświadczam, że jestem w pełni świadoma tego co napisałam, nie jestem pod wpływem alkoholu ani środków odurzających, nie biorę także żadnych leków i nie jestem leczona psychiatrycznie.” Skąd pomysł na taki wpis w sygnaturze? Moja Ty GO :*” nie znasz mojego tematu na pamiec... oj nieladnie takie pytanie juz bylo czysty plagiat z innego forum^^ po prostu mi sie spodobal text ehh exGO* moj Ty modku

• Kasia321

Cytat: „sziroko napisał(a) słodziutki avatar pozdrawiam miło i życzę spokojnej nocy ;)” a dziekuje, pasuje do mnie pozdrawiam rowniez, dzien dobry

• Kasia321

Cytat: „David napisał(a) <foch na Kasia321> Zgadnij za co? :P” no chyba nie za to, ze ucze sie do maturki? :)))))

• Kasia321

Cytat: „perONE napisał(a) Jak wiadomo są chyba z trzy Kasie w teamie na stanowisku Game Operatora. Moje pytanie: Dlaczego masz taki, a nie inny nick, czemu nie np 123 lub Kasia997 ? :)” no juz kilka razy to pisalam 123 zajete Cytat: „_FireFoka_ napisał(a) Kasiu, które uni jest "sympatyczniejsze" [z tych co GO-ujesz] ? ” jestem GO juz tylko na jednym uni i poki co tak pozostanie a uni sympatyczne, GO z ktorym GO-uje rowniez

• Kasia321

Cytat: „watson napisał(a) no też tak myśle kiedy masz 100 - dniówke :D? bo ja jutro szaleje dobranoc :)” a ja jutro nie mam branoc Cytat: „David napisał(a) Desant u10 na GO i desant u28 na mod... Jak myślisz - dlaczego tak jest? :D” ja nie w temacie Cytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Lubisz wierszyki , jak tak to od jakiego GO najbardziej :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*” uwielbiam oczywiscie, ze od Ciebie :))) [SIZE=7]bo tylko Ty mi piszesz...[/SIZE] Cytat: „fcbarca_ napisał(a) Jak sie posobalo w hipnoz…

• Kasia321

Cytat: „watson napisał(a) hej ja tak żeby przełamać pierwsze lody zadam pytanie jak poszła matura próbna ? :D” hej na tyle dobrze, ze wybralam dodatkowy przedmiot, na tyle kiepsko, ze moglo by byc lepiej no to pierwsze lody przelamane chyba Cytat: „Q_Wolf_Dominion napisał(a) do czego ?? Lubie jak sie mnie czepiasz Zgadnij Spoko... tego jeszcze nawet Var nie wie :P” zachowam to dla siebie^^ no to dobrze sie sklada wole jednak nie^^ yyy

• Kasia321

Cytat: „Tetete... bo zwarnujemy za flood Sejk ” czyn swoja powinnosc, z pewnoscia dostac od Ciebie warna to sama przyjemnosc... zazdrosniku Cytat: „Account napisał(a) To ja mam kilka pytań ;p Jaka przeglądarka i dlaczego właśnie ona na Windowsie? -- 00:43:33 CTCP VERSION reply from Kasia321: mIRC v6.17 Khaled Mardam-Bey Dlaczego? ;>” nie podgladaj mnie wiecej tylko FF, a dlaczego... hmm dlugo by pisac Cytat: „Q_Wolf_Dominion napisał(a) Me dziekowac za smsa Tesknilas ?? Czemu ja sie o wszystkim d…

• Kasia321

Cytat: „Gotenks napisał(a) Kasia321 dlaczego ja tu dopiero teraz jestem ? Byłaś w końcu moim GO przez 2 miechy Jak się GOuje na U28 ? Pozdrawiam!” widocznie wczesniej lepiej sie kamuflowalam a dobrze sie GOuje tez pozdrawiam Cytat: „Izebergiel napisał(a) Kasiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* Czas na moje pytanka Ulubiony GO i dlaczego wlasnie on ? [prosze o dluzsza wypowiedz ] Ulubiona piosenka? Ulubiony film? Ulubiona ksiazka? Naraz…

• Kasia321

spamerzy Cytat: „Art napisał(a) Oj oj, nie wolno spamować w zamkniętym temacie Zapytam sie Kasi321 jaki jest powód :>, może mi odpowie :D” nie bylo pytania, to nie bedzie odpowiedzi;) Cytat: „Goldbluszcz napisał(a) Tak sobie myślę, że idą święta to i topic otworze, może się też na jakiegoś buziaka załapie? No to jak dostane buzi czy nie?” tia zeby mnie Schnee pozniej gonila?

• Kasia321

Cytat: „Sejk napisał(a) Czemu nie lubisz husarii? :>” a co to?:D Cytat: „David napisał(a) Kasiu :*:*:*:* To ja z pytankiem - i jak tam moje koffane u28 Urocze, prawda? :D” David:** tia, bardzo urocze... tylko za duzo multi zakladacie... ja rozumiem, ze maleje liczba graczy na uni i ludzie probuja cos z tym robic no ale bez przesady:> Cytat: „scooter13 napisał(a) dlaczego Kasia321 a nie Kasia123 :D?” * vAxel|off is now known as Kasia123 bo ten nick juz zarezerwowany

• Kasia321

Cytat: „Sejk napisał(a) Długi? Dasz sobie załatwić pewną sprawę po znajomości? :>” [23:01:07] <Kasia321> Sejk nie chce mi sie pisac juz dzisiaj [23:01:22] <Sejk> no dobra dlugi - patrz wyzej, troche buziakow i omletow sie nazbieralo piszesz o tych reckach, tak tak jasne, wszystko da sie zalatwic... dogadamy sie na prv tak jak zawsze edit. literowka

• Kasia321

Cytat: „ZboQ napisał(a) A nie? :>” a tak /me slaps ZboQ popadam w dlugi Cytat: „fcbarca_ napisał(a) Witam. Wisisz mi 13zl :D, gdzie, jak i kiedy chcesz mi te pieniadze oddac ?” jak to pilne dogadamy sie na PW Cytat: „seek napisał(a) jaki materialista Kasiu.. wisisz mi buziaka, kiedy i jak zamiezasz go oddac? [SIZE=2](wiem,ze nie wisisz, ale zawsze warto sprobowac ^^)[/SIZE]” Karolcia pod reke, na plecy plecak, w pociag i kierunek Torun Gowny Cytat: „bodom napisał(a) A mi wisisz buziaka i omleta,…

• Kasia321

Cytat: „Sejk napisał(a) Nie takie duże dziewczynki wpadały w kłopoty :P” tia Cytat: „David napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) hehe masz forumowego hajlajta na Zboq?:P nie odzywal sie... a jak o zbokach to momentalnie w temacie :>>>> ” Hehe mam highlighta na perw Jakie pieczywo lubisz? :*” hmm chleb razowy uwielbiam

• Kasia321

Cytat: „Sejk napisał(a) Wiesz, nie zawsze ta wolność kończy się kiedy chcemy Ale tego ci nie życzę, więc się pilnuj :D” hmmm Kasia juz duza dziewczynka i o siebie i swoja wolnosc potrafi zadbac

• Kasia321

Cytat: „David napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) Ty juz wiesz jaki Zboq ;]” Znowu o mnie? Ja tylko perwer Cytat: „Kasia321 napisał(a) co mam na glowie;> trojke dzieci i meza :>” To o czymś nie wiem? :*:*:* żeby nie było, że jestem nieczuły dla Ciebie :D” hehe masz forumowego hajlajta na Zboq?:P nie odzywal sie... a jak o zbokach to momentalnie w temacie :>>>> jest jeszcze pies :*** Cytat: „Sejk napisał(a) Męża? To dla Ciebie sama przyjemność... Przynajmniej dla drugiej strony napewno A dziec…

• Kasia321

Ty juz wiesz jaki Zboq co mam na glowie;> trojke dzieci i meza

• Kasia321

Cytat: „Sejk napisał(a) Gdzie uciekasz z tematem na drugą stronę? Masz moherowy berecik? I czemu czerwony?” /me slaps Zboq a myslalam, ze nikt nie zauwazy nie mam bereciku... w ogole nie lubie miec nic na glowie, doslownie i w przenosni

• Kasia321

Cytat: „David napisał(a) No, dobrze, że starzy wyjadacze u28 jeszcze trzymają klasę bez czitów ala multi (chyba :D). A buziak... Mało Ci na ircu? To jak zwykle Z nawiązką :*” no z pewnoscia sprawdze tych wyjadaczy :>>>> wciaz malo Cytat: „Corvette C6 napisał(a) Hehe Kasię już witałem w innym temacie i do niej nie mam praktycznie pytań No może palnę jedno Chciałabyś kiedyś być SGO? pozdrowienia dla Kasi i Davida” hmm... nie myslalam o tym, nie wybiegam tak daleko w przyszlosc pozdrawiam rowniez

• Kasia321

Cytat: „szev napisał(a) Kogo z Team lubisz najbardzie (porsze o szczerość) ? Gbyś coś mogła zmienic w ogame (mogla wplynoc na deczyje programistow etc.) to co byś zrobiła ?” ta osoba/osoby wie/wiedza, ze to jego/ja/ich lubie to wystarczy wypisywac nie chce hmm, programisci do roboty lalala zadnych nowych bajerkow nie chce, niech zlikwiduja bledy... gra stanie sie o wiele przyjemniejsza... Cytat: „David napisał(a) Mnie - nie musisz pytać Kasiu, jakie są pierwsze wrażenia z mojego kochanego u28? :…