Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 641.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kasia321
PostCytat: „Good Player napisał(a) kasiu dasz fotke ?? :D” nie:> Cytat: „Rash3r napisał(a) Ulubiona książka? Ulubiony film? Ulubiona potrawa? Zwierzaka masz jakiegoś? Pies czy kot? A może myszka? GG czy Skype? OGame czy forum? Czekam na fotkę 8)” ostatnio swietna czytalam, Zagubieni, autora nie pamietam mam kilka, zreszta to pytanie juz bylo :>, Szkola uczuc, Armagedon, Siedem... jeszcze kilka by sie znalazlo, mielone i frytki tak, psa pies albo szczur:> GG forum mozesz sie nie doczekac Cytat: „majo…
-
Kasia321
PostCytat: „Tycjan napisał(a) wrocisz w koncu wreszcie? tesknisz za mna troszke chociaz? co mi przywieziesz? dasz mi urlop? kiedy mnie odwiedzisz? dostane foty? :*” juz wrocilam bardzo tesknilam:* piwo przywiozlam, ale juz wypilam niedobre bylo, nie masz czego zalowac nie dam^^ a kiedy Ty mnie odwiedzisz?:> dostales, malo Ci?:> Cytat: „cimar napisał(a) Jak sie podoba na u6 ? masz już jakieś sympatie ? kogo najbardziej pamietasz z u6 ? Piłaś kiedyś z Bieruczy ?” uni calkiem spokojne, sympatie to ja m…
-
Kasia321
PostCytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Cytat: „ojj sadze, ze marudzisz z innych powodow...” A z jakich według Ciebie Spodnie czy spódnica ? Szpilki czy adidaski ?” wole nie odpowiadac na to pytanie;p spodnie, a w zasadzie duzo zalzy od pogody tutaj szpile
-
Kasia321
PostCytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Ja tak marudzę bo zazdrosny jestem czasami A wierszyki to wiesz jakie i od kogo A i na jaki kolor malujesz najczęściej paznokcie .” ojj sadze, ze marudzisz z innych powodow... nie wiem i nie chce wiedziec bordowy lub francuski manicure
-
Kasia321
PostCytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Kto jest najbardziej marudny z Twoich GO Lubisz jak ktoś daje Ci wierszyki :>” nie denerwuj mnie w ogole nie moge w to uwierzyc, ze facet moze tak marudzic zalezy jakie wierszyki i od kogo
-
Kasia321
Postdzial moze i porozmawiajmy o OGame za to tematem w tym topicu jestem ja;>
-
RE: Kasia321
PostCytat: „Methtical napisał(a) Jaki te świat mały, mieszkam raptem 40 km od Ciebie Bywasz czasem w Inowrocławskiej metropolii I gdzie lubisz imprezować w Toruniu 8)” nie mialam nigdy okazji byc w Inowroclawiu swego czasu uwielbialam Art Cafe, a teraz dla odmiany jak imprezy to w Hipnozie
-
Kasia321
PostCytat: „*Koks* napisał(a) Mam pytanko KasiuTrzyDwaJeden, jakiej muzyczki zasłuchiwujesz? Nie wiem czy pytanie padało, ale pytam No i podoba mi się twój avek, no jak go zobaczyłem, po prostu Cię polubiłem Aaa i jeszcze nie wiem czy było pytanie o fotkę(O ile znam tutejszych facetów na 90% już było :tongue:) Pozdro 997” ja juz tez nie wiem czy bylo, za dlugo istnieje ten topic a slucham rozniastej, co akurat mi wpadnie w ucho od muzyki komercyjnej po ostatnio Kazika i jego dziewczyne bez zeba na p…
-
Kasia321
PostCytat: „mistrzy0y0 napisał(a) Co to za ostrzeżenie od Arta pt "groźba"? Za co je dostałaś ?” bylam niegrzeczna pewnie^^ tresc dozwolona od lat 18^^ czyt. jak bedziesz w teamie to sie dowiesz Cytat: „Buras napisał(a) Nie wiem czy podolam finansowo, ale mozna to przemyslec :D” tez sie nad tym zastanawiam, ale chciec to moc
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) To za dwa tygodnie bedzie ladna pogoda, zadzwonie gdzie trzeba ^^” za 2tyg to Ty ruszasz sie ze mna do Niemiec Szczecin moze byc za 3... umowa stoi?:P
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) Kiedy przyjezdzasz do Szczecina, bo nie okreslilas terminu :PPP Ile dostalas pieniazkow za wiaderko pozeczek ? :D” hahah uparty moze w ktorys z weekendow jak zamowisz ladna pogode tajemnica zawodowa
-
Kasia321
PostCytat: „CzasZemsty napisał(a) a ja? a ja? a ja zsłużyłem? bo wiesz... ja już kompletuje róże xD” a kiedy dostane roze?^^ pomyslimy nad tym jak juz je zkompletujesz^^ Strażnik moralności:na temat banow nie mam zamiaru z Toba tutaj rozmawiac, tymbardziej, ze ten ban Ciebie nie dotyczy, nie masz wgladu do logow, a jedyne na czym sie opierasz to na slowach gracza, ktory nie bez powodu wyladowal na pregierzu, Cytat: „Fallen Angle napisał(a) Ja tak dla odmiany chciałbym zamieścić słowa uznania od prze…
-
Kasia321
PostCytat: „Tycjan napisał(a) Jak dokladnie poszla maturka? Ile pkt z polskiego? Ile z histori? Ile z WOSu? no i tej calej reszty co zdawalas a co ja nie wiem co sie zdaje... ?? Do kiedy wakacje? Gdzie jedziesz w wakacje? Odwiedzisz mnie? hmmm... chyba na razie tyle... ;)” jak dokladnie, to sie okaze jak mnie nie przyjma na studia wystarczajaco zeby zdac, jak wyzej, jak wyzej, z angielskiego jeszcze, reszta jak wyzej do konca wrzesnia mam kilka opcji, poki co nigdzie sie nie wybieram, a Ty mnie odwi…
-
Kasia321
PostCytat: „ResidentEvil napisał(a) W 6 pytaniu dałem cenzurę firmy, bo by była reklama :D” jasssssne Cytat: „Strażnik moralności napisał(a) Zastanawia mnie to czy braciszek jest cziterem czy kasia321 go wrobiła :P?Ta myśl nie daje mnie spokoju.Ale nawet jak wyrok był wykonany to nie znaczy że słuszny :P.Braciszek twierdzi że jest kryształowy :P.A buras widzę ze został zdegradowany :P.” wrobila?^^ loool^^ wyrok? to nie sąd... ja, jak i zapewne caly team, wychodze z zalozenia, ze lepiej nie zbanowac …
-
Kasia321
PostCytat: „NocnyDarqik19 napisał(a) 1. pies czy kot? 2. królik czy żółw? 3. żaba czy chomik? No tak reklama realistyczna ale i tak turyści na dłużej do Torunia nie przyjeżdżają bo mamy za mało hoteli dobrze ze powstają nowe a most będzie przy Wschodniej ;]]” 1. pies, av i sygna sa mylace 2. zolw, mialam nawet 2^^ 3. zaba, calkiem smaczna nie wiedza co traca nie ma to jak starowka noca^^ Cytat: „ResidentEvil napisał(a) Hmm... 1. Coś czy nic? 2. A może jednak coś? 3. Chyba jednak nie, co? 4. Lodówka …
-
Kasia321
PostCytat: „NocnyDarqik19 napisał(a) No to zacznę od pytań standardowych [tak żeby offtopu nierobić ] : 1.Czemu SGO a nie SMOD ? 2.Truskawki czy Pomarańcze ? 3.Co cenisz w ludziach najbardziej[chodzi mi o cechę charakteru] ? A tak poza tym witam SGO uni na którym gram to jest dopiero i widzę ze z Torunia miasta aniołów,piernika,Kopernika,żużla no i niedługo pewnie dojdzie do tego lodowisko[jakby ktoś nie wiedział nasi polscy mistrzowie w jeździe figurowej na łyżwach będą trenować młodzików a wszystk…
-
Kasia321
PostCytat: „Cognito napisał(a) Jak nie fotke, to może jakiś film ? Albo portret? :D” podobno Setzer pieknie mnie narysowal w paint chyba to zgloscie sie do niego;) Cytat: „_Billek_ napisał(a) Ja mam i filmik i fotki Do wyboru do koloru to jak kto ile daje za to ?? :D” hmm najpierw ja to chce zobaczyc, ewentualna cenzura te sprawy;>
-
Kasia321
PostCytat: „Tycjan napisał(a) privov po 22 nie wynosze :D” a bys sprobowal^^ Cytat: „ no wlasnie chce... bo to strach sie bac i nastepnym razem sie zastanowie czy na tego priva wlazic :D” hyhyyhy, powiem tylko tyle, ze obcasy to pikus przy tym^^ Cytat: „ no ja mam inna nadzieje... jedna chociaz taka duza... ze wszystkimi naraz... Szefowa nie daj sie prosic... Albo chociaz do kogo pisaco udostepnienie?? :>” nie ma takiej raczej Cytat: „Cognito napisał(a) Kasia zlituj sie nad biednym Tycjankiem Nawet …
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) No ale nie az tak jak teraz No jest, bo nie wiem gdzie mam patrzec i tylko alt+tab ciagle uzywam ;]” ojj nie widze roznicy Cytat: „Tycjan napisał(a) Cytat: „(14:08:20) (@Kasia321) Buras|ajwaj?:> (14:08:42) (@Kasia321) ehh poszedl (14:09:01) (@Kasia321) a by wytlumaczyl, co sie dzieje z tymi co mnie szczypia w tylek;P” jako ze odpowiedz nie padla to co sie dzieje z tymi niegrzecznymi?? Kiedy dostane ogolnotimowa fotke ze zlotu? :>” heheh jak to Buras napisal, nie wynos lo…
-
Kasia321
Postdo kasacji