Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 641.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Art
PostCytat: „Art napisał(a) Pomysl z rangą the best. Widze lapiesz plusy Czemu ulubiona.... Boooo hmm, pilem z Toba piwo, jadlem sniadanie, obiad, kolacje, spalem nad Toba(w sumie blisko do powiedzenia na Tobie ) iii znalazło by się jeszcze kilka innych powodów :*” jeszcze dwa plusy i awans naGO?^^ bo cos Nagash nie chce awansowac dobrze, ze nie dales kolejnosci innej... kolacja, sniadanie np. w polaczeniu z tym spaniem... <tak, nudze sie i spamuje:P> :***
-
Art
PostCytat: „Art napisał(a) hmm Jakie plusy.... perv kiedy tylko chcesz i jak chcesz, minetka dla Ciebie o kazdej porze dnia i nocy :>, mozliwosc zalatwiania spraw SGO o wiele szybciej niz u pozostalych SGO Bez pytania mozesz zawsze chodzic i wychodzic ps. Dobrze Kasiu ps2. dokladnie Pozdr Edit: ahm wlasnie zapomnialem o ulubionym GO.... no tutaj niestety jak ucieklas z pozycji GO to nie mam takiej osoby :*” hmm to zaczyna mi sie podobac ta funkcja ciekawe czy w randze sie zmiesci a jeszcze napisz mi…
-
Kasia321
PostCytat: „12345 napisał(a) Ulubione Uni ? (Tak wiemy 10 ;P) I Kiedy do nas wrócisz Kasiu Jakieś plany na przyszłość ?” nooom nie da sie ukryc, ze 10 najlepsza nie do podrobienia ja wciaz z wami jestem tylko tyle, ze teraz duchem taaa pozbyc sie tego przeziebienia Cytat: „Art napisał(a) No ba, że kuszę Powiedz, kto jest Twoim ulubionych i ukochanym GA i dlaczego jest to Art 8)” jak to czemu? Nagash buzi nie chce dac, a Arkanis sie ze mna nudzi Oo :PPP
-
Kasia321
PostCytat: „Tycjan napisał(a) Zadnego awansu nie bedzie... Rewir nie odda tak latwo i bez walki... ]:-> Kiedy sie umawiamy na frytki? (jeszcze ze dwa zloty i legendy o moich frytkach na u22 beda krazyc ) I gdzie? Moze jednak Lublin? Przedluzysz mi urlop? :D” no wiesz, szefowa kariere musi w koncu zrobic nooom, kiedys w koncu trzeba te frytki wspolnie zjesc i bynajmniej nie przed monitorem sie uparles ciagle Lublin i Lublin nie przedluze, nie chce mi sie za Ciebie robic Cytat: „Buras napisał(a) To i …
-
Art
PostCytat: „Art napisał(a) desery sa zawsze najlepsze Ciebie mieć dość? W życiu Nie można mieć dość ulubionej SGO Na priv zawsze na minetke możesz wpaść ps. Ok Katarzyno ps2. pracuje nad tym Pozdr :*:*:*” mrrrr^^ a napisz mi jakie plusy sa bycia ulubiona SGO Arta?^^ na priv zawsze, jeszcze troche a bez pytania bedzie az bedziesz mial dosc^^ ps. tylko nie Katarzyno ps2. rozumiem, biurokracja te sprawy :*** hmm a jakiego masz ulubionego GO?^^ niestety Nagash juz mnie zdjal z uni6, wiec ja odpadam
-
Art
PostCytat: „Art napisał(a) Noo a Ciebie zostawiłem sobie na koniec Nie martw sie, wkrótce będzie I NIE ŻADEN ARTHUR ps. Jak mogłaś się wcześniej nie wpisać (ale i tak dziękuję ) Pozdr <:” znaczy na deser? nie masz juz dosc tych moich setek pytan, tych glupich pytan na prv?^^ ps. juz to nadrabiam Arturze^^ ps2. przeczytales maila i juz wiesz co z tym zrobic? :**
-
Kasia321
PostCytat: „Art napisał(a) O przepraszam bardzo, ja już kiedyś się wpisywałem w Twoj temat. To raczej ja focha powinienem walnąć Nie zmieniaj tematu rozmowy.... To kiedy możemy pomyśleć i "przekalkulować" wszelkie za i przeciw? :*” od fochow to ja tu jestem^^ to az tak widac, ze zmieniam?^^ hmm, przez najblizsze 2 miesiace chyba odpada co?:P zreszta, zalezy o jakim awansie tu mowimy
-
Kasia321
PostCytat: „Art napisał(a) No ba, powiedzmy krotko: krotko bys wtedy spala A mowilem, wybierz mnie... to nieee... "ja juz nie chce awansow" :P:P :*” mrrrr^^ no wiesz, tak latwo nie zostawie swoich robaczkow z rewiru^^ bym musiala najpierw to przekalkulowac etc. (chociaz pewnie oni przy pierwszej lepszej okazji mnie i moje fochy najchetniej by rzucili^^) a tak w ogole to foch, gdybym Ci sie nie wpisala Ty bys nawet nie spojrzal na moj temat Oo
-
Kasia321
PostCytat: „Art napisał(a) Kasiu powiedz mi, jak mogłaś się nudzić z Arkanisem w jednym pokoju? <:” szef kaze to odpowiadam znaczy, ze z Toba bym sie nie nudzila? mrrrr^^
-
Art
Posthmm, czy wierzysz w to, ze 45 stron jest w tym temacie, a zadnego postu mojego? Oo coz za przeoczenie a wiec Art, czemu nie masz jeszcze hajlajtu na Artur, [SIZE=7]Arthur[/SIZE] i Arcioch?^^
-
Kasia321
PostCytat: „Czak napisał(a) A Ty bedziesz chciala? A pff, jeszcze zobaczysz, ze byloby fajnie Sa rozne zloty np w Niemczech, i tam sa robione zdjecia rozne...i potem rozni delikwenci wklejaja je na rozne fora innych gier, w dziale Team ]:-D” kiedys, czemu nie;) nie watpie, wielkie pffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
-
Kasia321
PostCytat: „Arunek napisał(a) Jak zaczynalem gre dalas mi bana za multikonto myslalem ze moge miec z 10 kont i pisalem ze zostawie 1 a 2 usune pamietam to bylem noobem no ale znam regulamin teraz od jakiegos roku i milo sie gra Co wolisz kakalko czy kawke?:D” chociaz jeden sie nawrocil^^ kakao kawki nie pijam Cytat: „Czak napisał(a) no jak tak mozna pff to w te weekendy nawet czasu na piwo pojsc nie bedziesz miala mialas tutaj studiowac dziennie i sie wprowadzic ]:-D” mozna, mozna jak sie chce to si…
-
Kasia321
PostCytat: „Czak napisał(a) Dobra odpowiedz ;]]] Kierunek? Codziennie w podroz bedziesz sie wybierac, czy zamieszkasz po trochu u nas? ;]” resocjalizacja, zaocznie, tylko na zaoczne skladalam papiery a wiec pociag w weekendy Cytat: „LOOLEK napisał(a) Pytanie do Kasi Lubisz czaka ?? może go kochasz ? :D” ja wszystkich lubie a kocham tylko siebie
-
Kasia321
PostCytat: „Sejk napisał(a) Przyjedź w końcu do krakowa to ci fotkę pokaże Dlaczego nie fair? Świadomie pozowałaś :)” pff to ja zapraszam do Torunia^^ to, ze pozowalam nie znaczy, ze chcialam, zeby tam sie ta fotka ukazala Cytat: „Czak napisał(a) Remember me? Dokad na studia?;>” yep;> do Bydzi
-
Kasia321
PostCytat: „Sejk napisał(a) Kobieta zmienną jest... to kiedy zobaczę następne? :>” pfff nastepne... to bylo niefair, ja Twojej zadnej nie widzialam, ja jestem zmienna tylko jak mi wygodnie! o!
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) No tak, moj blad Woda mineralna gazowana, czy nie, smakowa, czy nie? :P” hyhy:> ale masz pytania ciekawe do czego zmierzasz albo po co Ci takie informacje na codzien tylko gazowana, za smakowymi nie przepadam
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) Spacer z piwem wzdluz morza, czy szukanie muszelek? :P” haha ciekawe czemu sie uczepiles tak tego piwa?:> kobiety maja podzielnosc uwagi a wiec mozna robic obie czynnosci na raz^^
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) Znalezienie muszelki, czy piwa nad morzem? ^^” hahahha piwa szukam w barze, [SIZE=7]ewentualnie w monopolowym ;)[/SIZE]
-
Kasia321
PostCytat: „Goldbluszcz napisał(a) Co ma dla Ciebie większa magie, znalezienie szyszki w lesie, czy muszelki na plaży?” muszelka na plazy kocham morze
-
Kasia321
PostCytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Kot czy pies Kino czy romantyczna kolacja przy świecach ^^” juz bylo:P sprawdzasz czy nie jestem zmienna, jak to kobieta?:P pies oczywiscie kino, a potem romantyczna kolacja, na stole oczywiscie mielone i frytki mielone oczywiscie autorstwa mojej mamusi^^ Cytat: „Spevil napisał(a) Od której strony jesz żelowego misia ? :D” od tej prawidlowej