Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 641.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) Dlaczego tak czesto udzielasz odpowiedzi "bo tak", lub "bo nie", nie argumentujac? Pamietaj ze odpowiedz "bo tak" nie jest odpowiedzia i takiej nie chce tutaj przeczytac Minimum 3 zdania... i tak jestem mily, ze nie wymagam argumentacji na dwie strony a4 ;>” bo tak(^^) mi wygodnie, latwo, szybko i przyjemnie trzy slowa zamiast trzech zdan musza Ci wystarczyc gratis edit. literowka
-
Kasia321
PostCytat: „Cognito napisał(a) Wybaczysz mi, że tak często ostatnio przynoszę Ci robotę? :)” ja nie lubie sie nudzic Cytat: „Goldbluszcz napisał(a) Wymarzony zielony urlop?” Solina Cytat: „ZabioreCiButy napisał(a) dlaczego ja tak lubie spamm??” bo tak. Cytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Czemu mnie zdradzasz z Mrocznym ? Czarny czy czerwony? Jazda na rowerze czy jazda na wrotkach?” nie zdradzam, Nagash mnie nie chce zalezy co czerwonego, czarnego rower, na wrotkach wieki nie jezdzilam
-
Kasia321
PostCytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Czemu się na mnie znowu fochasz Cytat: „za zimno na pokazywanie ” Oj nóżki Ci tak szybko nie zmarzną W jaką grę lubisz grać najbardziej. Jakich stworzonek się boisz? ^^” nie focham tia jasne ostatnio w pajaka na komputerze plazy, gady, wszelkiego rodzaju robale, pajaki troche tego jest...
-
Kasia321
PostCytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Buu a czemu nie chcesz dać Ja tylko chcę: Chcę oglądać twoje nogi (nogi, nogi, nogi) Chcę byś założyła mini (mini, mini, mini) Ślimak dziś wystawił rogi (rogi) A ty pokaż swoje nogi :*:*:*:* Kasia czy Katarzyna ? Co byś zrobiła jakbym został Twoim sąsiadem ^^” bo nie za zimno na pokazywanie Kasienka hehe, nie lubie teoretyzowania wole praktyke^^
-
Kasia321
PostCytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) A masz jakąś fotkę w spódniczce ? Cytat: „ten który jest prawdziwy ;)” To ten marudny kochany Rozpruwaczek Z resocjalizowałaś juz kogoś? Jak wabi się Twój kundelek ?” mam i nie dam, marudny na pewno, ale czy kochany... ktoz to wie... Bobi, ale najczesciej mowia na niego: Bogdan, Vibovit, Bobus, a ja po prostu Bobas lub kundel jak jest niegrzeczny albo musze z nim wyjsc
-
Kasia321
PostCytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Nie przypominam sobie , chyba że napisałaś w tym temacie to poczytam Spodnie czy sukienka? Masz mocherowy berecik? [SIZE=7]tylko nie rob pfff[/SIZE] Który Rozpruwacz byłby lepszy , ten co podrywa czy ten który by był wierny Tobie ? :P” chyba jest w tym temacie nie pamietam spodnie, sukienek nie nosze, ale spodniczka jak najbardziej nie nosze zadnych nakryc na glowie ten ktory jest prawdziwy
-
Kasia321
PostCytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Moich się nie da spreparować bo to jesio te dziwne krzaczki w nich mam , ale i tak chcę być pierwszy w kolejce , hmm chyba że będziesz jakieś testy przeprowadzać to nie za bardzo A jakie to plany Przecież małe dzieci są takie słodkie No nie znowu , teraz to jakiś duży foch , a powiesz chociaż za co on jest Z tym się zgodzę bo takie pff na zawołanie nie będzie tak słodkie jak to prawdziwe. Co oznaczają cyfry w Twoim nicku?” timestamp logs: (hh:mm:ss) strip codes …
-
Kasia321
PostCytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) A właśnie że ja , mam logi Tzn. jak daleko nie wybiegasz w przyszłość Czemu się do mnie nie odzywasz ? Zrobisz dla mnie słodkie pfff ^^” logi mozna spreparowac, mojej pamieci nie... hehe, nie wiem czy chce miec dzieci, poki co mam inne plany bo focha strzelilam nie robie nic na zawolanie, bo bedzie to sztuczne Cytat: „ZAiMeR napisał(a) 123aisaK, z czym Ci się kojarzy Pan ZAiMeR? Proszę o pierwszą myśl jaka Ci przyjdzie do głowy Aha... czy uważasz że duszolap jes…
-
Kasia321
PostCytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Cytat: „przykro mi, spozniles sie nieco, komus juz kiedys obiecalam... ciekawe czy pamieta ” Tia chyba to byłem ja , przynajmniej tak kiedyś Tobie pisałem i się zgodziłaś Ile chcesz mieć dzieci? :P” obawiam sie, ze to nie byles Ty;) nie wybiegam tak daaaaleko w przyszlosc
-
Kasia321
PostCytat: „t-ooom napisał(a) widziano dziś w pewnej galaktyce , nieźle się zajmujecie "swoimi" rewirami Cytat: „Egzekutor Kasia321 (i)” ??? edit: i do tego jakiś bug nie można na (i) napadać ;), warum ?” najwidoczniej uni nie potrzebuje mojej reki i tak bys sie nie oblowil na tej planecie Cytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Kiedy mi dasz zdjęcie swojej siostry ? Mogę być pierwszym wśród tych których z resocjalizujesz ? :]” nie przykro mi, spozniles sie nieco, komus juz kiedys obiecalam... ciekawe czy…
-
Kasia321
PostCytat: „Strażnik moralności napisał(a) Ale z tego żadnych szczegółów nie można wywnioskować:P.A to czy wierzysz czy nie to nie ma znaczenia tak samo jak czy skazaniec w kata wierzy :E.Do tego dziwnie się wyrażasz.Równie dobrze mogłabyś napisać że nie wierzysz w matematykę :E.Ja nie tyle wierzę co znam się na horoskopach profesjonalnie:P.Wiem na przykład kto by miał na pieńku z Jennifer Lopez-np. ja :E” ominelam przez przypadek jesli sie chce, mozna wywnioskowac co do kata i horoskopu, kiepskie p…
-
Kasia321
PostCytat: „fcbarca_ napisał(a) "pffff" pamietam jeszcze z czasow Izki i to chyba ona to zapoczatkowala :)” oo tak daleko moja pamiec nie siega najwidoczniej, ale jakby nie patrzec czasy milutkie wspomnienia rowniez
-
Kasia321
PostCytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Cytat: „przyjedz do Torunia i sam ocen ” A jak przyjadę to dostanę buziaka ? Piłka nożna czy siatkówka? Jaki rozmiar pierścionka nosisz ? ^^” no pewnie biernie nozna, czynnie siatkowka nie nosze pierscionkow Cytat: „Strażnik moralności napisał(a) Ja tam nic o urodzinkach nie znalazłem:P.Chociaż do solidnego horoskopu są potrzebne szczegóły :E” wspomniane jest o maturze, idac tym tropem mam 19 lat, w horospkopy nie wierze Cytat: „Bighorn napisał(a) poruszmy ważną…
-
Kasia321
PostCytat: „Astheroth napisał(a) jaki spamer wypraszam sobie ja tylko ekspresywnie wyrazam swoje myśli a po jkaiej ilosci robi sie niebezpiecznie i takie pytanie a dlaczego lepiej nie wyciągać brudów ?:D” hehe, na jedno wychodzi nie chcesz sie przekonac na wlasnej skorze Buras Ci odpowiedzial w swoim temacie
-
Kasia321
PostCytat: „Astheroth napisał(a) Kasiu skad sie wzielo pfffffffffff i czy ilosc fffffffffff poteguje focha ?:P” ciezkie pytanie, logi tego nie pamietaja chyba od Burasa, ale nie dam sobie niczego uciac za to mhm, im wiecej 'f' tym gorzej dla was Cytat: „Strażnik moralności napisał(a) Jako człowiek uznawany za graczy niekonfliktowych inaczej u52 uznałem że powinienem zadać niedyskretne pytanie o które podobno nie powinno się pytać kobiet czyli o wiek :E.Z tym że w nieco inny sposób:P.Kiedy masz urodz…
-
Kasia321
PostCytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Ile godzin spalać najwięcej ? Co zrobisz jak ktoś Cię obudzi po 2 h snu Jesteś chuda czy gruba ( wiem zabijesz mnie za to pytanie ale śmierć z Twoich rąk będzie słodkością )” 17h spie dalej przyjedz do Torunia i sam ocen
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) No z tym lenistwem to bez przesady Zreszta ostatnio sie nawet nie lenisz, prawda? Jaka ksiazke ostatnio przeczytalas, a jaka zamierzasz przeczytac w najblizszym czasie? Jak wolisz ogladac film, w kinie, czy w domku przed telewizorem? Przegadac, czy przetanczyc impreze? Muzyka z radia czy z komputera? (moze nie bedzie focha) nie mam weny, wiec standardowo, inaf for nal ;]” pewnie, ze nie lenie, co najwyzej spie po 17h dziennie nie wazne gdzie, wazne z kim^^ przetanczyc, a…
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) ja poki co do Grecji sie nie wybieram przystojnych pilkarzy? owoce edit. foch :>” Znowu foch? Znowu nie wiem za co Miloby bylo jakbym otrzymal jakies informacje Czy fochanie sie jest zaleta? Salatka czy surowka? inaf for nal :P” nie pamietam juz za co, ale foch u mnie nawet lenistwo jest zaleta surowka i znowu foch;> Cytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Cytat: „w Polsce, nigdzie sie nie wybieram” A ja już domek dla Ciebie na Majorce stawiam i co …
-
Kasia321
PostCytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Majorka czy Wyspy Karaibskie? W jakim kraju chciałabyś zamieszkać? Czy Twoja siostra focha się tak często jak TY :>” Majorka w Polsce, nigdzie sie nie wybieram nie, ale ma wiele innych zalet Cytat: „Buras napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) hmm czy nie uwazasz, ze na bikini jest nieco za zimno juz? ” A kto powiedzial ze chodzi o Polskie morze W Grecji temperatury np. do bikini sa idealne Co najbardziej lubisz w pilce noznej, skoro ogladasz ja w tv? Warzywa, c…
-
Kasia321
PostCytat: „Pshemozz napisał(a) Kto jest najbardziej upierdiliwym i zawracającym gitare modem i dlaczego tak mnie za to nie cierpisz? :>” hehehe ja juz nie pamietam kiedy mi marudziles z czyms na prv Cytat: „ZAiMeR napisał(a) Czy 123aisaK miałaby ochotę odwiedzić Remizę? :E” a gdzie ta ReMiZA jest?^^ a moze ReMiZa odwiedzi Torun?:P Cytat: „Buras napisał(a) W praktyce ta siatkowka to plazowa w bikini? To ja chetnie pokibicuje Jako ze ostatnio zapomnialem, to teraz sie poprawie :*” hmm czy nie uwazasz…